analyticsTags

Hjem/Briller

Grid banner

Merke

  Innfatningsfarge

  • Blå
  • Brun
  • Burgunder
  • Gjennomsiktig
  • Glitter
  • Grå
  • Grønn
  • Gul
  • Gull
  • Gunmetal
  • Hvit
  • Lilla
  • Mønster
  • Oransje
  • Regnbue
  • Rosa
  • Rosegull
  • Rød
  • Skilpadde
  • Svart
  • Sølv
  • To-tone

  Størrelse

  Linsebredde

  mmmm

  Pris

  Briller

  (54892)

  Sorter:
  Sett musemarkøren på et produkt
  VTO page link
  HB Upsell bubble in grid - BOGO50%

  1-59 av 54892 Produkter

  Briller

  Briller med styrke

   

  Leter du etter et nytt par styrkebriller? Hos SmartbuyGlasses Norge har vi funnet at den vanligste årsaken er at du har mistet ditt nåværende par og trenger en erstatning. Derfor kan det være en god idé å ha noen få par briller på hånden i tilfelle du befinner deg i en vanskelig situasjon. Heldigvis har vi på SmartbuyGlasses Norge et bredt utvalg av styrkebriller tilgjengelig til rimelige priser for å gjøre dette mulig!

   

  Briller skal være en utvidelse av stilen din; og som alt du bruker, skal det ha formål. Sant nok, briller er et hjelpemiddel for dårlig syn, men dette betyr ikke at de trenger å være klumpete og stilløse. Brillene dine skal appellere til deg og få deg til å føle deg bra når du bruker dem.

   

  Du kan finne et par briller som passer til enhver person, og det som gjør deg unik er at de passer perfekt til deg og er spesielt tilpasset for å hjelpe ditt syn. Akkurat som mange solbriller, finner du dyre designerbriller, eller du kan kjøpe noe som er mer funksjonelt enn stilig. Valget avhenger av din egen personlige sans for stil.

   

  Styrkebriller er noe folk trenger å bruke mesteparten av tiden, så det er viktig at de er komfortable. Generelt sett må de være lette og passe til ansiktet ditt. Ved å bruke vårt virtuelle prøverom kan du se hvordan brillene passer på ansiktet ditt. Alt du trenger er en kort video (vanligvis er omtrent 5 sekunder nok), og deretter kan du bruke den til å virtuelt plassere briller på ansiktet ditt og se hvordan de ser ut. Du kan til og med ta et øyeblikksbilde og sende det til familie og venner for råd!

   

  Med svært populære merker tilgjengelig, som Ray-Ban, Oakley, Calvin Klein, Persol, Versace, Tommy Hilfiger og mange andre, kan det være enkelt å finne et merke som passer ditt budsjett og din livsstil. Når du kjøper styrkebriller, liker mange å kjøpe et nytt par solbriller samtidig. Ved å kjøpe brillene dine sammen kan du få vanlige briller og solbriller med styrke samtidig, noe som kan være en enormt tidsbesparende ting.

   

   

  Finnes det styrkebriller som passer til sport?

  Øyebeskyttelse i sport er veldig viktig, spesielt hvis du spiller noe der små gjenstander hele tiden flyr i ansiktet ditt, som squash, tennis eller cricket. Hvis du trenger styrkebriller, kan noen av disse idrettene være vanskelige å spille, da å bruke briller kan være en større fare enn å ikke gjøre det! Selv om du ikke bruker briller, ryker sjansene dine for å treffe ballen. Det pleide å være at du trengte å bruke store vernebriller over brillene, men nå kan du få raske briller som passer til sport.

   

  Hvis du er svømmer, kan du få vanntette svømmebriller og ha styrkebriller slik at du kan se tydelig under vann. De kan gi deg en helt ny opplevelse. Spesielt hvis du svømmer i havet, vet du aldri hva du kan se! Det er nesten like bra som om du bruker vr briller!

   

  Styrkebriller kan være en livredder for løping. Du trenger ikke lenger leve med at svette briller glir av ansiktet ditt, eller løstsittende briller som spretter mens du løper langs stien.

   

   

  Hvilke innfatninger er tilgjengelige for styrkebriller?

   

  Innfatningene på dine styrkebriller er nøkkelen til hvilken stil som passer. Du kan velge fra innfatningsmaterialene først, ettersom mange mennesker foretrekker mellom metall og plast, da disse to er de vanligste materialene. Men hvis du føler deg eventyrlysten, kan du se på trerammer, eller titan eller acetat.

   

  Ta en titt på innfatningsformen din, disse varierer veldig, og du kan bruke vårt virtuelle prøverom til å se hvilken stil som passer best til ansiktsformen din. Eller du kan totalt ignorere det og velge en form du liker! De mest populære innfatningsformene er pilot, eller flyger, og Wayfarer, med runde, katteøyne og firkant på de neste plassene. Husk at du kan tilpasse alt når du handler briller på nett.

   

  Til slutt må du velge en farge. Du kan velge en farge som fremhever fargen i øynene dine, eller du kan bare velge en farge du liker. Hvis du kjøper noen få par, bør fargen du velger ideelt sett være annerledes, slik at du kan matche dem med forskjellige antrekk. Hvis du ikke er glad i de villere fargene, foreslår vi at du tar en grunnleggende sort, og enten lysegrå eller mørkebrun. Men hvis du liker et fargeklatt, er det ingen grenser!

   

   

  Hvor mye koster styrkebriller?

   

  Styrkebriller kan koste så lite som 200 kroner, eller så mye som over 20000 kroner. Alt avhenger av merkevaren og stilen; noen merker er veldig eksklusive, og du betaler for et kvalitetsprodukt.

   

  Generelt sett handler alt om budsjettet ditt, og hvor ofte du ødelegger eller mister dem. Hvis du har en tendens til å miste dine briller ofte, da vil du sannsynligvis ikke bruke mye penger. Men hvis du er interessert i de finere tingene i livet, kan det være et utmerket valg å få et par med høy verdi.

   

  Vi har et stort utvalg av briller som passer for alle familiemedlemmer, inkludert barnebriller, herrebriller og damebriller. Med vårt utvalg kan du finne noe for enhver smak.

   

   

  Hvor kan jeg kjøpe styrkebriller?

   

  Det beste stedet å kjøpe styrkebriller på er SmartbuyGlasses Norge, vår butikk for alt av briller på nett. Vi har verktøyene tilgjengelig slik at du kan skanne brillene og finne din nåværende brilleseddel, slik at det ikke er nødvendig å gå til en optiker - med mindre du trenger en ny brilleseddel! Vi sender over hele Norge og vi tilbyr en prisgaranti på nett som dekker deg i 14 dager etter kjøpet.

   

  I tillegg til styrkebriller, har SmartbuyGlasses Norge et stort utvalg av solbriller, inkludert førsteklasses merker som Dragon solbriller, Gucci solbriller, Versace solbriller og polariserte solbriller. Du finner disse i herresolbrille-delen og kvinnesolbrille-delen i vår nettbutikk.

   

  Hvis du opplever at du får vondt i øynene dine mens du bruker en datamaskin, selv om du bruker styrkebriller, kan du dra nytte av blålysbeskyttende briller. Disse er designet for å beskytte deg mot det potensielt skadelige blå lyset du blir eksponert for fra datamaskiner og skjermer.

   

  Alle våre varer på lager blir behandlet gjennom nettbutikken vår om to dager og kan ta opptil 3 dager for levering innen Norge. Frakt er inkludert for alle bestillinger over 660 kroner, og du kan velge å betale litt ekstra for å få brillene dine raskere. Vi aksepterer de fleste kredittkort og tilbyr Klarna for alle transaksjoner.