Hjem/Briller/Ray-Ban
Grid banner
1-59 av 1184 produkter
Filtrer og sorter
Sorter
Populære valg
Kjønn
Tilbud
Merke
  • Ray-Ban
Alle merker
Kolleksjon
Egenskaper
Form
Ansiktsform
Innfatningsfarge
Rammetype
Linsetype
Rammemateriale
Størrelse
S
M
L
XL
45 mm62 mm
Pris
kr 796kr 3495

Ray-Ban Briller

En av de mest beundrede designerbriller merker på markedet er Ray-Ban briller. De er respektert for sin vedvarende evne til å produsere briller og solbriller av høy kvalitet. Selskapet startet sin reise i 1936 i Rochester New York og eies nå av verdensledende produsent av premium briller, Luxottica, som har hovedkontor i Milano, Italia, også kjent for å være hovedstaden av mote. Ray-Ban briller er kjent for deres Aviator og Wayfarer brillekolleksjoner.  

 

Ray-Ban briller har en av de mest fascinerende historiene av alle selskaper både i og utenfor brille industrien. I 1929, samarbeidet en amerikansk oberst ved navnet John A. Macready med Bausch & Lomb, en produsent av medisinsk utstyr, for å lage et par solbriller passende for flygning. Det var stort behov for solbriller som reduserte blåfargen fra himmelen og gjenskinn fra solen, og solbriller som ikke blir dugget slik at ikke pilotene skulle bli distrahert. I 1936, ble Aviator til, det første mesterstykket til Ray-Ban, grønntonede brilleglass og plast rammer ble brukt.

 

Har alle Ray-Ban brilleglass av glass?

Ikke alle Ray-Ban briller kommer med brilleglass av glass. Hos SmartBuyGlasses har vi et fantastisk utvalg av brilleglass laget fra enten CR39 eller høyere indeks plast som du kan velge fra bår du handler et nytt par briller. Du kan velge mellom 8 forskjellige alternativer, alle med nøkkelfunksjoner slik at alle kan finne et par som passer dem. Vi har kvalitets in-house merke brilleglass og Arise HD collection

 

Er brilleglass av plast gode da? Mange mener at de er overlegne takket være en del fordeler. Først og fremst er plast brilleglass lettere og sitter dermed mer komfortabelt på nesa. Tyngre briller har en tendens til å skli og ramle av ansiktet, som risikerer at du ødelegger dine briller. De er også mer holdbare ved tanke på at de ikke knuser like ofte. Disse burde voksne ta i betraktning og er de er ideelle for Ray-Ban barnebriller.

 

Ikke bare er plast mindre reflektive en glass generelt, men brilleglass i plast gir ikke like mye gjenskinn som brilleglass av glass. Videre har de større tilpasningsgrad da de er kompatible med et stort utvalg innfatninger og er lettere å innlemme spesielle funksjoner, slik som fotokromisk brilleglass. En av grunnen til at mange fortsatt velger glass over plast er fordi plast får letter skraper enn glass. Men i nåtiden trenger du ikke å bekymre deg for det, takket være skrapebestandig brilleglass belegg, som du kan finne i bestillingsprosessen. 

 

Hvor mye koster Ray-Ban briller? 

Våre Ray-Ban styrke briller på nett er tilgjengelig i mange spektre av priser, så du skal kunne finne et par til deg uansett budsjett. Og det samme gjelder mange av våre kvalitets designerbriller slik som Tom Ford og Oakley, vårt mangfold av produkter gjør at selv den mest kresne personen finner det han/henne har lyst på. 

 

En av de beste tingene en nettforhandler kan gi sine kunder er trygghet. Det kan ikke regnes i verdi. Ettersom vi streber etter å gi deg akkurat dette, kan du ta i bruk vår generøse 100 dager returrett og du kan sende tilbake ethvert produkt du ikke er fornøyd med. Og hvis du er fornøyd med produktet kan du dra nytte av 24 måneders garanti. Det siste du trenger å forsørge deg m, er at du får riktig pris? Hvis du finner en bedre pris et annet sted, vil vi matche prisen med vår beste pris garanti, en flott måte å sørge for at du får et godt tilbud.

 

Sørg for at du drar nytte av våre utsalg og flash salg for å få tak i de beste tilbudene på Ray-Ban briller og finn de rimeligste prisene på designermerker du ikke vil finne andre steder. 

 

Hvor kan jeg prøve på Ray-Ban briller?

Hvis du har en smarttelefon eller laptop, da kan du prøve briller på hvor enn du er i verden! Uansett om du sitter, står eller ligger, kan du bruke vårt virtuelle prøv-på verktøy for å se hvordan Ray-Ban briller du er interessert i ser ut på deg. Det er superenkelt å gjøre når du følger stegene på vår hjemmeside.  

 

Før du begynner å se etter Ray-Ban briller, bør du ta en titt på vår ansiktsform guide for å forstå bedre hvilke briller som best passer din ansiktsform og komplimenterer din look best.  Se også på vår brilletrend guide for å få et innblikk den nyeste moten med veiledning fra eksperter. 

 

Liker du ikke hvordan du ser ut i Ray-Ban briller? bekymre deg ikke! Du kan alltids bruke vårt virtuelle prøv-på verktøy for med et hvilket som helst par på vår nettside, så ta i bruk dette nødvendige verktøyet og eksperimenter med nye stiler og merker. 

 

Hvordan får du Ray-Ban styrke briller?

Det har aldri vært så enkelt å få Ray-Ban styrke briller på nett. Enkelt velg dine nye briller, legg til din styrke i betalingsprosessen, mens du samtidig velger brilleglass, hvor enkelt er ikke det! Kanskje mangler du informasjon om pupillavstand? Vi har et verktøy for det også! Mål din pupillavstand ved å bruke vårt nett verktøy raskt og effektivt. Alt du trenger er et kamera og bankkort med magnetisk stripe og du kan sette i gang.