analyticsTags

Hjem/Briller/Ray-Ban

Grid banner

Tilbud

Merke

 • Ray-Ban

Innfatningsfarge

 • Blå
 • Brun
 • Burgunder
 • Crystal
 • Grå
 • Grønn
 • Gul
 • Gull
 • Gunmetal
 • Hvit
 • Lilla
 • Mønster
 • Rosa
 • Rosegull
 • Rød
 • Skilpadde
 • Svart
 • Sølv
 • To-tone

Størrelse

Linsebredde

mmmm

Pris

Ray-Ban® Briller

(1469)

Sorter:
Sett musemarkøren på et produkt
VTO page link
HB Upsell bubble in grid - BOGO50%

1-59 av 1469 Produkter

Ray-Ban® Briller

Våre mest populære Ray Ban briller

Ray Ban briller kan defineres som verdenskjente, veldefinerte og godt laget; alle kjennetegn ved et topp, topp merke som tilfredsstiller dine behov og krav. Det er et merke som har utviklet seg gjennom tidene, og innovert og tilpasset seg ethvert forbrukerbehov, fra materialer til farger til former. Ray Ban briller er populære og har vært et toppmerke i mer enn 70 år. Resultatene deres taler for seg selv; mennesker fra hele verden har kjøpt (og kjøper fortsatt) designene deres i mange tiår.

 

Gjennom årene har mange prøvd å kopiere disse utrolige brillene, men ingen merkevarer har kommet i nærheten av å slå kvaliteten på originale Ray Ban briller. Merkets mest populære briller går utover bare kjennskap - tenk på den ikoniske Ray Ban Aviator, den klassiske Ray Ban Wayfarer, Ray Ban Erika eller den tidløse Ray Ban Clubmaster. I tillegg til de ovennevnte ikoniske Ray Ban-stilene, finner du på vår side noen bestselgere som RX3447V, RX7046 eller RX7046. Disse modellene er en fin måte å fullføre utseendet ditt med den signaturhøye kvaliteten som Ray Bans design har.

 

Den ikoniske Ray Ban Aviator

Som nevnt tidligere var de ikoniske Ray Ban Aviator solbrillene opprinnelig designet for å hjelpe piloter i vanskelige lysforhold der pilotene krevde beskyttelse mot skadelig lys i høyden. Ved denne oppgaven utmerket Ray Ban seg; ikke bare beskyttet brillene øynene til piloten, men de var komfortable, lette å bruke og stilige. Som et resultat har Ray Ban Aviators blitt noen av de mest ikoniske brillene i verden. Vareutvalget og dets brede spekter av alternativer inkluderer de originale pilotinnfatningene, i tillegg til nyere modeller som disse RX6413-innfatningene med mange forskjellige brilleglassalternativer.

 

Den klassiske Ray Ban Wayfarer

Ray Ban sitt brede utvalg av briller inkluderer også Ray Ban Wayfarer. Disse legendariske silhuettene vil gjøre at du skiller deg ut med sin klassiske stil. Dette er en av de mest populære stilene, ikke bare i Ray Ban-samlingen, men i designerbrillehistorien. Ray Ban Wayfarer-designet som ble introdusert på 1950-tallet var revolusjonerende med sin stilige plastinnfatning. Denne ikoniske og komfortable stilen har gjort at produktet har stått seg og blitt en bestselger gjennom årene, og regnes som en klassisk stil.

Mer enn 50 år etter lanseringen har Ray Ban fortsatt å innovere i sin ikoniske Wayfarer-stil. I dag kan Ray Ban-elskere velge fra originalen med sort plastinnfatning til nyere design som inkluderer stiler i forskjellige farger, materialer eller til og med de også kjente sammenleggbare Wayfarers - alle er fantastiske! For ytterligere inspirasjon, sjekk ut disse RX5184-spesifikasjonene.

 

Den tidløse Ray Ban Clubmaster

Ray Ban Clubmaster blander et tidløst vintageutseende med en stilig moderne vri. Inspirert av 1950-tallet, er deres fantastiske design en favoritt blant kjendiser og verdensledere.

Den originale Eyewear-designen var perfekt for alle, siden den tillot forbrukere å ha forskjellige brilleglass eller innfatningsstørrelser. Ray Ban innså at allsidigheten til produktet deres gjorde det perfekt for solbriller - et naturlig valg derfor for innbyggerne i de solfylte kjendisarnestedene i California.

Clubmaster har en enkel metallbro, et solid 4-tommers hengsel, fine detaljer som signaturmetallelementer på brillearmene og selvfølgelig Ray Ban-logoen.

Den tidløse Ray Ban Clubmaster er tilgjengelig i klassiske fargetoner som svart, Havana; innfatningene deres er også tilgjengelige i en rekke farger som svart eller gull. Ray Bans sortiment er så stort at de helt sikkert har et par Clubmaster som passer deg. Hvis du er på jakt etter den perfekte rammen, må du ikke se lenger enn RX5154.

 

 

Den emblematiske Ray Ban Round Collection

Den ‘runde’ kategorien som Ray Ban tilbyr i dag, kan passe nesten alle. Innfatninger i denne kategorien inkluderer de populære sekskantede, runde, ovale eller, til og med, kvadratiske innfatningene i en mengde materialer. Dette brede utvalget av innfatninger gjør at brillene kan holde forskjellige glass som passer til dine spesifikke synsbehov.

De er et godt kompliment til ethvert utseende, med forskjellige stiler for enhver anledning. Ta en titt på alternativene våre og bli forelsket i det perfekte Ray Ban paret ditt. Ta en titt på disse Ray Ban RX3447V eller RX6392 brillene for litt stilinspirasjon!

Hva venter du på? Få tak i et par Ray Ban herre- eller kvinnesolbriller nå. Hvis du fortsatt tviler på hvilke Ray Ban briller som ser perfekt ut på deg, kan du gjerne prøve dem! Ved å bruke vårt revolusjonerende virtuelle prøveverktøy kan du se hvilke Ray Ban-innfatninger som passer ditt utseende.

Og husk, skulle du mot formodning ønske alternativer til Ray Ban solbriller, så husk at vi også tilbyr utrolig mange andre briller på nett, slik som for eksempel Oakley solbriller, Polaroid solbriller, osv. Alle disse er så kule som skikkelige raske briller! De eneste brillene vi ikke har så langt, er vr briller!

Kunder på SmartbuyGlasses Norge kan oppleve fordelene ved å bestille solbriller på nett. Ikke kast bort tid på å lete etter et Ray Ban-salg hvis vi tilbyr deg den garanterte beste prisen, med GRATIS frakt, 2 års garanti og 100 dagers retur, kan du høste fordelene med en problemfri kjøpsopplevelse spesialtilpasset til deg.