Hjem/Briller/Luksus
Grid banner
Filtrer og sorter

Luksus Briller

2,262
  • Blålysbriller
  • Progressive
  • Nyankommet
  • Virtuelt prøverom
  • Gjennomsiktige rammer
Exclusive Brands
Filtrer og sorter
Sorter
Populære valg
Nyankommet
På lager
Virtuelt prøverom
Kjønn
Barn
Dame
Herre
Tilbud
Lagersalg
Outlet
Merke
Alle merker
Egenskaper
Form
Ansiktsform
Innfatningsfarge
Blå
Brun
Burgunder
Gjennomsiktig
Grå
Grønn
Gul
Gull
Gunmetal
Hvit
Lilla
Mønster
Oransje
Rosa
Rosegull
Rød
Skilpadde
Svart
Sølv
To-tone
Rammetype
Linsetype
Rammemateriale
Størrelse
XS
S
M
L
XL
39 mm69 mm
Pris
kr 1207kr 71693

Luksus Briller

Invester i din fremtreden når du handler, vårt utvalg av luksus briller er perfekt. Luksus briller er ikke dine vanlige briller med styrke, de er kunst du går med hver dag. 

 

Hos Vision Direct,  tilbyr vi noen av de mest high-end brillemerker. For en klassisk og moderne hip hop inspirert look, få tak i et par med Cazal briller. Disse dyre brillene vil gi antrekket ditt en wow faktor. 

 

Hvis du ser etter et par dyre briller som er tonet ned men samtidig sofisikerte, da er Yohji Yamamoto  det perfekte merke for deg. Deres utvalg av briller er stilige og elegante og kommer i forskjellige former, som pilot eller  katt øye briller som passer alle. 

 

Hva er det beste brillemerke? 

Det er vanskelig å velge hvilket lusksus brillemerke som er best. Til syvende og siste kommer det an på dine preferanser! Vært motehus har en historie og stil gjennom dens håndverk og design. 

 

Når du kjøper et par med luksus briller er det viktig å undersøke. Å forsikre deg om at du velger riktig ramme for din ansiktsform er alltid viktig. Før du betaler, bruk vårt Virtual Try-On verktøy for å se hvordan et par luksus briller vil se ut på deg!  

 

Hvilke briller bruker kjendiser?

Det er ikke noe overraskelse at kjendiser elsker luksus briller, så vi har gjort det enkelt for deg å få tak i et par også! For kjendis merker, ta en titt på Thierry Lasry. Inspirert av Persisk stil på 80-tallet, du vil føle deg ultra chic i et par luksus briller med styrke. Sørg for at du får med deg alle de nyeste trendene på vår blogg.  

 

Hva er den mest populær type brille?

Brille trender forandrer seg stadig, men å holde seg til klassiske former som passer ansiktsformen din er det beste alternativet. Noe som kan se bra ut på andre, passer kanskje ikke deg. Så det er viktig at du velger dine luksus briller basert på hva du liker best! 


Hva venter du på? Kjøp ditt neste par dyre briller på nett hos Vision Direct.