Hjem/Briller/Delvis innfatning
Grid banner
Filtrer og sorter

Halvt kantløse briller

2,053
  • Blålysbriller
  • Progressive
  • Rimelig samling
  • Nyankommet
  • Virtuelt prøverom
  • Gjennomsiktige rammer
Filtrer og sorter
Sorter
Populære valg
Nyankommet
På lager
Rimelig samling
Virtuelt prøverom
Kjønn
Barn
Dame
Herre
Tilbud
Lagersalg
Outlet
Merke
Toppmerker
Alle merker
Egenskaper
Form
Ansiktsform
Innfatningsfarge
Blå
Brun
Burgunder
Gjennomsiktig
Grå
Grønn
Gul
Gull
Gunmetal
Hvit
Lilla
Mønster
Oransje
Regnbue
Rosa
Rosegull
Rød
Skilpadde
Svart
Sølv
Rammetype
Linsetype
Rammemateriale
Størrelse
S
M
L
XL
45 mm69 mm
Pris
kr 189kr 14539

Halvt kantløse briller

Hos SmartBuyGlasses, vil du finne halvt kantløse briller for kvinner og menn til vennlige priser og fra de mest prestisjefulle designermerker. Handle våre halvramme briller med fordelen av vår beste pris garanti, og ta i bruk vårt flotte virtuelle prøv-på verktøy for å prøve et utallig utvalg av briller fra komforten av din egen stue! 

 

Hva er halvramme briller? 

Halvramme briller er klassiske og elegante stiler som aldri vil gå av moten. De er ideelle hvis du ser etter noe annet en bulkete briller, men ikke ønsker å være så minimalistisk som helt kantløse briller. Halvramme briller kombinerer det enkle designet til kantløse briller med holdbarheten til fullt kantløse briller

 

Halvramme briller har kun den øvre delen av brilleglasset dekket, og den nederste delen er kantløs. Det finnes en sjeldnere type hvor den nederste delen er dekket, men ikke toppen. Takket være deres lettvektige design, passer de til alle som ønsker å være komfortable uten at det skal gå på kompromiss av stil. 

 

Halvramme briller komplimenterer alle sidene av personligheten din. Halvramme har det samme foredlet utseende som full ramme men passer også inn i uformelle settinger. Dette gjør at de er tilpasningsdyktige, og passer til enhver anledning. 

 

Er halvt kantløse briller på moten? 

De har kanskje ikke vært den mest booming brilletrenden i fortiden, men halvrammer er nå fremst i popularitet blant brillebrukere. Plast og metall er de mest brukte materialer i halvramme briller. Sorte halvt kantløse briller er mer dramatiske og fremtredende, noe som gjør dem ideelle for mennesker som ser etter trendy briller i en tilpasningsdyktig farge. En annen populær trend er fargerike halvrammer, som garantert kommer til å tiltrekke seg oppmerksomhet. 

 

Du kan også gå for en mer diskre look med metall innfatning. Subtile farger vil falle inn i looken, men vil gir bedre holdbarhet og beskytte dine brilleglass..

 

Få det beste fra begge verdener og se bra ut samtidig!