Hjem/Briller/Firkantet
Grid banner
Filtrer og sorter

Firkantet briller

17,459
  • Blålysbriller
  • Progressive
  • Rimelig samling
  • Nyankommet
  • Virtuelt prøverom
  • Gjennomsiktige rammer
Filtrer og sorter
Sorter
Populære valg
Nyankommet
På lager
Rimelig samling
Virtuelt prøverom
Kjønn
Barn
Dame
Herre
Tilbud
Billige briller
Lagersalg
Outlet
Merke
Toppmerker
Alle merker
Egenskaper
Form
Ansiktsform
Innfatningsfarge
Blå
Brun
Burgunder
Gjennomsiktig
Glitter
Grå
Grønn
Gul
Gull
Gunmetal
Hvit
Lilla
Mønster
Oransje
Regnbue
Rosa
Rosegull
Rød
Skilpadde
Svart
Sølv
To-tone
Rammetype
Linsetype
Rammemateriale
Størrelse
XS
S
M
L
XL
39 mm69 mm
Pris
kr 103kr 21248

Firkantet briller

Hos SmartBuyGlasses, har vi et stort utvalg av firkantet briller som gjør at vi har noe for alle og deres designer preferanse. Vårt utvalg inkluderer mange farger og design som går fra subtile former for en mer tilbaketrukket look til dristige former som virkelig skinner gjennom sitt design av denne klassiske ramme stilen.  

 

Selv om de har vært tilstede lenge i brille verdenen har firkantet brillerammer og solbriller fortsatte å være en av de mest ettertraktede looks. Uansett hva den nyeste og siste trenden er kan du være sikker på at et par firkantet briller får deg til å se skarp ut.

 

Passer firkantet briller runde ansiktsformer?

Akkurat som rektangulære rammer vil firkantet briller balansere hele utseende med å legge til tydeligere linjer til de myke linjene som er assosiert med runde ansiktsformer. Firkantet brillerammer er også kjent for sin evne til å få runde ansiktsformer til å se tynnere og lengre ut. Hvis du er usikker på om firkantet briller er rett for det kan du prøve ut vårt smarte Virtual Try-On tool

 

Trenger du hjelp med å finne ut hva som er din ansiktsform for å finne briller som passer deg? Ta en titt på vår ansiktsform guide for å lære alt du trenger å vite for å komme i gang. 

 

Hva er den mest populære brillerammen?

Ettersom design endre seg over tid, så gjør folk sin preferanse det også. Med et stort utvalg av brillevalg der ute er det ikke rart at de populære stilene forandre seg hele tiden. Men firkantet briller vil aldri gå av mote og er ideell for de som er lei av å prøve å holde tritt med dagens mote. De passer til enhver hverdagslook og kan lett bli brukt sammen med et mer luksuriøst antrekk. Du kan til og med gå for firkantet brillerammer som kombineres den klassiske stilen med en moteriktig og moderne stil.