Grid banner
Filtrer og sorter

Carrera Solbriller

539
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
1-59 av 539 produkter
Filtrer og sorter
Sorter
Populære valg
Kjønn
Tilbud
Merke
  • Carrera
Alle merker
Egenskaper
Form
Ansiktsform
Innfatningsfarge
Linsefarge
Blå
Brun
Gjennomsiktig
Grå
Grønn
Gul
Gull
Lilla
Oransje
Rosa
Rød
Sølv
Rammetype
Linsetype
Rammemateriale
Størrelse
S
M
L
XL
47 mm69 mm
Pris
kr 381kr 2768

Carrera Solbriller

Gjør deg klar for å gi bånn gass med en rask og spennende historie om Carrera solbriller, gitt til deg av SmartBuyGlasses.

 

Hvis du er på jakt etter noe spennende, fast fylte og dristige briller er du på rett sted! Carrera solbriller begynte sitt eventyr på begynnelsen av 50-tallet, og navnet kommer fra et kjent bilrace. Et merke som alltid er på farten med å levere autentiske og kreative briller for herrer, kvinner og barn. 

 

Carrera merket begynte med sportsbruk, ved å utvikle mangefoldige beskyttelsesbriller og skimasker. Gjennom 60-tallet vokste merket i popularitet og forbedret materialet og holdbarheten til sine produkter, før lanseringen av sine nye Carrera solbriller.

 

Den nye lanseringen av Carrera solbriller blomstret på 70-tallet etter at merket slo seg sammen med en kjøretøys designer, som ble begynnelsen på en unik og elektrisk kolleksjon: Carrera Porsche Design. 

 

Etter at Carrera flyttet sitt hovedkontor til italia på 90-tallet, fikk flere og flere utøvere og kjendiser øynene opp for disse racer solbrillene. 

 

Videre har Carrera blitt et av de mest populære merker for personer med lidenskap og drift. Hvilke solbriller passer vel bedre til din frie og opprørske natur? 

 

Hvem lager Carrera solbriller? 

På 70-tallet byttet Carrera solbriller navnet sitt til Carrera international, og flyttet til østerrike, og like etterpå begynte et partnerskap som kom ut med Carrera Porsche Design. 

 

Videre på 90-tallet ble Carrera kjøpt av Safilo Group og de flyttet sitt hovedkontor til Padova, italia. Safilo Group har vært rundt siden 1880 tallet og har vært stolt over å ha designet og produsert solbriller, briller og til og med hjelmer. Safilo Group var på det globale markedet og er komponert av Carrera Flag, Carrera Signature og Carrera Active. Du vil garantert skille deg ut i mengden med et par Carrera solbriller. 

 

Til dags dato er produksjonen for Carrera holdt i italia, slovenia og kina. Som alle produsere high end solbriller, hvor det ikke finnes begrensninger for kvalitet. 

 

Er Carrera sine solbriller UV beskyttet? 

Når du kjøper et par Carrera solbriller, vil du fort finne ut av at alle har UV beskyttelse. Det finnes variasjoner for nivå av UV filter.

 

UV filter kan deles inn 5 kategorier: 

 

  • • Kategori 0 betyr at 80-100 % av UV lys vil trenge seg gjennom brilleglasset. 
  • • Kategori 1 vil slippe 43-80 % av UV lys gjennom 
  • • Kategori 2 slipper inn 18-43 % av UV lys
  • • Kategori 3 slipper kun inn 8-18 %
  • • Kategori 4 slipper kun 3-8 % av UV lys gjennom 

 

Men den beste UV beskyttelsen du finner er UV400 som blokkerer 100 % av UV lys, for den beste syns opplevelsen på en solfylt sommerdag. 

 

Med Carrera solbriller vil du finne noen av de beste kategoriene for UV beskyttelse, som passer med dine kule par solbriller. Hos SmartBuyGlasses gir vi deg full beskrivelse og informasjonen du trenger når du handler et par Carrera solbriller. 

 

I tillegg, kan du også finne Carrera speil solbriller, en kul look på en solfylt dag, mens du går med iøynefallende reflektive brilleglass. Speil brilleglass har et refleksivt belegg på utsiden av brilleglasset som gir en speileffekt. Se mystisk ut og gjør alle nervøse da de ikke vil være i stand til å se hva du føler og tenker.  

 

Carrera speil solbriller er ekstra holdbare og har også god gjenskinn beskyttelse, da de reflekterer lys istedenfor å absorbere det.

 

Polariserte Carrera solbriller er et annet flott valg hvis du er en uforferdet person som alltid er på utkikk etter nye spennende eventyr på veien, på vann eller på snøen. Polariserte brilleglass har et spesielt belegg som hjelper med å blokkere gjenskinn, som sendes ut av lysstråler som treffer flate overflater. UV filter vil blokkere skadelig UV lys, men kan ikke filtrere gjenskinn.  

 

Gi deg selv en helt ny synsopplevelse som vil øke klarheten og forbedre kontrasten rundt deg, med et par Carrera solbriller og beskyttelsesfilter! .

 

Hvordan vite om Carrera solbriller er falske?

Men hvordan vet du om dine Carrera solbriller er autentiske? Hos SmartBuyGlasses vil du motta et autentisk par Carrera solbriller og original pakning rett til døren din! 

 

Vi har også satt sammen ting du kan se etter for å forsikre deg om kvalitet og autentisiteten av ditt nye par Carrera solbriller: 

 

  • • Se på etuiet og solbriller. Sjekk at opprinnelsesland er det samme på etuiet og på armen til solbrillene dine. 
  • • Sjekk at original logoen er på brilleglasset, under vil Carrera solbriller også ha UV beskyttelse skrevet på brilleglasset. 
  • • Vær sikker på at du ser sammenheng i merking, etiketter og logo. 

 

Hvor kan jeg kjøpe Carrera solbriller? 

Hos SmartBuyGlasses vil du finne en rekke prisvennlige, trendy og designer briller. Å handle briller på nett har aldri vært enklere og tryggere. 

 

Vi tilbyr en rekke solbriller og briller med og uten styrke, med ulike filter og beskyttelsesbelegg for å forsikre at du får den beste øye behandling og den stiligste looken. 

 

Kjøp Carrera solbriller på nett hos SmartBuyGlasses, bla gjennom mange kule stiler og farger, og kombiner dem med fantastiske brilleglass. Hvorfor ikke lese gjennom vår guide for solbriller med styrke og prøv de forskjellige Carrera solbriller med vårt virtuelle prøv-på verktøy før du legger i handlekurven.