Filtrer og sorter

Persol® Solbriller

281
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
1-59 av 281 produkter
Filtrer og sorter
Sorter
Populære valg
Kjønn
Tilbud
Merke
  • Persol
Alle merker
Kolleksjon
Egenskaper
Form
Ansiktsform
Innfatningsfarge
Linsefarge
Blå
Brun
Grå
Grønn
Gul
Lilla
Rød
Rammetype
Linsetype
Rammemateriale
Størrelse
S
M
L
XL
47 mm63 mm
Pris
kr 1602kr 5897

Persol® Solbriller

Persol solbriller - håndlaget i Italia, laget av materialer av høyeste kvalitet for å lage raffinerte Persol innfatniger for menn og kvinner i forskjellige stiler, inkludert de populære retro browline-stiler.

Persol solbriller, som dateres tilbake til 1917, er et av de eldste og mest suksessrike brillemerkene i verden. Dette er et vitnesbyrd om hva Giuseppe Ratti har bygget i Torino, Italia.

Persol solbriller er kjent for overlegen håndverk og hvert par er håndlaget. Selv i dag har Persol-briller fortsatt arven etter å være bygd med presisjon og stil.

Persol-briller gjenkjennes av den signaturen sølvpyntede dekorasjonen som finnes på hvert par briller. Dette selskapets varemerke er overført til i dag og er det som gjør Persol virkelig gjenkjennelig.

Autentiske Persol solbriller


Det som gjør Persol rammer unike er omsorgen og detaljene de legger i hver del av glassene. Å bruke italiensk acetat for å lage Persol briller skaper en fantastisk kombinasjon av naturlige materialer og teknologi. Acetat lar Persol også lage forskjellige fargekombinasjoner som du ikke finner andre steder.

Et annet aspekt ved Persol solbriller som skiller seg ut er linsene av premium kvalitet. Ved å bruke optiske materialer av høy kvalitet, garanterer Persol overlegen klarhet og holdbarhet i alle solbrillene deres. Se alle Persol valg som er laget av acetat fra SmartBuyGlasses, så ser du hva som gjør dem unike. Du trenger ikke å gå rundt og lete etter dem, du har de fineste Persol solbrillene i Oslo ved å bestille dem fra oss. Få dine Persol solbriller i Norge!

Persol solbriller med styrke er designet for deg som trenger reseptbelagte briller. I tillegg til den høye kvaliteten på både brillerammen og linsene, ser du også ganske stilig ut. Og det er en rekke nyanser som gjør dem egnet for din egen stil.

Mest populære Persol polariserte solbriller


Et av de mest populære valgene er Persol solbriller for både menn og kvinner! Persol-polariserte solbriller tilbyr både full UV- og gjenskinnsbeskyttelse samt umåtelig stil. Persol solbriller er de mest populære stilene Persol PO2747S og Persol PO0649.

Få dine Persol solbriller på SmartBuyGlasses, du har også 24-måneders garanti, en 100-dagers problemfri returrett og GRATIS frakt.