Grid banner
Filtrer og sorter
Sorter
Populære valg
Kjønn
Tilbud
Merke
Alle merker
Egenskaper
Form
Ansiktsform
Innfatningsfarge
Rammetype
Linsetype
Rammemateriale
Størrelse
XS
S
M
L
XL
38 mm69 mm
Pris
kr 103kr 21248

Herrebriller

Uansett om dette er første gangen du kjøper briller eller om du endelig skal bytte ut ditt gamle par, så er det viktig å finne et par herrebriller som passer deg. Vi har et utvalg herrebriller som passer alle anledninger og budsjetter.

 

Hvordan velge herrebriller

Å finne ut hvor du skal kjøpe herrebriller kan være en utfordring i seg selv, mest på grunn av at det finnes så utrolig mange briller å velge mellom. Hvis du er på jakt etter langvarige briller av høy kvalitet, bør du unngå å kjøpe fra gateselgere og heller handle hos pålitelige forhandlere. Ved å handle fra pålitelige forhandlere unngår du å kjøpe falske briller av lav kvalitet. 

 

Det første du bør gjøre før du handler herrebriller, er å fastslå ansiktsformen din. Når du har funnet ut hva din ansiktsform er, er det lettere å forstå hvilke rammer som passer ditt ansikt best. For eksempel, hvis du har rundt ansikt vil rektangulære og wayfarer rammer passe best, med lyse farger og mønster som komplimenterer din look.  

 

Når du har fått en bedre forståelse av hvilke briller som vil passe deg, kan du begynne handelen! Husk å ta i bruk online filtrene, som lar deg søke etter merke, form, formål, material og pris. 

 

Når du har valgt et par herrebriller som du liker, kan du bruke vårt interaktive Virtuelle Prøv-på verktøy, som lar deg se hvordan du ser ut med brillene på digitalt. Slik at du kan være sikker på at brillene vil se fantastisk ut på deg når de ankommer.  

 

Hva er de beste brillene for herrer?

Det finnes dessverre ikke en type som passer alle. Alle mennesker passer forskjellige former og farger, og har ulike preferanser når det kommer til merke, materiale osv. Nedenfor har vi nevnt noen av topp merkene å vurdere når det kommer til å velge et nytt på herrebriller.  

 

Designerbriller for herrer

Du vil se og føle deg bra uansett hvor du går med det rette par designerbriller for herrer. Uansett stil eller budsjett så har vi noe for deg. 

 

Hvis du ønsker å tiltrekke deg oppmerksomhet, bør du sjekke Versace brillekolleksjonen. Med de dristigste designerbrillene på markedet for herrer, tilbyr Versace et utvalg av tøffe briller, som kombinerer moderne og vintage herrebrille stiler. 

 

For et mer klassisk utseende, kan du ta en titt på Ray-Ban kolleksjonen. Tidløse og profesjonelle herrebriller kommer i mange stiler. Du kan forvente høy kvalitet og det aller beste med Ray-Ban.  

 

Hvis du en idrettsutøver eller sporty, bør du gå for Oakley eller Nike sine designerbriller for herrer. Designet spesielt med tanke på aktiv livsstil, er disse brillene pålitelige, langvarige og har god ytelse. Uansett om du er en syklist, golfer eller fotballspiller, kan du forvente å spille på ditt beste med disse herrebrillene. 

 

Eller kanskje du ser etter noe enkelt. Bla gjennom SmartBuy Collection og Arise Collective briller for rimelige, klassiske briller. 

 

Herrebriller med styrke

Når du bestiller briller på nettet, kan man gjerne lure på om styrken vil være så nøyaktig som bestilling i fysisk butikk. Men når du handler hos SmartBuyGlasses kan du være sikker på at styrken vil være 100% nøyaktig for alle herrebriller med styrke, så lenge du skriver inn alle opplysningene riktig. 

 

Hvis du er usikker på hva din nåværende brillestyrke er kan du bruke vår Brilleglass skanner. Denne revolusjonerende teknologien lar deg finne din styrke ved å skanne dine nåværende herrebriller! Alt du trenger for å komme i gang er dine briller, en mobiltelefon med Lens Scanner App, en laptop og et magnetisk kort. Motta nøyaktig RX styrke i løpet av kort tid. 

 

Hvis styrken din er utdatert eller du har skurrete syn og tror du trenger briller, anbefaler vi at du tar en tur til din lokale optiker for en øyesjekk. En øyesjekk vil ta 20-30 minutter og optikeren har mulighet til å sjekke din øyehelse. Når du har fått din styrke kan du gå på nett og starte din handel! 

 

Hos oss er det veldig enkelt å kjøpe styrke briller for herrer. Når du finner en ramme du liker, kan du legge til riktig styrke ved kassa, enten det er progressive, distanse, eller lese brilleglass. 

 

Hvilke herrebriller er på moten?

Stiler for herrebriller har forandret seg gjennom tidene og fortsetter å forandre seg, men SmartBuyGlasses er her for å hjelpe deg med å finne nåværende stiler. 

 

Rektangulær

En form som aldri går av moten. Med kun ‘’rette vinkler’’ kan du ikke gå feil med et par rektangulære rammer. En verdig følgesvenn for de med rundt ansikt, er rektangulære rammer ditt valg av herrebriller?

 

Geometrisk

Ute etter en mer utadvendt look, hvorfor ikke prøve geometriske herrebriller? Du vil garantert får oppmerksomhet uansett hvor du går, gå med disse herrebrillene med selvsikkerhet og få dem til å glane! 

 

Retroinspirert

La oss gå tilbake i tid med retroinspirerte herrebriller. Sjekk ut merker som Ray-Ban og Retrosuperfuture for ikoniske rammer. Se stilig ut uansett hvor du går. 

 

Herrebrille stiler endre seg hele tiden - det kan føles vanskelig å holde tritt! Les mer om nåværende trender her, og bli moteguruen i vennegjengen. 

 

Nå som du har fått veiledning og inspirasjon er det på tide å handle. Ikke glem å ta i bruk våre online teknologier for å fastslå din ansiktsform og bruk vår størrelsesguide for å sørge for at dine herrebriller vil passe deg perfekt!