Hjem/Briller/Tom Ford
Grid banner
1-59 av 529 produkter
Filtrer og sorter
Sorter
Populære valg
Kjønn
Tilbud
Merke
  • Tom Ford
Alle merker
Egenskaper
Form
Ansiktsform
Innfatningsfarge
Rammetype
Linsetype
Rammemateriale
Størrelse
S
M
L
XL
45 mm69 mm
Pris
kr 540kr 21248

Tom Ford Briller

Tom Ford viser sin lidenskap for mote gjennom elegante og sofisikerte herre og dameklær, fra stilige dresser, stilige og moteriktige tilbehør, til klassisk tilbehør som Tom Ford briller. 

 

Fra Austen, Texas, til de mest moteriktige og anerkjente gater i verden, har Tom Ford lansert det vi i dag kaller luksusmerke for både herrer og damer. Han startet sin reise med det velkjente italienske merket Gucci. Etter mange år med kreativitet og ikonisk arbeid, erklærte han skapelsen av Tom Ford i 2005. Med over 90 frittstående og butikker i verden, har Tom Ford merket bemerket seg i gatene til Milano, Las Vegas, Dubai og mer.  

 

Tom Ford har til og med karriere i filmindustrien og har fått mange priser for både mote og underholdning.

 

Han har til og med sitt eget filmselskap. Hva er det ikke han har? 

Han startet sitt samarbeid med Marcolin Group for å produsere og distribuere optiske briller. Dette har gitt en variasjon av høykvalitets briller til alle ansiktsformer, med autentiske design for å gi deg en klassisk og elegant look. Mange briller er laget av metall eller acetat og tilbyr et utvalg av stiler fra retro, som cat-eye briller, til tidløse og klassiske stiler som pilot briller.

 

Hvor kan du kjøpe Tom Ford briller?

Tom Fords hovedbutikk ligger i det moderne og spennende New York City, så hvis du tilfeldigvis vandrer i gatene av New York, kan det være lurt å stikke innom. Du vil finne mange av hans ikoniske og stilige design for herrer og damer.

 

Hvis du ikke tilfeldigvis befinner deg i New York, vil du finne Tom Ford i enhver storby i hele verden. Du finner Tom Fords kleskolleksjon og tilbehør i 98 frittstående butikker, i byer som Milano eller Dubai, sammen med mange butikker, som i eksklusive kjøpesentre.

 

Men hvis du leter etter en enkel og rask måte å handle Tom Ford-briller på, hvorfor ikke prøve å kjøpe Tom Ford styrke briller på nett?

 

Hos SmartBuyGlasses tilbyr vi en rekke Tom Ford-briller som du kan bla gjennom hjemme, på kontoret, kafe, hvor som helst, når som helst. Tom Ford styrke briller har en rekke stilige innfatning former i mange farger og stiler som du også kombinerer med flotte høykvalitets filtre og belegg, for fullt brille og øyebeskyttelse.

 

Enten du er en brillebruker eller kjøper et par for første gang, er kjøpsprosessen hos SmartBuyGlasses online blitt gjort rask og enkel. Det første trinnet, etter å ha tatt en synsprøve hos optikerne, er å finne et par trendy, klassiske eller retro Tom Ford-brilleinnfatninger som vil se flott ut på deg. Deretter må du finne hvilken type brilleglass du trenger, her kan du også legge på beskyttende belegg.

 

Bruker du mange timer foran digitale enheter? Da vil et par av Tom Ford blålys briller være et godt valg! Blålys blokkering er veldig effektivt og hjelper med å beskytte øynene dine fra skadelige stråler fra digitale enheter. 

 

Når du har valgt innfatning og brilleglass, er det ikke lenge før du kan bruke dine Tom Ford briller! 

 

Har Tom Ford styrke briller?

Det korte svaret er ja. Som vi har nevnt tidligere kan du velge RX brilleglass til dine Tom Ford brilleinnfatning, selv på nett. 

 

Tom Ford briller tilbyr et utvidet utvalg av moteriktige og komfortable briller som kan utstyres med solbrille brilleglass og brilleglass med styrke. 

 

Enten du velger å gå til en lokal butikk eller handle på nett, vil du kunne finne Tom Ford briller for ethvert øye behov du måtte ha. Hos SmartBuyGlasses kan Tom Ford briller kombineres med RX brilleglass for å korrigere myopi, hyperopi eller flere avstander i en som progressive brilleglass.

 

Vi har også nevnt Tom Ford blålys briller som er et godt valg om du sitter mange timer foran PCen. Blålys blokkering vil redusere øye belastning og gi deg bedre søvn. 

 

Hvis du ønsker å kjøpe et par Tom Ford styrke briller, men ikke husker styrken din, er ikke det noe problem. Med brilleglass skanner verktøyet, vil du kunne finne styrken din fra dine nåværende briller. Last ned appen, skann dine brilleglass og få styrken direkte til appen. 

 

Hvor blir Tom Ford briller laget? 

Tom Ford er et luksusmerke som har mange forskjellige mote sektorer, fra klær til tilbehør. Et merke som fokuserer på å levere høye kvalitetsstandarder og produkter.

 

Og i årevis har Tom Ford jobbet for å levere ikke bare produkter, men opplevelser gjennom luksusvarer som også er bærekraftige for planeten.

 

De fleste av Tom Fords kleslinjer og tilbehør er laget i Italia, mens for eksempel noen solbriller er laget i Japan og noen solbriller etuier er laget i Kina.

 

Når du ser på Tom Ford-briller på nettet kan du finne detaljer om produktet i beskrivelse boksen, og mesteparten av tiden vil du finne hvor brillene er produsert.

 

Hvordan vite om Tom Ford brillene er ekte? 

Hvordan vet du at Tom Ford-brillene du går med eller skal kjøpe er autentiske?

 

Det er noen punkter du kan gå over for å sikre at du har eller kommer til å kjøpe ekte Tom Ford-briller: 

 

• Alle Tom Ford-briller kommer i en Tom Ford-merket boks. Fonten og logoen skal samsvare med det offisielle merket. 

• Sjekk for å se at produksjons etikettene på esken samsvarer med brillene eller solbrillene dine.

• Øverst i venstre hjørne av brilleglassene vil det stå Tom Ford. 

• På tuppene av stengene er det metallplater med Tom Ford-merkenavnet inngravert.

• På innsiden av tinningen, vil du se serienummeret som skal tilsvare produktet. 

• På innsiden av venstre arm bør du også se inskripsjonene til produktdetaljene: stil, modell, farge og mål.

• På innsiden av høyre arm finner du merkenavnet, produksjonsstedet og CE-stempelet, som bekrefter at dette produktet er autentisk. <br>

• Alle relevante papirer som følger med Tom Ford-produkter bør ha Marcolin-navnet.

 

Alle briller kjøpt hos SmartBuyGlasses er 100 % autentiske og leveres med originalemballasjen. I tillegg får du gratis frakt, gratis 1,5-brilleglass til Tom Ford-briller, 2 års garanti og beste pris garanti når du handler hos oss.