Filtrer og sorter
  • Acuvue

kontaktlinser med rask levering

Acuvue Oasys® kontaktlinser er en del av ACUVUE® som igjen er en del av Johnson & Johnson gruppen av selskaper og ble lansert i 1987. De ble verdens første månedlige myke kontaktlinser til engangsbruk. Merkets suksess vokste med utgivelsen av 1-DAY ACUVUE® linser i 1995, verdens første engangs-kontaktlinser som kan brukes daglig. Etter hvert som selskapet utviklet seg, gjorde også teknologien for kontaktlinser det samme, og sørget for flere og flere nye produkter i Acuvue-serien. Silikon hydrogel ble en nøkkelkomponent i både ACUVUE® ADVANCE® med HYDRACLEAR® teknologi samt ACUVUE® OASYS® med HYDRACLEAR® PLUS linser. Begge produktene er laget med svært pustende silikon hydrogel-teknologi for å gi optimal komfort og fuktighet. Et flott tillegg til serien var også 1-DAY ACUVUE® MOIST 30 Pack, daglige engangslinser som er markedsledere innen hydrering av øynene.

 

 

Kontaktlinser for astigmatisme

Acuvue har nå en rekke produkter utviklet for å hjelpe de som lider av astigmatisme, inkludert 1-Day ACUVUE MOIST for Astigmatism 30 Pack og ACUVUE® OASYS® for ASTIGMATISM. Den banebrytende Biofinity Toric 6 Pack, verdens første silikon hydrogel daglige kontaktlinser for engangsbruk, har styrket merkevarens omdømme som markedsleder innen innovasjon innenfor kontaktlinseteknologi. Husk at vi også tilbyr linser på nett. 

 

 

ACUVUE OASYS®

ACUVUE OASYS® er en av de bestselgende kontaktlinser i verden. Disse gir deg langvarig og uslåelig komfort. ACUVUE OASYS® bidrar også til å opprettholde stabilitet på tårefilmen, spesielt når du ser på digitale skjermer, noe som bidrar til konsistent visuell ytelse og utmerket syn. ACUVUE OASYS® kontaktlinser er bygget med EYE-INSPIRED™ design, og tilbyr mer enn bare synskorreksjon. ACUVUE OASYS® 1-Day 30 Pack med HydraLuxe™-teknologi er designet for daglig bruk for korreksjon av nærsynthet (myopia) og langsynthet (hyperopi) for de som har 1,00D eller mindre astigmatisme. Sjekk ut ACUVUE OASYS® 1-Day 90 Pack med HydraLuxe™-teknologi til en uslåelig pris. ACUVUE OASYS® for Astigmatism 6 Pack er designet for daglig bruk for korreksjon av nærsynthet (myopia) og langsynthet (hyperopi) for de som kan ha 0,50D til 3,00D astigmatisme.

 

 

ACUVUE MOIST®

Hos SmartBuyGlasses tilbyr vi også et utvalg ACUVUE MOIST kontaktlinser og linser på nett. ACUVUE MOIST kontaktlinser tilbyr 82 % UVA og 97 % UVB-beskyttelse som ikke er så mye som Acuvue Oasys. Imidlertid tilbyr ACUVUE MOIST kontaktlinser et høyere vanninnhold, opptil 58 %. Linsematerialet som brukes til å produsere ACUVUE MOIST er laget av etafilcon A som også gir høy vannretensjon og oksygen. Derfor er ACUVUE MOIST perfekt for de som har svært sensitive/følsomme øyne. ACUVUE MOIST linser har også Lacreon-teknologi som hjelper linsen til å beholde fuktighet på overflaten og sørger for at øynene dine ikke tørker ut. ACUVUE MOIST linser gir optimal komfort for øynene dine ved å holde dem hydrert og komfortable. 1-Day ACUVUE MOIST (fuktige) kontaktlinser er en praktisk måte å bruke linser på, da du ikke trenger å rengjøre og lagre dem. Dette er et gjennombrudd innen daglige kontaktlinser for engangsbruk, og 77 % av brukerne rapporterer at disse linsene føles friske og nye hele dagen. Nyt følelsen av friske, rene linser hver dag med ACUVUE MOIST daglig fra Johnson & Johnson. 1-Day ACUVUE MOIST for ASTIGMATISM kontaktlinser korrigerer uskarpt syn på grunn av astigmatisme, unngår behovet for dyr og skreddersydd design som krever rengjøring og sterilisering. 1-DAY ACUVUE for ASTIGMATISM (daglige engangslinser mot astigmatisme) kombinerer den akselererte stabiliseringsdesignen som brukes i ACUVUE MOIST for ASTIGMATISM med dokumentert etafilcon. Resultatet er en engangslinse for daglig bruk for astigmatiske pasienter med stor stabilitet, uansett hvor mye du beveger deg. Alle disse linsene inneholder en blokkering av UV for å beskytte øynene dine mot skadelig UV-stråling. Du kan bruke linsene dine når du deltar i de fleste idretter og aktiviteter. De tåker ikke som briller, og de gir deg bedre perifert syn. Det å ha bruke ACUVUE OASYS® vil gjøre det mulig for deg å bevege deg og vil hjelpe deg med å nyte eventyrene dine. Sjekk ut våre linser på nett.