Hjem/Briller/Polaroid
Grid banner
1-59 av 716 produkter
Filtrer og sorter
Sorter
Populære valg
Kjønn
Tilbud
Merke
  • Polaroid
Alle merker
Egenskaper
Form
Ansiktsform
Innfatningsfarge
Rammetype
Linsetype
Rammemateriale
Størrelse
XS
S
M
L
XL
38 mm60 mm
Pris
kr 304kr 1165

Polaroid Briller

Polaroid, som var en pioner innen fotolinseutstyr, er i disse dager godt kjent for sine Polaroid solbriller. Selskapet utvidet etter hvert virksomheten til design av briller for å tilby brilleglass av høy kvalitet til en rimelig pris. Grunnlagt i 1937, brillemerket Polaroid fortsetter å skyve grensene for optisk teknologi og øyepleie.

En uovertruffen kombinasjon, Polaroid solbriller kommer i en rekke ekstremt attraktive design, farger og former som garantert vil smigre hvert ansikt. Polaroid har et bredt utvalg av brillemodeller for menn så vel som kvinner.

 

 

Velg de beste Polaroid solbriller

Minimalistiske, elegante og sexy design gir deg et eventyrlig utseende som gjør at folk snur seg overalt hvor du går. Kjøp fra utvalget av Polaroid solbriller av briller på SmartBuyGlasses i dag! Toppmoderne teknologi og materialer av høyeste kvalitet inngår i hvert par av elegant designet Polaroid-briller. En favoritt blant mennesker over hele verden som verdsetter å beskytte øynene, grundig håndverk ligger i hvert par Polaroid-briller.

Etter å ha rekruttert den flamboyante Lady Gaga som deres Creative Director i 2010, er Polaroid raskt på vei til å oppnå dominans i området polariserte briller. Tilgjengelig i en rekke moderne farger, Polaroid svarte wayfarer-briller har en tendens til å være en klassisk favoritt som passer til ethvert utseende. Formtilpasset, behagelig og tilgjengelig i ekstremt smigrende former, Polaroid er et godt valg for dine daglige øyepleiebehov. Prøv våre bestselgere: PLD D379 900 og PLD D315 N9P. Og hvis du trenger Polaroid solbriller med styrke, så er det lett å legge til.

 

 

Hvor du kan kjøpe Polaroid briller

Hos SmartBuyGlasses har vi mange fordeler som gjør det enkelt for deg å finne ditt neste par briller. 

Kjøp nå for å finne det perfekte paret Polaroid solbriller, de mest kjente designene til merket er Polaroid polariserte aviator-briller og Polaroid Havana-briller. Men ta en titt på de ulike modellene, for eksempel er det 2053 med runde glass. Eller er det kanskje til barn? Polaroid solbriller kommer også som egne modeller for barn, også som solbriller med styrke. Se på 8026 som et eksempel her.

Og husk, skulle du mot formodning ønske alternativer til Polaroid briller, så husk at vi også tilbyr utrolig mange merker, slik som for eksempel Oakley solbriller, Ray Ban solbriller, osv. Utvalget er veldig stort, og du vil alltid finne noe som passer din smak hos oss!

Dra nytte av vårt virtuelle 3D-prøverom for å velge den stilen som passer best med utseendet ditt - rett fra komforten på sofaen din! Vårt avanserte 3D prøverom lar deg bedre vurdere passformen og følelsen av brillene på ansiktet ditt. Brillene kommer med en 24-måneders garanti, en problemfri 100-dagers returrett og en prisgaranti. Vi står bak vår serie med 100% autentiske Polaroid-briller, og det er derfor vår bytte- og returregler gjør det enkelt å bytte eller refundere kjøpet.

Besøk SmartBuyGlasses og kjøp Polaroid solbriller og andre fasjonable brillemerker i dag!