Hjem/Briller/Sammenleggbar
Grid banner
Filtrer og sorter
Sorter
Populære valg
På lager
Virtuelt prøverom
Kjønn
Dame
Herre
Merke
Alle merker
Egenskaper
Form
Ansiktsform
Innfatningsfarge
Burgunder
Gjennomsiktig
Grå
Gull
Skilpadde
Svart
Sølv
Rammetype
Linsetype
Rammemateriale
Størrelse
S
M
L
45 mm57 mm
Pris
kr 2293kr 2548

Reseptbelagt briller

Sammenleggbare briller

Sammenleggbare briller er nødvendig for alle brillebrukere. De er komfortable og fungerer med alle oppskrifter og kan brettes i en liten veske, en baklomme eller en liten veske etter bruk. Dette gir deg friheten til å gjøre alle slags aktiviteter uten å bruke briller hele tiden. De innovative sammenleggbare rammene lar deg bruke brillene dine uten å måtte finne en spesiell pose til dem eller balansere dem på hodet.


Hva er sammenleggbare briller?

Sammenleggbare briller er laget av utrolig tynne og lette rammer, noe som betyr at de kan pakkes i diskrete små tilfeller. Dette betyr at brukerne kan vifte farvel med rammer som glir av hodet eller skjortekragen eller blir knust i bunnen av posene. I stedet kan de sammenleggbare brillene gjemmes pent og forbli beskyttet. Sammenleggbare briller av god kvalitet er laget med tøffe hengsler, broer og templer for akkurat dette formålet. De fleste kommer også med polstrede vesker, så hvis du setter deg ned med dem i baklommen, trenger du ikke få panikk. De sammenleggbare brillene vil overleve.


For de som trenger lesebriller:

Det blir mer vanlig at når folk fyller 40 år, utvikler de symptomer på presbyopi. Ikke la det tekniske navnet skremme deg. Alt det betyr er at med alderen blir øyet mindre fleksibelt. Øyet kan derfor tydelig se gjenstander i det fjerne, men sliter med å fokusere på tekst på nært hold. Som et resultat begynner mange å bruke lesebriller.


Problemet med lesebriller er at selv om du vil kunne se ting som er nær deg, vil landemerkene i horisonten virke litt diffuse. Dette er hvor sammenleggbare briller kommer inn. Med de beste sammenleggbare lesebrillene kan du lese en meny, et kart, et skilt, uansett hva det er. Etterpå kan du enkelt la rammene gli av nesen, brette dem, legge dem i lommen og beundre utsikten.


Brillene holder seg trygge i lommen eller vesken til du trenger dem neste gang, når du raskt kan ta dem på igjen når du trenger dem. Sammenleggbare briller er derfor en fantastisk løsning for å gi lesebriller større fleksibilitet.


For de som ikke liker å bruke briller:

Det er mange mennesker som kanskje bare trenger briller for å se bestemte ting. Slik som tekst på nært hold, eller å se langt borte. Det er også mange av disse menneskene som ikke liker å bruke briller, og vil strekke seg langt for å unngå dem. I dette tilfellet er det mulig å kjøpe varifokale kontaktlinser som gir deg fleksibiliteten til å bringe forskjellige avstander i fokus. Dette betyr at folk kan se tydelig, uten å måtte tilpasse seg å bruke brillerammer som de kanskje ikke føler seg komfortable med. Kontaktlinser kan imidlertid være en riktig faff. Den bedre løsningen er definitivt brett.


Med briller som brettes, kan de som ikke føler seg trygge i ansiktet, eller ikke liker følelsen av å bruke dem, raskt fjerne brillene når de ikke trenger dem. For eksempel går du ut på en middagsdato og føler deg mer selvsikker uten briller, men du må lese menyen. Bare ta dine fantastiske briller ut av lommen på clutchen, skyv dem elegant på ansiktet ditt, velg det du vil spise, og skjul dem igjen som om ingenting har skjedd! Da kan du nyte resten av kvelden uten å føle deg selvbevisst om brillene, og uten å ha lest feil på menyen.


For fashionistene der ute:

Det er sant at briller kan være en moteuttalelse i seg selv. Det er hundrevis av designermerker som tilbys. Men noen ganger liker vi å vise frem vår motefølelse uten at brillene våre får oppmerksomhet. I dette tilfellet er sammenleggbare brillerammer perfekte. Du kan finne designerrammer som Ray-Ban brillebrett, men når du tar dem av, er den virkelige fordelen at brillebrettene passer fint i din designerdrakt eller veske. Når brillene er skjult lett, kan du gjøre en ekte moteerklæring med det perfekt koordinerte antrekket ditt, og likevel ha brillene dine tilgjengelig.


For idrettsutøvere som bruker briller:

Sammenleggbare briller brukes oftest av de som trenger dem til å lese. Men behovet for lesebriller kan komme når som helst. I denne situasjonen har mange blitt kjent for å ha på seg en venns briller eller be noen om å lese ting for dem. Du trenger ikke lenger bruke dette når du har et par sammenleggbare briller. Selv når du går på løp eller sykkeltur, kan du legge brillene i lommen. De er så lette at du ikke trenger å bekymre deg for at de bremser deg! Hvis du stopper midt i treningen for å sjekke instruksjonene, kan du ta ut de kompakte lesebrillene med koffertene og lese kartet eller skiltene.


Det er også mulig å finne sammenleggbare solbriller med polariserte linser . Disse har blitt brukt i sportsverdenen av fjellklatrere, som bytter mellom briller når de passerer inn og ut av skyggefulle flekker på steinene. Når de har brukt brillene, kan de trygt plassere de kompakte brettene med saken tilbake i lommen og ikke bekymre seg for å få riper.


Hvordan fungerer sammenleggbare briller?

Hemmeligheten bak brettene ligger i deres miniatyrrammehengsler. Det er noen i templene og andre ved nesebroen. For å redusere riper på brillene, brettes disse brillene utover, i motsetning til alle andre rammer. Sjaklene sitter komfortabelt midt i brettet for å unngå slitasje på trykkpunkter, noe som potensielt kan føre til en løsere passform eller svakere hengsler.


Beste sammenleggbare lesebriller

Merket vi anbefaler er Persol, som tilfeldigvis er det mest kjente merket for sammenleggbare briller. Den beste modellen av Persol brillebrett er PO9714 , som er tilgjengelig i enten brune Havana eller svarte rammer. Sammenleggbare brillerammer er laget av slitesterk plast som gir et elegant og moderne utseende. Rammedesignet er utrolig ikonisk for merket og har nylig blitt utviklet for å være enda tynnere, mindre og lettere for å virkelig optimalisere foldesystemet. Du kan sette inn alle oppskriftsglass fra vårt brede utvalg i rammene for å sikre både klarhet og synlighet. Du kan også finne en rekke forskjellige fargetoner og belegg på nettstedet vårt, som blokkering av blått lys og ripebestandighet.


Sammenleggbare briller med SmartBuyGlasses

Så hva venter du på? Bla gjennom utvalget vårt nå for å finne de beste foldebrillene for deg. Hos SmartBuyGlasses har vi stolt av å dele vår virtuelle prøveversjon av verktøy , slik at du kan se deg selv i esken før du forplikter deg til å kjøpe. Vi gir deg fortsatt 100 dager på å returnere brillene hvis du bytter. Du kan også dra nytte av vår 24 måneders garanti og prismatchgaranti.