Hjem/Kontaktlinser/Månedslinser
Grid banner
Filtrer og sorter
  • Månedslinser
Sorter
Bruk
Linsetype
Merke
Alle merker
Produsent

Månedslinser

Månedslinser, som er månedlige kontaktlinser, er det mest økonomiske valget av linser. Det er fordi de kan være i løsning hver natt og brukes neste dag i opptil 30 dager. For de fleste kan månedslinser (kontaktlinser) føles mer komfortable enn daglige engangslinser, da de er tykkere. De er spesielt designet for å brukes over lange perioder, og som sådan kan tilby brukeren maksimal komfort. De er også tilgjengelig som linser på nett, husk å søke etter månedslinser. Månedslinser er dermed fordelaktig for noen, både med tanke på komfort og økonomi.

Etter så mye teknologisk utvikling er månedslinser definitivt mer avanserte i våre dager, og takket være silikon hydrogel er det nå alternativer som ikke trenger å fjernes om natten.Vi tilbyr månedslinser blant annet i følgende produkter: Air Optix, Aqua, PureVision2 HD og Biofinity fra CooperVision. Disse er alle kontaktlinser med utvidet bruk, som bare må byttes en gang i måneden. Air Optix Night and Day Aqua er gode valg for langvarig komfort. Sørg for å rådføre deg med optikeren din for å se om månedslinser passer til dine behov.

 

 

Stort utvalg av ulike månedslinser

Det er en rekke ulike merker av månedslinser av som tilbys. Nå kan også mye anskaffes over nett. Når du kjøper linser på nett kan du jo tenke over hva leverandøren tilbyr i forhold til garanti og frakt. SmartBuyGlasses tilbyr 3 måneders garanti på alle kontaktlinser, og dette inkluderer selvsagt månedslinser. SmartBuyGlasses har også langsiktige avtaler med ledende produsenter av månedslinser og andre typer linser. Så med andre ord kan du også være sikker på at månedslinser vi tilbyr er produsert med høyeste kvalitet. Når du bruker vårt nettsted er det en enkel søkefunksjon slik at du lett vil finne det du har behov for, søk for eksempel på månedslinser.

 

 

Alle slags linser på nett

Månedslinser kan også brukes av de som lider av astigmatisme, hyperopi og nærsynthet, samt presbyopia. Du er garantert å finne den typen kontaktlinser du har behov for på SmartBuyGlasses. Så skaff deg linser på nett hos oss. Månedslinser vi tilbyr dekker absolutt behovet til alle. Nettstedet er gjort tilgjengelig med et enkelt og intuitivt grensesnitt, slik at du enkelt finner akkurat det du har behov for. Vi ønsker deg velkommen til en god handel for alle typer linser, inkludert månedslinser hos oss.