Hjem/Briller/Asiatisk versjon
Grid banner
Filtrer og sorter

Asian Fit Briller

3,495
  • Blålysbriller
  • Progressive
  • Rimelig samling
  • Nyankommet
  • Virtuelt prøverom
  • Gjennomsiktige rammer
Filtrer og sorter
Sorter
Populære valg
Nyankommet
På lager
Rimelig samling
Virtuelt prøverom
Kjønn
Barn
Dame
Herre
Tilbud
Lagersalg
Outlet
Merke
Toppmerker
Alle merker
Egenskaper
Form
Ansiktsform
Innfatningsfarge
Blå
Brun
Burgunder
Gjennomsiktig
Glitter
Grå
Grønn
Gul
Gull
Gunmetal
Hvit
Lilla
Mønster
Oransje
Regnbue
Rosa
Rosegull
Rød
Skilpadde
Svart
Sølv
To-tone
Rammetype
Linsetype
Rammemateriale
Størrelse
S
M
L
XL
42 mm69 mm
Pris
kr 252kr 6337

Asian Fit Briller

Hvis dine vanlige briller ikke passer komfortabelt på ansiktet ditt, da kan det være Asian fit er det du trenger! Hvis du har et rundt, flatere ansikt med høye kinnbein og lav nesebro, da er det hvertfall på tide å oppgradere til et par Asian fit briller. 

 

Når du handler hos Vision Direct, vil du finne et perfekt par briller med lav nesebro som passer perfekt til deg og som får deg til å føle deg selvsikker. Velg mellom et stort utvalg av former slik som øyenbryn eller sommerfugl briller og en dæsj med farger mens du holder på!  

 

Vårt store utvalg av designermerker gjør at det å handle et par Asian fit briller på nett er tilgjengelig for alle! Få deg et parGucci Asian fit briller for en enda kulere look. eller prøv vårt par med Burberry Asian fit briller og se klar ut for den rødeløperen!

 

Hvis du er på kikk etter et rimeligere par med Asian fit briller,  Da har SmartBuy Collection det du trenger! Med et stort utvalg av kantløse og  fullt kantløse briller, vil du ikke ha noe problem med å finne ditt neste par. 

 

Hva er Asian fit briller?

Asian fit briller er designet for folk med visse ansiktstrekk. I motsetning til navnet så passer disse brillene godt til folk med rundt og flatere ansikt. Asian fit briller er designet med store neseputer for å øke flatearealet og redusere at brillene sklir. 

 

Brilleglasset med styrke i Asian fit briller er også laget for å være litt kortere, bredere og litt på skrå for å eliminere gnaging på kinnbenene. Brillene er også justert for å passe komfortabelt rundt templene for å redusere stramhet. 

 

Trenger jeg Asian fit briller? 

Om du trenger Asian fit briller eller ikke er avhengig av ansiktsformen din. Ved å følge noen enkle målinger og lese mer om Asian fit briller kan du finne ut om de er for deg. 


Å handle Asian fit briller på nett har aldri vært enklere med Vision Direct. For rask uthenting av resept, bruk vår reseptbelagt linse skanner app når du kjøper deg et nytt par med briller.