Grid banner
Filtrer og sorter

Rund Solbriller

1,295
  • Virtuelt prøverom
  • Nyankommet
  • Bestselgere
  • Resept
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
1-59 av 1295 produkter
Filtrer og sorter
Sorter
Populære valg
Nyankommet
På lager
Rimelig samling
Virtuelt prøverom
Kjønn
Barn
Dame
Herre
Tilbud
Lagersalg
Outlet
Merke
Toppmerker
Alle merker
Egenskaper
Form
Ansiktsform
Innfatningsfarge
Blå
Brun
Burgunder
Gjennomsiktig
Grå
Grønn
Gul
Gull
Gunmetal
Hvit
Lilla
Mønster
Oransje
Regnbue
Rosa
Rosegull
Rød
Skilpadde
Svart
Sølv
To-tone
Linsefarge
Blå
Brun
Gjennomsiktig
Grå
Grønn
Gul
Gull
Lilla
Oransje
Rosa
Rød
Sølv
Rammetype
Linsetype
Rammemateriale
Størrelse
XS
S
M
L
XL
38 mm67 mm
Pris
kr 349kr 20330

Rund Solbriller

Runde solbriller har vært populære siden begynnelsen av 1900-tallet, da produsentene begynte å produsere solbriller i store mengder for allmennheten. Til å begynne med var det tynne, runde solbriller som var tilgjengelige. De var enkle, funksjonelle og ikke særlig populære når det gjaldt stil.

 

Hos SmartBuyGlasses finner du runde solbriller fra de mest ettertraktede designermerkene på markedet. Velg blant runde solbriller fra Tom Ford, Gucci og Ray-Ban. Hvis du elsker runde solbriller, men vil unngå å sprenge budsjettet, finner du også en rekke rimelige solbriller å velge mellom!Er runde solbriller på moten?

 

Overalt hvor du ser, ser du runde solbriller. Populariteten til runde solbriller har aldri forsvunnet, selv om denne innfatningen har eksistert i omtrent hundre år. I årenes løp har runde solbriller aldri vært langt unna toppen av trendlistene, selv om etterspørselen har hatt en viss nedgang.

Kjente artister som John Lennon og Jimi Hendrix brukte runde solbriller, noe som gjorde at dette utseendet igjen ble et hipt alternativ for unge mennesker i moderne tid. Runde solbriller passer godt til oss som har et snev av hippie i sjelen, og det er denne typen solbriller du finner hipstere med på musikkfestivaler på grunn av deres tilbakeblikk.

 

Passer runde solbriller til runde ansikter?

 

Selv om runde solbriller passer til alle, bør du tenke på ansiktsformen din når du skal velge det perfekte paret. Det er enda mer sannsynlig at du vil elske runde solbriller hvis du har et kantet ansikt. Selv om det ikke finnes noen fast regel, er det generelt lurt å utligne de naturlige trekkene dine. Det betyr ikke at runde ansikter ikke kan rocke stilen også! Alt handler om preferanser.


Så uansett om du er på jakt etter runde solbriller til menn eller kvinner, unn deg selv et godt kjøp i dag! Takket være vår beste prisgaranti får du ikke et bedre tilbud noe annet sted på nettet!