Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
Filtrer og sorter
Sorter
Populære valg
Kjønn
Tilbud
Merke
Alle merker
Sport
Egenskaper
Form
Ansiktsform
Innfatningsfarge
Linsefarge
Blå
Brun
Gjennomsiktig
Grå
Grønn
Gul
Gull
Lilla
Oransje
Rosa
Rød
Skilpadde
Svart
Sølv
Rammetype
Linsetype
Rammemateriale
Størrelse
XS
S
M
L
XL
38 mm69 mm
Pris
kr 166kr 23605

Solbriller Herre

Her kan du finne både praktiske og trendy solbriller for menn. Det finnes briller til all slags bruk, uansett om det er til sport, jobb eller ferie. SmartBuyGlasses er en av største online butikkene i verden, og de har herre solbriller som passer til ethvert budsjett, ansiktsform, styrke eller mote. Innfatninger er tilgjengelig i mange ulike farger og fasonger, så du finner garantert et par som passer perfekt for deg. I tillegg, kan du finne polariserte solbriller for herrer, og et gratis brilleglass belegg som gir motstand mot gjenskinn og riper. Med designer briller til beste pris, kan du vise deg frem hele året. Hvis du er ute etter høy kvalitet, holdbare og de generelt beste solbrillene, har du kommet til rett plass.  

 

Vi er stolte over å kunne tilby over 180 forskjellige merker av solbriller. Dette kan selvfølgelig være litt overveldende, og det kan være vanskelig å vite hvor du skal begynne. 

 

Ser du etter et par solbriller som passer dine eventyrlige lyster? Kanskje mens du klatrer Mount Victoria, kajakkpadler Ottawa River eller på roadtrip gjennom Icefields Parkway. Et av våre mest populære merker av solbriller for menn, som også passer for den eventyrlystne, er Oakley solbriller. 

 

Det finnes et par solbriller som passer alle behov! 

 

Hvordan velge herre solbriller som passer ditt ansikt 

Uansett om du er på utkikk etter hverdagslige eller sports solbriller, vil du også vurdere hvilken stil som passer deg. Hvem sier du ikke kan finne solbriller som er laget kun for deg? 

 

Ja, vi kan velge briller eller solbriller som passer ditt normale, men også unike ansiktsform.

 

Hos SmartBuyGlasses, har vi identifisert de fire mest normale ansiktsformene og samlet sammen en rask og enkel guide for at du skal finne riktig innfatning.  

 

Det første steget er enkelt. Alt du trenger er et speil og leppestift eller et såpestykke. Stå foran speilet og tegne omrisset av ansiktet ditt. Super enkelt! 

 

Du har enten hjerte, oval, rund eller firkantet ansiktsform. 

 

En hjerteformet ansiktsform har en bredere panne og en smalere hake. Med denne ansiktsformen vil du ha innfatninger av sporty eller klassisk stil. Wayfarer briller eller wraparound solbriller er et fint sted å begynne, da de er holdbare og fantastiske til utendørsaktiviteter. Hvis du ønsker noe mer klassisk og hverdagslig, kan du prøve et par runde Ray-Ban solbriller

 

Oval ansiktsform er den mest normale og kan generelt fungere med de fleste typer solbriller. Med et ovalt ansikt kan du prøve innfatninger som kan skape kontrast mellom ansiktstrekk og brillene. Du bør kanskje eksperimentere med innfatning stiler som er litt mer kantete. Prøv noen vintage stiler, som cat-eye solbriller eller klassiske pilotbriller.

 

Med et ovalt ansikt, bør du passe på at ikke brillene er bredere en ansikts linjene dine - ikke bryt symmetrien. 

 

I likhet med ovalt ansikt, kan også rund ansiktsform dra fordel fra kontrast med kantete briller. Du bør imidlertid unngå oversized solbriller, da disse kan gi enda mer rundhet til ansiktstrekkene dine. Ta heller å se gjennom trendy rektangulære solbriller innebygd med artige og levende farger og mønstre. Sjekk ut de praktiske, men også kule Adidas solbrillene, en sporty, men kul look med rektangulære briller. .  

 

Med en firkantet ansiktsform, bør du finne briller som skaper en slags balanse med rundere innfatninger. Her kan du også finne runde solbriller som har tynnere innfatninger og trendy farger.  Hva med klassiske skilpadde rammer med livlige tonede brilleglass? Eller gjennomsiktige rammer med icy blue brilleglass.  

 

Du kan virkelig leke og prøve deg frem med de forskjellige stilene og fargene du finner. Guiden over ansiktsformer er kun her for å veilede, ikke la den stoppe deg fra å prøve de alle sammen med vår virtuelle prøv-på verktøy

 

Hvilke solbriller er på moten for herrer? 

Så mange! Her er et par av dem:

 

Pilot solbriller

Ja, denne type solbriller er en klassisk og alle vet at Ray-Ban aviator er en ikonisk stil som aldri kommer til å dø ut. Men du kan finne pilotbriller i mange andre merker, som har tatt den klassiske rammen og tilpasset den. Pilotbriller nå til dags kan ha funky farger og brilleglass. Jeg tipper du aldri har tenkt på pilot gjennomsiktig ramme med polariserte brilleglass med alle mulige farger. Hvis du tenker å ta en roadtrip på en kul og rask motorsykkel, da er et par pilot polariserte solbriller et godt valg.  

 

Enkelt brilleglass

Enkelt brilleglass solbriller er for kule til å være sanne. Et enkelt brilleglass som korrigerer synet med en enkel styrke og jevner ut fokuset på hele brilleglasset. Du kan finne disse stilene for sport og til og med hverdagslig trendy bruk. Oakley enkelt brilleglass solbriller finnes i en rekke ulike farger og bruksområder, som solbriller for sykling. Burberry har også en gøy kolleksjon Burberry enkelt brilleglass solbriller som roper hverdagslig og kul, men samtidig luksuriøs. 

 

Speil solbriller

Speil brilleglass er en fin måte å gjemme dine tanker og følelser. Speil solbriller er også en fin måte å beskytte øynene dine fra UV stråler og gjenskinn. Du kan finne speil brilleglass belegg i mange ulike stiler og farger, du kan sjekke David Beckham speil solbriller! Du er kanskje ikke en anerkjent fotballspiller, men du kan føle deg som en. 

 

Hvilke solbrille farger er best for menn?

Det er to aspekter å ta i betrakting når du skal velge farge på dine solbriller: funksjon og mote. Ikke glem at fargen på dine brilleglass også spiller en viktig rolle, ikke bare for utseende men også funksjon. 

 

Avhengig av dine personlige preferanser, kan det være du liker klassiske farger, slik som sort og brun, eller det kan være du vil ha noe helt annet. Kanskje du ønsker å se hvilke farger som passer din hudtone eller dine øyne. Gjennomsiktige rammer er et godt eksempel på gjennomskinnelige farger som passer med de fleste hudtoner, som vil få ansiktstrekkene dine til å virkelig vise seg frem, eller kanskje de til og med matcher håret ditt. De klassiske brune solbrillene kan passe bra hvis du har blondt hår.  

 

Hvis du har en mørkere og varmere hudtype, passer solbriller med en brun, beige, oransje eller rød tone bra. La oss si du har knallblå øyne og ønsker at de skal vise seg enda mer frem. Da er solbriller med grå eller blå farge det som gjør susen.  

 

Når du velger farge på brilleglasset, bør du ta i vurdering hvilke type aktiviteter du vil være med på. Bla gjennom vår guide for brilleglass farge og oppdag hvilken farge og hvorfor du bør ha den med ditt par solbriller.  

 

  1. Grå og sorte brilleglass reduserer lysstyrken og gjenskinn
  2. Blå reduserer gjenskinn og forbedrer farge oppfatningen
  3. Mørk rav, kobber og brun hjelper med å blokkere blålys og gjenskinn
  4. Grønn øker kontrast og forbedrer skygge
  5. Rød og rosa blokkerer blålys og forbedrer dybde oppfatningen 

 

Du kan også få solbriller med styrke for herrer med alle funksjonene nevnt. Finn din favoritt stil, se etter hverdagslig eller sports solbriller og velg riktig brilleglass farge til dine nye trendy solbriller kjøpt på nett hos SmartBuyGlasses.