Filtrer og sorter

Pilotbriller

2,059
  • Blålysbriller
  • Progressive
  • Rimelig samling
  • Nyankommet
  • Virtuelt prøverom
  • Gjennomsiktige rammer
Filtrer og sorter
Sorter
Populære valg
Nyankommet
På lager
Rimelig samling
Virtuelt prøverom
Kjønn
Barn
Dame
Herre
Tilbud
Lagersalg
Outlet
Merke
Toppmerker
Alle merker
Egenskaper
Form
Ansiktsform
Innfatningsfarge
Blå
Brun
Burgunder
Gjennomsiktig
Grå
Grønn
Gul
Gull
Gunmetal
Hvit
Lilla
Mønster
Oransje
Rosa
Rosegull
Rød
Skilpadde
Svart
Sølv
To-tone
Rammetype
Linsetype
Rammemateriale
Størrelse
XS
S
M
L
XL
38 mm69 mm
Pris
kr 269kr 14160

Pilotbriller

Hvis du ser etter de perfekte styrke brillene eller ønsker å oppgradere stilen din, da er pilotbriller et godt valg! Inspirert av de originale pilotbrillene, kan du la øynene dine snakke med moteriktige rammer. 

 

Fra tøft til gull, vi har alt! Det finnes et par for enhver ansiktsform, personlighet og stil. Handle pilotbriller for å uttrykke individualitet. Fra høy kvalitet, rimelige rammer til designer, vil dine favoritt pilotbriller fra Vision Direct  garantert tilfredsstille alle dine behov! 

 

Hva er pilotbriller?

Den eneste forskjellen mellom de berømte pilot solbrillene og briller er brilleglasset! Du kan velge din favoritt stil av solbriller i hverdagslige pilot styrke briller. Utforsk vårt utvalg av topp trendende pilotbriller for å finne det perfekt paret til å transformere ditt hverdagsantrekk.  

 

Neste gang du skal kjøpe pilotbriller, kan du sjekke utvalget hos SmartBuy Collection med mange forskjellige farger å velge mellom! Victoria Beckham og Tom Ford har også fantastiske pilot styrke briller hvis du ser etter noe mer high fashion.  

 

Er aviator det samme som pilot?

Når det kommer til form, er de tradisjonelle aviator rammene stort sett like som pilot brille rammer. Den store forskjellen er begrepet. De første aviator solbrillene ble laget av Bausch & Lomb, derfor kan uttrykket aviator kun brukes av Ray-Ban. 

 

Men du kan glede deg over at de finnes endeløst med aviator stiler, også kjent som pilotbriller og solbriller. Den eneste forskjellen er merke og navnet, så du trenger ikke bekymre deg for at stilen er den samme. 


Nå som alle dine spørsmål er besvart, kan du begynne å handle! For å sørge for at du handler riktig par pilotbriller, kan du bruke vårt Virtuelle prøv-på verktøy for å prøve alle stilene du kan tenke deg fra komforten av din egen stue!