Hjem/Solbriller/Wayfarer
Grid banner
Filtrer og sorter

Wayfarer® Solbriller

690
  • Virtuelt prøverom
  • Nyankommet
  • Bestselgere
  • Resept
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
1-59 av 690 produkter
Filtrer og sorter
Sorter
Populære valg
Nyankommet
På lager
Virtuelt prøverom
Kjønn
Barn
Dame
Herre
Tilbud
Billige briller
Lagersalg
Merke
Toppmerker
Alle merker
Egenskaper
Form
Ansiktsform
Innfatningsfarge
Blå
Brun
Burgunder
Gjennomsiktig
Grå
Grønn
Gull
Gunmetal
Hvit
Lilla
Oransje
Rosa
Rød
Skilpadde
Svart
Sølv
Linsefarge
Blå
Brun
Gjennomsiktig
Grå
Grønn
Gul
Gull
Lilla
Rød
Sølv
Rammetype
Linsetype
Rammemateriale
Størrelse
XS
S
M
L
XL
39 mm66 mm
Pris
kr 557kr 4898

Wayfarer® Solbriller

Siden Ray-Ban lanserte de originale Ray-Ban Wayfarer-solbrillene i 1956, har merkets popularitet og prestisje økt dramatisk og gjort det til et ikon. Merket hadde stor suksess på 50- og 60-tallet, og på 80-tallet fikk det et rykte i verdensklasse takket være skuespillere som brukte Wayfarer i ikoniske filmer. Med noen av de største navnene i Hollywood som bærer et par av disse solbrillene, har Ray-Ban Wayfarer-solbrillene befestet sin plass i historien.

 

Er Wayfarer solbriller bra?

 

Selv om Wayfarer solbrillene hadde et radikalt annerledes design på 50- og 60-tallet, er de i dag lett gjenkjennelige. Disse solbrillene har blitt skreddersydd til behovene til moderne trendsettere.

 

I løpet av det siste halve århundret har det blitt en nødvendighet å eie et par av disse solbrillene. Merket har vist seg å tåle tidens tann og har blitt en tidløs trend som overlever tiår etter tiår. Wayfarer-solbriller har en fargerik historie og en lys fremtid. Velg et par som passer din stil, og la SmartBuyGlasses NO gjøre valget enda enklere.

Hvilken ansiktsform passer best til Wayfarer?

Solbriller i wayfarer-stil passer til de fleste; alle som bærer dem med selvtillit, kan bruke dem. Når det gjelder ansiktsform, passer de spesielt godt til avlange, ovale og runde ansiktsformer.

 

Du finner dem alle hos SmartBuyGlasses UK, der du kan finne det perfekte paret som passer til din unike stil. Vi har et bredt utvalg av Wayfarer-solbriller til både kvinner og menn. I alle regnbuens farger og med ulike utførelser, for eksempel Wayfarer polariserte solbriller, finnes det noe for enhver smak. 

 

SmartBuyGlasses er Norges mest pålitelige nettbutikk for solbriller, briller og kontaktlinser til uslåelige priser. Med et av de største utvalgene finner du den perfekte brillen for deg.

 

Hva betyr Wayfarer når det gjelder solbriller?

Wayfarer solbriller har en bred øvre kant som hviler øverst på nesen, plassert over avrundede glassrammer og strekker seg forbi øynene til vingelignende hjørner. Stilen er for det meste flat foran, og følger ikke ansiktets konturer.

 

Hvem bruker Ray-Ban Wayfarer solbriller?

På 50- og 60-tallet var Ray-Ban Wayfarer det foretrukne brillevalget for alt fra Bob Dylan til Andy Warhol, James Dean, Marilyn Monroe, Roy Orbison, John Lennon og utallige tenåringer over hele verden som ville se like kule og opprørske ut som idolene sine.

 

Er Wayfarers fortsatt kult?

Den unike, opprørske stilen som ble båret av James Dean i "Rebel Without a Cause", sendte en sjokkbølge gjennom verden, og plutselig ville alle ha et par. Over 70 år senere er Wayfarers fortsatt en av de mest populære solbrillene du kan kjøpe.