Hjem/Kontaktlinser/Dagslinser
Grid banner
Filtrer og sorter

Kontaktlinser

70
  • Daglig
  • Ukentlig
  • Måndedlig
  • Acuvue
  • Toriske
Contact lenses Banner
1-59 av 70 produkter
Filtrer og sorter
  • Dagslinser
Sorter
Bruk
Linsetype
Merke
Alle merker
Produsent

Kontaktlinser

Den moderne løsningen for problemfritt syn

 

Kontaktlinser til daglig bruk er en praktisk løsning for deg som har en travel hverdag eller brukerkontaktlinser av og til. Disse linsene er laget til engangsbruk, slik at du får et nytt par hver dag. De daglige engangslinser, som ikke må forveksles med flerdagslinser, ble introdusert i 1994 for å redusere risikoen for øyeinfeksjoner ved langvarig bruk. Fordelene med endagslinser er at de gir klart syn og minimerer problemene med øyehelsen, siden de kastes etter dagens slutt, noe som forhindrer opphopning av potensielt skadelige avleiringer.

 

Krystallklart syn og øyehelse

 

Daglige kontaktlinser gir krystallklart syn og reduserer risikoen for øyesykdommer. Engangslinser eliminerer behovet for rengjøring og vedlikehold. Ved å kaste linsene hver dag unngår man at det samler seg potensielt skadelige stoffer på linsens overflate, noe som bidrar til bedre øyehelse.

 

Populære kontaktlinser til daglig bruk


SmartBuyGlasses tilbyr en rekke populære endagslinser, inkludert 1-Day Acuvue Moist og Dailies AquaComfort Plus. Daglinser av silikonhydrogel, som Dailies Total1 og MyDay by CooperVision, har blitt stadig mer populære på grunn av den forbedrede komforten og pusteevnen som sikrer en sømløs brukeropplevelse.


Kontaktlinser - Ofte stilte spørsmål

De beste kontaktlinsene til daglig bruk varierer avhengig av individuelle preferanser og behov. Populære alternativer er 1-Day Acuvue Moist, Soflens Daily Disposable, Dailies AquaComfort Plus, Dailies Total1, 1-Day AcuvueTruEye og MyDay fra CooperVision. Konsulter en øyelege for å finne ut hva som passer best for deg.

Det er enkelt å bruke daglige kontaktlinser. Vask hendene grundig, ta en linse ut av emballasjen, plasser den på fingertuppen og sett den forsiktig inn i øyet. Kast linsen på slutten av dagen. Følg øyelegens veiledning for dine spesifikke linser.

For å sette inn daglige kontaktlinser må du sørge for å ha rene og tørre hender. Hold linsen på fingertuppen og bruk den andre hånden til å åpne øyelokket. Plasser linsen midt i øyet, så vil den naturlig sette seg på plass.