Grid banner
Filtrer og sorter

Pilot Solbriller

5,955
  • Virtuelt prøverom
  • Nyankommet
  • Bestselgere
  • Resept
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
Filtrer og sorter
Sorter
Populære valg
Nyankommet
På lager
Rimelig samling
Virtuelt prøverom
Kjønn
Barn
Dame
Herre
Tilbud
Billige briller
Lagersalg
Outlet
Merke
Toppmerker
Alle merker
Sport
Egenskaper
Form
Ansiktsform
Innfatningsfarge
Blå
Brun
Burgunder
Gjennomsiktig
Grå
Grønn
Gul
Gull
Gunmetal
Hvit
Lilla
Mønster
Oransje
Regnbue
Rosa
Rosegull
Rød
Skilpadde
Svart
Sølv
To-tone
Linsefarge
Blå
Brun
Gjennomsiktig
Grå
Grønn
Gul
Gull
Lilla
Oransje
Rosa
Rød
Svart
Sølv
Rammetype
Linsetype
Rammemateriale
Størrelse
XS
S
M
L
XL
39 mm69 mm
Pris
kr 252kr 17553

Pilot Solbriller

Pilot solbriller er som regel et godt valg når det gjelder solbrilleform fordi de er en tidløs trend. De har eksistert lenge i brillebransjen og er en av de mest utvalgte stilene. Pilot solbriller utstråler en kul og vågal stemning og er en favoritt blant kjendiser som ønsker å uttrykke seg.

 

Enten det er til menn, kvinner eller barn, er pilot solbriller en perfekt kombinasjon. Det er det perfekte paret med tilpasningsdyktige solbriller som uanstrengt tilpasser seg årstider, kjønn og situasjoner. Enda viktigere er det at pilot solbrillene tilpasser seg mange ansiktsformer, noe som gjør dem til en ideell ramme for de aller fleste!

 

Hvilke solbriller bruker piloter?

 

De fleste piloter bruker solbriller som ikke er polarisert, enten de er dråpeformede eller firkantede. I tillegg til at solbrillene sitter godt, har de gjerne gråtonede linser som beskytter pilotens øyne mot UV-stråler. De velger også tynne, minimalistiske modeller, noe som betyr at rammene ikke er i veien for det klassiske pilothodeplagget.

 

Selv om polariserte solbriller ikke anbefales for piloter på grunn av forstyrrelser i instrumentene, kan de være et utmerket alternativ for deg. Du kan fortsatt oppnå den klassiske pilotstilen med polariserte glass hvis du føler at du har nytte av å unngå gjenskinn.

 

Hva er de beste pilot solbrillene?

 

Enten du er ute etter stil eller funksjon, er det mange som synes at Ray-Ban Aviator solbriller er det beste alternativet for pilot solbriller. De var de første som presenterte denne stilen, og har siden fortsatt å forbedre designet. 

 

Med dagens brilletrender er det mange som synes at overdimensjonerte solbriller er det beste alternativet for piloter solbriller. Jo større solbrillene er, desto mer fremtredende blir de som en del av stilen din. Men vær forsiktig - de flotteste pilot solbrillene passer til ansiktsformen din og tar ikke overhånd.


For å være sikker på at pilot solbrillene du velger passer til deg, kan du bruke vår praktiske veiledning om ansiktsform og virtuell prøving for å være 100% fornøyd med kjøpet.