Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
1-59 av 999 produkter
Filtrer og sorter
Sorter
Populære valg
Kjønn
Tilbud
Merke
 • Oakley
Alle merker
Sport
Kolleksjon
Egenskaper
Form
Ansiktsform
Innfatningsfarge
Linsefarge
Blå
Brun
Grå
Grønn
Gul
Gull
Lilla
Rød
Svart
Sølv
Rammetype
Linsetype
Rammemateriale
Størrelse
S
M
L
XL
48 mm69 mm
Pris
kr 615kr 4384

Oakley Solbriller

En sterkt ledende pioner i brille industrien av beskyttende briller som passer alle. Oakley solbriller gir en fortryllende god visuell opplevelse med autentisk design og flott optisk teknologi.

 

Du kan finne et stort utvalg av Oakley solbriller til mange utendørsaktiviteter, elsket av selv de mest berømte utøverne. 

 

Hvis du ser etter solbriller som kan være med deg på mange eventyr, er Oakley et godt valg for å gi den beste øye servicen som finnes. 

 

Gå over til Oakley briller og bla gjennom et oppfriskende utvalg av stiler, farger og design av solbriller for herrer, damer og barn til rimelige priser.  

 

Er Oakley briller et godt merke?

Oakley briller er velkjent både i industrien og i samfunnet for å være en av de beste sport og beskyttelse brille merket. 

 

Her er noen grunner til hvorfor: 

 

 1. Oakley brilleglass teknologi er designet for å imøtekomme alle sports entusiasters krav fra beskyttelsesbriller til Oakley brilleglass teknologi. Et eksempel er Oakley Prizm i deres solbriller som gir høykvalitets fargeforbedring og kontrast. 
 2. Slagfastheten i Oakley solbriller er holdbare og tåler selv de tøffeste slag, men du skal selvsagt ikke tråkke på dem. 
 3. Designene og stilene kan endres til ulike anledninger, uansett om det er sport eller bare en dag ute i sola. 
 4. Stort utvalg briller for damer, herrer og barn i både standard fit eller i Asian fit. 

 

Dette kan også gjøre Oakley solbriller mer kostbare, men ingen tvil at du vil investere i eksepsjonelle beskyttende briller. 

 

Kan Oakley solbriller brukes som sikkerhetsbriller? 

Beskyttende briller har utviklet seg gjennom årene og mange merker i industrien har jobbet for å kunne tilby sikkerhetsbriller av høy kvalitet. 

 

Det er finnes forskrifter for sikkerhetsbriller gitt av ANSI retningslinjer og har blitt industristandarden for sikkerhetsbriller.  

 

Oakley solbriller er ANSI godkjent da de imøtekommer slagfasthet og visuell klarhet. Hver Oakley solbrille modell vil ha en indikasjon av ANSI vurdering (ANSI Z87.1), så sørg for at du leser beskrivelsen av dine briller.

 

Oakley solbriller kan være et flott par sikkerhetsbriller når det kommer til sport, som sykkel solbriller, Skibriller og mer. Solbrillene kan gi ekstra beskyttelse til både øynene og synet gjennom: 

 

 1. Beskyttende brilleglass belegg, som UV eller polariserte solbriller.
 2. Holdbar og lettvektig ramme materialer som gir komfort og slagfasthet. 

 

Det finnes ulike type sikkerhetsbriller du burde sjekke ut før du begir deg ut på visse aktiviteter. Oakley solbriller er ikke ideelle hvis du jobber med skadelige materialer men spesifikke sikkerhetsbriller kan være det.  

 

Hva betyr Asian fit for Oakley solbriller?

Har du hørt om Asian fit, Omnifit eller low bridge fit, men aldri skjønt hva det betyr? Kort fortalt er Asian fit briller spesielt designet for en spesiell ansiktsform som er mest vanlig i asiatiske samfunn. Ansikts funksjonene er lav nesebro, høye kinnbein og et flatere og bredere ansikt. Dette begrepet er blitt tatt i bruk av mange brille produsenter som forstår at ikke alle passer samme brille typen. 

 

De største forskjellene mellom Oakley standard fit og Asian fit solbriller er: 

 

 1. Neseputer. Hos Asian fit er neseputene større og lengre enn standard fit. Disse større neseputene gir ekstra støtte og grep hvis nesebroen din er lavere. 
 2. Kortere brilleglass. Dette gir ekstra komfort hvis du har høyere kinnbein. Med kortere brilleglass, vil du forhindre at brillene hele tiden kommer nær ansiktet. 
 3. Buede templer. Et bredere ansikt med standard fit briller kan gi ubehag med templene som sitter tett på ansiktet. Asian fit briller har en mer buet form for å unngå at brillene skviser ansiktet. En flott ramme for å fremheve en buet ansiktsform er wrap-around Oakley solbriller.

 

Hvis du ønsker å lære mer om lav bro fit briller og hvorfor de er en fantastisk oppfinnelse, kan du lese vår artikkel om hva Asian fit betyr.  

 

 Hvordan bestille Oakley styrke solbriller på nett?

Å bestille et nytt par Oakley solbriller på nett hos SmartBuyGlasses er enkelt, beleilig og morsomt. 

 

Beleilig fordi du kan bla gjennom et enormt utvalg av briller og solbriller, fra mange merker, fra komforten av din egen stue.

 

Hvis du handler i siste liten til en ferie eller sportsarrangement og ikke har tid til å besøke en optiker, kan du besøke siden til Oakley solbriller, handle et par styrke solbriller og få de levert rett til døren. 

 

På kun et par klikk kan du bestille Oakley solbriller med styrke: 

 

 1. Velg et par du liker, fra standard fit, Asian fit eller sikkerhetsbriller og kjøp dem med styrke. 
 2. Velg type korreksjon du trenger: distanse, progressive eller lesing. 
 3. Det neste steget vil være å legge til styrke opplysninger. Hvis du har et par briller, men ikke kan huske styrken kan du bruke vår brilleglass skanner verktøy. Hvis du har styrken, kan du enten laste opp en kopi eller skrive inn styrken manuelt. 
 4. Det neste steget er viktig da du må velge tykkelse på brilleglasset, hvis du ikke er sikker på brilleglass indeks kan du lese om det her.  
 5. Så må du velge brilleglass belegg du foretrekker: polariserte brilleglass, speilvendte eller transitions. For å lære mer om brilleglass belegg og nyanser besøk vårt optiske senter
 6. Et klikk til for å få dine styrke solbriller sendt til deg gratis! 

 

Ikke bare er det enkelt og beleilig å bestille hos SmartBuyGlasses det er også gøy! Hvorfor ikke finne det riktige par solbriller for deg ved å bruke vårt virtuelle prøv-på verktøy og prøv på alle Oakley solbriller du ønsker. Å prøve på briller virtuelt kan spare deg for tid og gi deg en ide om hvordan de vil se ut på ansiktet ditt.  

 

Så SmartBuy hos oss og bestill rimelige briller på nett gjennom en morsom, lett og beleilig opplevelse.