Grid banner
Filtrer og sorter

BOSS Solbriller

393
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
1-59 av 393 produkter
Filtrer og sorter
Sorter
Populære valg
Kjønn
Tilbud
Merke
  • BOSS
Alle merker
Egenskaper
Form
Ansiktsform
Innfatningsfarge
Linsefarge
Blå
Brun
Grå
Grønn
Gul
Gull
Rød
Sølv
Rammetype
Linsetype
Rammemateriale
Størrelse
M
L
XL
50 mm69 mm
Pris
kr 682kr 3954

BOSS Solbriller

Det tyske luksusmotehuset Hugo Boss laget kanskje sitt mest berømte produkt, Boss by Hugo Boss, i 1970. Selv om selskapet i utgangspunktet laget uniformer for andre verdenskrig, ble det snart bedt om å lage dresser på 50-tallet, med den første brandede dressen utviklet i 1970. Merket begynte raskt å sponse mange idretter og arrangementer, inkludert Formel 1, tennis og golf. I 1989 utviklet de sine utrolig vakre Boss by Hugo Boss briller.

I dag er merket kjent og beundret over hele verden for sine kolleksjoner med eyewear. Sjekk ut årets mest populære modeller: Boss 0765, Boss 0116 og Boss 0680.

Hos oss finner du briller og innfatninger i mange forskjellige farger, fra blå til oransje. 

Et bredt utvalg av Hugo Boss briller venter på deg på vår hjemmeside SmartBuyGlasses (prøv de som vr briller med vårt digitale verktøy), den mest pålitelige eyewear-forhandleren i Norge. Med et av de største utvalgene finner du ditt perfekte par Hugo Boss innfatninger. Handle hjemmefra med SmartBuyGlasses. Hvis du ønsker å oppdatere utseendet ditt, kan du sjekke Boss 0993/F RIW. Disse Hugo Boss brillene med sirkler kommer i mange farger og er ideelle for folk med et rundt ansikt. De er en av de mest populære modellene av Hugo Boss briller som er laget noensinne. Prøv de på virtuelt som vr briller. Mange kunder ser oakley briller som et alternativ, sjekk ut begge på våre sider.

 

Hugo Boss briller i Norge på SmartBuyGlasses 

Oppdag vårt utvalg av Hugo Boss briller i Norge for å finne ditt perfekte par. Vi tilbyr et utvalg av Hugo Boss briller for menn og Hugo Boss briller for kvinner. Selv om du har muligheten til å handle de nyeste kolleksjonene, kan du også handle stilene for sesongen på slutten av sesongen for mindre i vårt Hugo Boss utvalg av briller. I tillegg kan du kjøpe brillene dine med total trygghet, vel vitende om at vi gir en 24-måneders garanti på hvert par solbriller eller reseptbelagte briller du kjøper. Denne garantien dekker både innfatningene og linsene. Hvis du vil ombestemme deg om det nye kjøpet, kan du enkelt gjøre det med våre 100-dagers retur. Besøk SmartBuyGlasses og handle de beste Hugo Boss brillene og andre merker i dag! Sjekk også ut vår kolleksjon med oakley briller!