Hjem/Solbriller/Rimelig samling
Grid banner
Filtrer og sorter

Solbriller

325
  • Virtuelt prøverom
  • Nyankommet
  • Bestselgere
  • Resept
HB Upsell bubble in grid - BOGO50%
1-59 av 325 produkter
Filtrer og sorter
  • Rimelig samling
Sorter
Populære valg
Nyankommet
På lager
Rimelig samling
Virtuelt prøverom
Kjønn
Barn
Dame
Herre
Tilbud
Billige briller
Lagersalg
Outlet
Merke
Toppmerker
Alle merker
Egenskaper
Form
Ansiktsform
Innfatningsfarge
Blå
Brun
Burgunder
Gjennomsiktig
Grå
Grønn
Gul
Gull
Gunmetal
Hvit
Lilla
Mønster
Rosa
Rosegull
Rød
Skilpadde
Svart
Sølv
Linsefarge
Blå
Brun
Gjennomsiktig
Grå
Grønn
Gul
Gull
Lilla
Rosa
Rød
Rammetype
Linsetype
Rammemateriale
Størrelse
S
M
L
XL
42 mm69 mm
Pris
kr 154kr 1279

Solbriller

Handle Value Collection for de beste billige solbriller med styrke på nett. Value Collection tilbyr merker som både er stilfulle og av god kvalitet, noe som gjør det til en enkel oppgave å finne ditt neste par billige solbriller. I porteføljen av tilgjengelige merker kan du handle SmartBuy Collection, Arise Collective, Oh My Woodness! og mye mer for å finne det riktige paret med høykvalitets rammer for både menn, kvinner og barn. Oppdag hundrevis av former og stiler, alt fra trendy til tidløse rammer. Det er blitt enklere å kjøpe solbriller på nett.

SmartBuy-samlingen

Dekk alle kravene dine med SmartBuy Collection, de tilbyr det bredeste utvalget av billige solbriller, med alternativer fra kun $7! Uansett hvor du planlegger å dra med dine nye solbriller, er det en ramme for enhver anledning. Med så lave priser kan du alltid investere i et ekstra par! Perfekt hvis du er noen som ofte mister rammene eller foretrekker å endre stilen med jevne mellomrom. Du kan mikse det opp med nye stiler hos SmartBuy Collection, dette er stort sett de beste billige brillene som finnes!

Arise Collective

Arise Collective er et fantastisk merke som fokuserer på å lage rimelige rammer for moteinteresserte og frisinnede. Sikre at det ikke er kompromiss med kvalitet eller stil. Designerne navngir hver av rammene for en annen by, virkelig et merke laget for vagabonds. Disse rammene kan være rimelige, men de er uten tvil laget for å vare. Konstruert og designet førsteklasses materialer og laget i Italia. Linjen har høykvalitets italiensk acetat, titan, lett og metallrammer. Utformingen av rammene er definitivt planlagt å være moderne og eviggrønn, perfekt hvis du ønsker noe stilig og som vil vare i mange år framover.

 

Arise Collective er stolt av å være en merkevare med samvittighet. Oppsøkende og støtte samfunnsbygging og miljømessig gunstig. Arise Collective er en partner på 1 % for Planet, og lover 1 % av inntektene fra salg for å støtte økologiske og miljømessige ideelle organisasjoner knyttet til programmet. Det er fint å vite at en del av kjøpet ditt er aktivt til fordel for sosiale formål.

 

Hva er polariserte solbriller?

Et vanlig stykke teknologi som brukes i de fleste solbriller, polariserte solbrilleglass har en revolusjonerende evne som reduserer effekten av gjenskinn og uønsket naturlig lys. Inne i linsen er det en kjemisk film som er satt i vertikal retning. Siden lysbølgene reflekterer på horisontalplanet blokkerer det vertikale filteret det uønskede lyset. Selve linsen ser ikke annerledes ut enn en vanlig tonet linse før du ser gjennom den, og da kan du se at synet er klarere, detaljene er skarpere og ubehag i lysstyrke og svekkende gjenskinn fjernes.

 

Hvilke solbriller passer til ansiktet mitt?

Å finne de riktige solbrillene som passer til ansiktet ditt kommer an på hvilken ansiktsform du har. Det er noen grunnleggende regler å følge for å finne ut hvilke rammer som ser best ut på din spesielle ansiktsform. Vi anbefaler å se gjennom vår ansiktsformguide for å finne ut hvilken som er riktig for deg.

 

Hvordan rengjøre solbriller?

Den beste måten å rengjøre ethvert par optiske brilleglass, ikke bare solbrilleglass på, er først å spraye rensevæske av optisk linse kvalitet på glassene. Det trenger ikke å være et spesifikt merke, men det må betegnes som brille rensevæske. Når det er dugget med rensevæsken, bruk en renseklut av mirofiber til å tørke bort flekker eller rusk, i en forsiktig sirkulær bevegelse. Det er viktig å unngå å rengjøre linser med klær, vev, papirprodukter eller såper da de bryter ned linsebelegg.

 

Virtuelt prøveverktøy

Har du noen gang vært engstelig for å bestille varer på nettet uten å kunne teste dem først? Ingen bekymringer! Du kan prøve solbriller online med vårt virtuelle prøveverktøy. Det er en fantastisk måte for deg å få en følelse av hvordan rammene dine vil se ut på ansiktet ditt. Bruk verktøyet enkelt, ta opp en 5-sekunders selfie-video som vil fange en 180-graders visning av ansiktet ditt. Dette er den beste måten å få et øre-til-øre-perspektiv på hvordan favorittinnfatningene dine vil sitte og se ut mens de er på. Dette verktøyet vil garantert gjøre utsjekkingen emklere.

 

Handle med SmartBuyGlasses

Så du har plukket ut det perfekte paret med solbriller, og du er klar til å bestille. Gå for å sjekke ut, og i løpet av noen få enkle trinn vil du motta dine nye rammer i posten. I kassen kan du legge inn alle dine detaljer, inkludert resepten din hvis du foretrekker reseptbelagte solbriller. Sammen med spesifikasjonene for glassbelegget tilbyr vi flere alternativer for solbeskyttelse. Hvis du har spørsmål eller trenger hjelp med reseptdetaljene dine, send oss en melding så hjelper vi deg! Som en av verdens største optiske forhandlere med kjærlighet til å dele ut to års garanti og 100 dagers problemfri retur. Skulle du ha behov for å sende dem tilbake til oss. Garantien dekker alle produksjonsfeil eller problemer, bare ta kontakt med vårt kundeserviceteam hvis du trenger hjelp.

 

Gå aldri glipp av vårt siste dykk i hva som er trending denne sesongen eller shoppingguide på bloggen vår. Vi tilbyr flott og nyttig optisk innhold gjennom vårt optiske senter, hvor du kan lese artikler relatert til øyehelse. Dette er briller som er enkelt.