Hjem/Briller/Clip-on
Grid banner
Filtrer og sorter

Clip-On Briller

337
  • Blålysbriller
  • Progressive
  • Rimelig samling
  • Nyankommet
  • Virtuelt prøverom
  • Gjennomsiktige rammer
1-59 av 337 produkter
Filtrer og sorter
Sorter
Populære valg
Nyankommet
På lager
Rimelig samling
Virtuelt prøverom
Kjønn
Barn
Dame
Herre
Tilbud
Lagersalg
Outlet
Merke
Toppmerker
Alle merker
Egenskaper
Form
Ansiktsform
Innfatningsfarge
Blå
Brun
Burgunder
Gjennomsiktig
Glitter
Grå
Grønn
Gul
Gull
Gunmetal
Hvit
Lilla
Mønster
Oransje
Rosa
Rosegull
Rød
Skilpadde
Svart
Sølv
To-tone
Rammetype
Linsetype
Rammemateriale
Størrelse
S
M
L
44 mm58 mm
Pris
kr 336kr 6616

Clip-On Briller

Clip-on briller er de mest allsidige briller du kan få tak i. Disse flerfunksjonelle styrke briller gjør at du kan beskytte øynene dine fra skadelig UV stråler når som helst! Du kan gjøre dine hverdags briller om til clip-on solbriller med et enkelt klipp. Med et par høykvalitets brilleglass, kan du ikke gå feil med disse innfatningene. 

 

Hvis du er på jakt etter den beste verdien, bør du sjekke SmartBuy sitt utvalg av clip-on briller. De tilbyr stryke briller med fire forskjellige clip-on innfatninger, for enhver anledning. Clip-on briller er et lettere alternativ til styrke briller og med disse innfatningene får du det beste av begge verdener. Ønsker du en mer sofisikert look, har Emporio Armani et flott utvalg av briller med clip-on innfatning. Uansett om du er på utkikk etter rektangulære eller ovale briller, vil du alltid finne et par som passer deg. 

 

Hvordan fungerer clip-on briller? 

Clip-on briller finnes i alle former og størrelser og har et stort utvalg av tonede brilleglass å velge mellom. Med clip-on kan du bruke samme innfatning hjemme og på jobb. Hos Vision Direct, tilbyr vi pålitelige og solide clip-on briller. Clip-on briller fester glasset med magneter og fysiske klipp. Med et enkelt klipp er brillene klare til bruk.

 

Er clip-on briller gode? 

 Clip-on briller er alltid et godt valg uansett situasjon. Med disse artige og allsidige brillene, er du klar til å dra på jobb og rett på stranden ved et enkelt klipp. Med den nyeste teknologien trenger du ikke å være bekymret for at brillene ser bulkete ut, nå har de fått et slankt utseende som passer for alle. 

 

Når du handler til deg selv eller ser etter et par clip-on briller for barn, har Vision Direct det du trenger!