Hjem/Solbriller/Polaroid
Grid banner
Filtrer og sorter

Polaroid Solbriller

1,153
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
1-59 av 1153 produkter
Filtrer og sorter
Sorter
Populære valg
Kjønn
Tilbud
Merke
  • Polaroid
Alle merker
Sport
Kolleksjon
Egenskaper
Form
Ansiktsform
Innfatningsfarge
Linsefarge
Blå
Brun
Grå
Grønn
Gul
Gull
Lilla
Oransje
Rosa
Rød
Sølv
Rammetype
Linsetype
Rammemateriale
Størrelse
S
M
L
XL
42 mm69 mm
Pris
kr 387kr 1201

Polaroid Solbriller

Polaroid er stolt over å gi high-end briller til verden. Innovativ håndverk i Polaroid solbriller fra premium materialer som metall, som resulterer i et enkelt men funksjonelt design.Redefiner din stil med solbriller fra Polaroid. Polaroid solbriller er ansett som en av de beste designer brillene i verden, så du kan forvente kun det beste. Uansett om du ser etter Polaroid solbriller for kvinner, solbriller for herrer eller dristige,, fargerike rammer, har de det du trenger. 

 

Grunnlagt i 1938 av Harvard student Edwin Land i Massachusetts, Polaroid er et innovasjons og teknologiselskap som har revolusjonert solbrille industrien. Polaroid merkets sin grunder brukte langt tid på å undersøke polarisering. Selskapet var det første til å lansere polariserte solbriller, herbed dens populære navn Polaroid. 

 

Hvor mye koster Polaroid solbriller? 

Solbriller laget av Polaroid er konstruert for å gi estetisk og funksjonelt design til hvert par. Mens ikk-polariserte solbriller gjør at alt ser mørkere ut, Polaroid blokkerer gjenskinn og skadelig UV stråler. Antigjenskinn funksjonen er høydepunktet med Polaroid briller. Dette betyr at Polaroid beskytter mot skadelig sollys, mens du samtidig ser stilig ut. Men hvor mye koster de? Du kan finne Polaroid solbriller til enhver rimelig pris hos SmartBuyGlasses. Uansett hvordan budsjettet ditt ser ut finnes det et par Polaroid solbriller for deg! 

 

Hvor kan du kjøpe Polaroid solbriller? 

Det beste stedet å kjøpe Polaroid solbriller er fra SmartBuyGlasses, som spesialiserer seg på å selge Polaroid solbriller. De har et bredt utvalg av Polaroid solbriller og har en god pris på deres produkter. I tillegg tilbyr vi en 24 måneders garanti og 100 dagers returrett. Du kan også prøve Polaroid solbriller digitalt med vårt virtuelle prøv-på verktøy før du handler!  Så hvis du leter etter det beste stedet å kjøpe Polaroid solbriller, bør du sjekke SmartBuyGlasses. Bytt ut stilen din med Polaroid solbriller og finn ditt perfekte par!