Hjem/Briller/Uten innfatning
Grid banner
Filtrer og sorter

Kantløse briller

660
  • Blålysbriller
  • Progressive
  • Rimelig samling
  • Nyankommet
  • Virtuelt prøverom
  • Gjennomsiktige rammer
1-59 av 660 produkter
Filtrer og sorter
Sorter
Populære valg
Nyankommet
På lager
Rimelig samling
Virtuelt prøverom
Kjønn
Dame
Herre
Tilbud
Lagersalg
Outlet
Merke
Toppmerker
Alle merker
Egenskaper
Form
Ansiktsform
Innfatningsfarge
Blå
Brun
Burgunder
Gjennomsiktig
Grå
Grønn
Gul
Gull
Gunmetal
Hvit
Lilla
Oransje
Rosa
Rosegull
Rød
Svart
Sølv
Rammetype
Linsetype
Rammemateriale
Størrelse
S
M
L
XL
44 mm69 mm
Pris
kr 252kr 71693

Kantløse briller

Kantløse briller har en tidløs og minimalistisk stil som ikke tar oppmerksomheten fra ansiktet ditt med dristige design eller funksjoner. Alle typer brilledesign passer mennesker forskjellig, om du ikke vil ha fargerike, store eller dristige briller, kan du alltids gå for en profesjonell og seriøs look. 

 

Er kantløse briller kule? 

Kantløse styrke briller fortsetter å vokse i popularitet med sitt stilige og slanke utseende. Denne stilen gir en ren look, men er også lettvektig, som gir bedre komfort. Spesielt for dem som går med briller hele dagen. De pleier å inneholde lette materialer slik som titan, for å samkjøre hele designet. 

 

Det er ingenting som er kulere enn selvsikkerhet. Kantløse briller er kjent for å få mennesker til å virke mer selvsikre, da det er øynene som får oppmerksomhet og ikke brilleinnfatningen. Av samme grunn er det noen som mener at mennesker som bruker kantløse briller fremstår mer troverdige. 

 

Hvordan rengjøre kantløse briller? 

Naturligvis ønsker folk å holde sine kantløse briller rene og unngå at de blir skitne. En stor del av tiltrekningen til kantløse briller er en ren look, som ikke er griset til med flekker og merker på brilleglasset

 

Den enkleste måten å holde brillene rene på er å bruke en mikrofiberklut. Du bør også aldri legge brillene ned med glasset først, behold dem i et brilleetui. Hvis du har fått grus på brilleglasset som kan skrape brillene, må du vaske dem under kaldt vann før du tørker dem med mikrofiberklut. 

 

Hvem passer kantløse briller?

Takket være deres minimalistiske stil, er kantløse briller noen av de mest allsidige brillene du kan få tak i. Disse brillene pleier å passe til ethvert antrekk, i stedet for at du må finne et antrekk som passer brillene. Du kan prøve på en rekke kantløse briller med vårt brilliante virtuelle prøv-på verktøy.