Hjem/Briller/Oh My Woodness!
Grid banner
Filtrer og sorter
Sorter
Populære valg
Kjønn
Tilbud
Merke
  • Oh My Woodness!
Alle merker
Egenskaper
Form
Innfatningsfarge
Rammetype
Glass type
Rammemateriale

Reseptbelagte briller

Hver av briller med trerammene kjøpt fra Oh My Woodness! innsamling vil hjelpe å plante livreddende trær i Haiti, Madagaskar eller Nepal, for å bekjempe avskoging og gi viktige ressurser til noen av de mest sårbare samfunnene. Det er derfor SmartBuyGlasses slår seg sammen med Eden-prosjektene for å plante trær og starte liv på nytt, i noen av de mest fattige hjørnene av kloden.

 

Hvert produkt i Oh My Woodness! kolleksjonen er nøye designet for å forvandle naturlig tre og bambus til en stilig form for briller. Oh My Woodness! briller er der den naturlige skjønnheten til tre og bambus møter lysstyrken og dristigheten til farger, for å skape en kolleksjon som ser fantastisk ut og vinner seriøse karmapoeng.

 

Hele Oh My Woodness! produktene leveres med GRATIS styrkeglass med anti-ripe- og antirefleksbelegg.

 

Eden Reforestation Project

Eden Projects er vertskap for treplantingsprosjekter rundt om i verden der avskoging er et kritisk problem. De jobber tett med lokalsamfunn for å sikre langvarige løsninger som vil skape en reell innvirkning. De viktigste utfordringene forårsaket av avskoging stammer fra behovene til lokalsamfunnene. Ofte lever de berørte menneskene i fattige og ubebygde områder hvor det er et umiddelbar behov for å bruke naturressursene bare for å overleve. Familier står overfor lite ressurser til å forsørge seg selv og i sin tur kutte ned trær for konstruksjon, drivstoff, varme og uholdbare landbruksformål. Dette er nyttig på kort sikt, men fører til langsiktig ødeleggelse av skogen og andre naturressurser knyttet til den. Effektene av økologiske ødeleggelser er allerede tydelige, og forårsaker alvorlige flom, erosjon og ørkenspredning.

 

Eden Projects tilbyr løsninger i disse samfunnene med to nøkkelkomponenter, den første er ved å imponere behovet for å restaurere og vedlikeholde skoger i lokalsamfunnet. Medlemmene må forstå og tro på fordelene med skogplanting. Dette byr selvfølgelig på en utfordring ettersom de fleste av lokalbefolkningen lever i fattigdom, og derfor er langvarige relasjoner nødvendig for å lykkes. Eden-prosjektene sysselsetter lokalbefolkningen i plantingsoperasjonen, og skaper en stabil inntekt og et levebrød som står for daglige behov som mat, husly og medisiner.

 

Den andre nøkkelkomponenten til suksess er finansiering, Eden Projects er takknemlige til givere, tilskudd og partnere for fortsatt støtte for å tillate bærekraftige løsninger for avskoging.

 

Hvorfor velge trerammer?

  1. Økologisk vennlig - Trebrilleinnfatninger er et flott alternativ hvis du prøver å redusere det økologiske fotavtrykket ditt, men du trenger korrigerende linser. Trerammer har lavere innvirkning sammenlignet med plast-, metall- eller acetat-motstykker. Tre er et av de mest miljøvennlige materialene når de er bærekraftig hentet, og behandlingen av trerammer er mer bærekraftig og krever færre kjemikalier og energi. I tillegg, med den ekstra fordelen av bedre sluttresultater, er trerammer biologisk nedbrytbare og vil ikke leve videre i århundrer, i motsetning til plast- eller metallrammer.

 

  1. Inneholder færre skadelige stoffer - Tre er naturlig nok et slitesterkt materiale som betyr at bearbeidingen krever færre stoffer for å sikre langtidsholdbare rammer for sluttforbrukeren. Når plast- eller metallrammer behandles, krever de kjemikalier som ender opp som et giftig avfallsprodukt, som er skadelig for miljøet. Tre kommer for det meste som det er og trenger færre trinn og ingen kjemikalier å bruke. En stor ekstra fordel er redusert eksponering for disse kjemikaliene som forbruker, det er mindre sannsynlig at innfatningene dine forårsaker hudirritasjon, noe som gir en veldig behagelig passform for langvarig bruk.

 

  1. Svært holdbare - Briller med trerammer er holdbare, vi kan ikke understreke hvor utrolig de er som materiale. Den brytes ned veldig sakte og med det riktige belegget vil brillene dine se ut som nye selv etter år som du bruker rammene dine. I tillegg er tre motstandsdyktig mot varme, vann og korrosjon. Hvis du er interessert i å velge de mest holdbare trematerialene, foreslår vi å velge fra vårt utvalg av bambusrammer. Bambus er et godt valg siden det gir høy styrke og til og med har større strekkfasthet enn stål. Det er svært lite vedlikehold som kreves, mens plastrammer blir sprø med alderen og kan knekke, og metallrammer deformeres over tid - trerammer er et svært fasjonabelt og funksjonelt alternativ.

 

  1. Alle rammer er unike - Tre er et spesielt materiale, ingen to rammer er noen gang like selv om de er hentet fra samme tre eller seksjon av et tre. Hver ramme har små detaljer som skiller dem fra hverandre, slik at du alltid vil skille deg ut.

 

Handle med SmartBuyGlasses

Kjøp din nye Oh My Woodness! Briller med trerammer med selvtillit, vel vitende om at alle rammer kommer med to års garanti og en problemfri 100-dagers returrett. I tillegg gjør du hvilken som helst ramme til blålys briller, legg til vårt zFORT®-linsebelegg i kassen og beskytt øynene dine mot blått lys som sendes ut fra skjermene dine. Ikke sikker på resepten din spør en av våre online optikere, de er tilgjengelige for å svare på alle spørsmålene dine.


Med alle våre guider og verktøy, er du sikker på å finne det riktige paret med rammer perfekt for deg! Lurer du på hvordan favorittrammene dine kan se ut? Bruk vårt virtuelt prøverom verktøy mens du handler og få en 180-graders oversikt over hvordan de vil passe. Handle smart med SmartBuyGlasses Norge!