Hvorfor handle hos oss? 

Våre produkter er autentiske og rimelige. Vi er opptatt av optikk, og har samlet erfaring og kunnskap gjennom mer enn 10 år i bransjen. Vi tilbyr verdens største utvalg, noe som betyr at du garantert finner noe du har lyst på. Vår 100 dagers returrett innebærer at du kan bestille produktene og prøve dem hjemme i fred og ro. I tillegg gir vi deg to års garanti på alle produkter (vi tar risikoen, så du slipper å bekymre deg). Åpne en helt ny verden av briller, solbriller og kontaktlinser ved å handle hos SmartBuyGlasses - det smarte valget.

 

 

Svaret er: absolutt!

  • Tilbyr SmartBuyGlasses en eksklusiv 24 måneders garanti mot defekte produkter? ABSOLUTT!
  • Tilbyr SmartBuyGlasses prisgaranti? ABSOLUTT!
  • Har SmartBuyGlasses det bredeste produksortimentet av briller, solbriller og kontaktlinser i verden? ABSOLUTT!
  • Har SmartBuyGlasses en eminent kundeservice-avdeling? ABSOLUTT!
  • Er SmartBuyGlasses en anerkjent nettbutikk som har operert i mer enn 10 år? ABSOLUTT!
  • Selger SmartBuyGlasses ekte merkevarer? ABSOLUTT!

Du kan lese mer om våre retur- og forsikringsvilkår her.

Selvfølgelig står vårt kundeservice-team klare til å hjelpe deg hvert steg på veien, noe som betyr at alle henvendelser angående våre produkter kan sendes til kundeservice@smartbuyglasses.no.

 

Våre styrkeglass

I tillegg til et nærmest ubegrenset antall brillestell kan vi også tilby en rekke forskjellige styrkeglass. Våre optikere står klare til å slipe styrkeglass slik at du, uavhengig av dine behov, skal få akkurat den løsningen du har brukt for.

 

 

 

Våre partnere

Vi jobber sammen med noen av de verdensledende brille- og linseprodusentene for å gi deg verdens største utvalg av briller, solbriller og kontaktlinser til uslåelige priser.

 

 

Våre ansatte

Hos SmartBuyGlasses har vi et mål om å tilby en unik shoppingopplevelse med et bredt utvalg og eksepsjonell kundesupport. Så langt har vi hatt gleden av å ta i mot mer enn 1,5 millioner kunder. Og selvfølgelig ønsker vi å fortsette med å tilby våre kunder de beste prisene, det største utvalget samt god service.