Hjem/Kontaktlinser/Fargelinser
Grid banner
Filtrer og sorter
  • Fargelinser
Sorter
Bruk
Linsetype
Merke
Alle merker
Produsent

Fargelinser

Hvis du vil endre øyenfarge, kan du også kjøpe billige fargelinser som trygt lar deg endre fargen på øynene dine for å få et friskt, nytt utseende. Du kan velge Freshlook One Day, som er en daglig kontaktlinse, og velge mellom grå, blå, grønn eller hasselgrønn. Alternativt, hvorfor ikke velge Freshlook Colorblends som gir en unik 3-i-1-teknologi, som blander tre farger i en for å skape den subtile, naturlige dybden av vakre øyne. Det er flere farger å velge mellom. Du kan få fargelinser i planoform (f.eks. uten styrke) eller som linser med styrke.

 

Fargede kontaktlinser med forbedringsfarger er ypperlige for mennesker med lyse øyne, fordi de definerer kantene på iris og utvider den naturlige øyenfargen uten å endre øyenfargen helt. Men hvis du vil eksperimentere med en annen øyenfarge og fortsatt vil ha et naturlig utseende, kan du prøve grå eller grønne linser hvis den naturlige øyenfargen din er blå.

 

Hvis du har mørkfargede øyne og vil endre øyenfargen, må du bruke ugjennomsiktige fargede linser for å dekke over din naturlige øyenfarge helt. For et naturlig utseende, kan du prøve en lys honningbrun eller hasselgrønnfarge for en mild forandring. Men hvis du virkelig vil eksperimentere, kan du alltid prøve blå, grønne eller fiolette linser for å virkelig endre litt på tingene.

 

Hvis du vil vite mer om fargede linser, kan du lese om det i vårt Optiske Senter her. Husk at fargelinser er forskjellige fra de ordinære engangslinsene, som for eksempel Dailies Total 1, og disse engangslinsene finnes ikke i fargede varianter. 

 

Harde kontaktlinser

Harde kontaktlinser er mer en spesiallinse, brukt av mennesker med mer komplekse synsproblemer: astigmatisme, uregelmessige hornhinner og så videre.

 

De er vanskeligere å sette inn, og har potensial til å forårsake ubehag, men harde linser er mye mer holdbare: de kan vare i mange år hvis de blir tatt riktig vare på.

 

Så når du velger linser, må du velge mellom komforten og bekvemmeligheten som myke linser gir, eller holdbarheten og levetiden til harde linser. Uansett hva du velger, kan du trygt kjøpe linser på nett gjennom SmartBuyGlasses!