Hjem/Briller/Persol
Grid banner
Filtrer og sorter

Persol® Briller på nett

250
1-59 av 250 produkter
Filtrer og sorter
Sorter
Populære valg
Kjønn
Tilbud
Merke
  • Persol
Alle merker
Kolleksjon
Egenskaper
Form
Ansiktsform
Innfatningsfarge
Rammetype
Linsetype
Rammemateriale
Størrelse
S
M
L
45 mm58 mm
Pris
kr 1060kr 4877

Persol® Briller på nett

Persol solbriller er av høy kvalitet og har en blanding av italiensk og moderne design. Persol briller er ikoniske og kjent for sin klassiske og retro innfatning, som for eksempel Pilot og Square, som kommer i en rekke farger. Det er et av de eldste eyewear-selskapene i verden, merkevaren er selve symbolet på uovertruffent håndverk.

 Persol har en kolleksjon solbriller som er ideelle for en rekke aktiviteter og anledninger. Uansett hva ansiktsformen eller designpreferansene dine er, finnes det Persol rammer eller design som passer perfekt til deg. Persol eyewear luksuriøse raseri har menns briller og kvinners solbriller med fremragende design.

 

 

Er Persol solbriller verdt pengene?

Persol er uten tvil en av verdens ledende produsenter av luksuriøse briller. Persol solbriller er av høy kvalitet, og derfor er de verdt kostnaden. Persol er et luksusmerke med et bredt spekter av unike designersolbriller – håndlaget i Italia. De er laget av førsteklasses materialer av høyeste kvalitet for å lage raffinerte Persol briller i forskjellige stiler.

Persol solbriller er uovertrufne når det gjelder kvalitet og innovasjon. Innfatningene og linsene er laget med avansert eyewear produksjonsteknologi. Hver del av disse solbrillene er produsert med stor oppmerksomhet knyttet til detaljene. De er svært holdbare som et resultat av sofistikert design og overlegent håndverk.

For å velge de riktige solbrillene, er det enkelte ting som er verdt å vurdere. Først og fremst, hva er ansiktsformen din? Å kjenne til ansiktsformen din hjelper deg med å bestemme hvilken type innfatninger som passer for deg. Det er ovale, rektangulære, firkantede, runde og hjerteformede ansiktsformer. Hver ansiktsform passer med bestemte fasonger. For å kjenne ansiktsformen din, se i et speil og skisser ansiktets refleksjon.

 

Innfatninger som ikke er overdimensjonerte, retro kattøye-innfatninger og innfatninger med utsmykninger er egnet for en oval ansiktsform. Den firkantede ansiktsformen krever bruk av runde innfatninger og ovale innfatninger.

Rektangelinnfatninger, wayfarer-innfatninger, lyse farger og trykk er de anbefalte brillene for en rund ansiktsform. Anbefalte briller for hjerte ansiktsform er wraparound rammer, wayfarer-innfatninger og blomster eller skilpadde mønstre.

En annen ting å vurdere er kapasiteten på UV-blokkering til et produkt du vurderer. Du må sjekke etiketten på produktet eller produktbeskrivelsen. Tross alt, hva er nytten av solbriller hvis de ikke optimalt blokkerer ultrafiolette stråler? Se opp for solbriller med 100 % kapasitet til å skjerme UV-lys. Når det er sagt, la oss ta en titt på hvor du kan kjøpe Persol solbriller til de beste prisene (sjekk også ut oakley briller og vr briller når du først er i gang).

 

 

Kan du bruke reseptbelagte linser i Persol solbriller?

Du kan tilpasse Persol solbriller med reseptbelagte linser. Når du har funnet Persol briller du liker, kan du sette reseptbelagte linser i dem.

Vil du sjekke ut andre solbriller fra luksusmerker? Vi fører Gucci, Versace, Prada, Ray-Ban, Oakley briller, vr briller og Dior solbriller. Vi tilbyr en 2-års garanti, en 100-dagers retur og den beste prisgarantien.

Vi elsker å gi våre kunder de søte shoppingopplevelsene. Vårt kundeserviceteam er tilgjengelige for å hjelpe deg med det du trenger. Vi sørger for at varene du legger til i handlekurven ordnes og pakkes for rask levering. Kjøp Persol solbriller på SmartBuyGlasses i dag og dra nytte av gratis frakt i hele landet.