Grid banner
Filtrer og sorter

Prada Solbriller

439
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
1-59 av 439 produkter
Filtrer og sorter
Sorter
Populære valg
Kjønn
Tilbud
Merke
  • Prada
Alle merker
Egenskaper
Form
Ansiktsform
Innfatningsfarge
Linsefarge
Blå
Brun
Grå
Grønn
Gul
Gull
Lilla
Rosa
Rød
Sølv
Rammetype
Linsetype
Rammemateriale
Størrelse
S
M
L
XL
43 mm69 mm
Pris
kr 1811kr 5881

Prada Solbriller

Før Prada sine luksuriøse solbriller ble til, laget det ikoniske merket lærvarer. 

 

Det begynte på 1900-tallet da Prada brødrene startet et lærvare selskap. Merkets popularitet vokste betydelig gjennom årene og innen 1997 hadde Prada spredd sine mote vinger til hele verden.  

 

Men det var ikke før 1999 at Prada sammen med De Rigo Group, lanserte sin første brillekolleksjon. Merket ble overtatt av den ledende brille industri produsenten, Luxottica - som nå produserer mange andre velkjente merker som Ray-Ban, Gucci, eller Persol

 

Prada har dominert filmiske scener som The Devil wears Prada eller Sex and the City. Hvis du ser etter et must have tilbehør, så kan du ikke gå feil med et par klassiske Sorte Prada solbriller

 

Eksklusivt design har preget ansiktene til mange med sin elegant og tidløse stil som kun Prada kan tilby. 

 

Kom å finn din elegante og luksuriøse match hos SmartBuyGlasses og bla gjennom mengder av Prada briller og solbriller. 

 

Det finnes et par som matcher stilen din og alle behov du måtte ha med styrke solbriller og briller.  

 

Handle som en VIP! 

 

Har Prada solbriller UV beskyttelse?

Som hovedregel har Prada solbriller god UV beskyttelse i brilleglassene. Utenom kvalitets UV filter kan du finne Prada brilleglass i ulike nyanser og brilleglass belegg. Hvis du føler at speilvendte brilleglass er det som passer best for deg, kan du finne et utvalg av Prada speilvendte solbriller som har UV beskyttelse. 

 

Speilvendte solbriller hjelper med å redusere gjennomtrengning av skadelige stråler takket være det ytre brilleglass belegget som blokkerer gjenskinn og UV lys. 

 

Avhengig av stilen på dine Prada solbriller, vil noen rammer hjelpe å gi full beskyttelse til øyet ved å blokkere lys fra sidene. Hvis rammen er litt buet på kanten, kan synligheten være bedre enn ved et flatere design. De fleste solbriller gir nødvendig UV beskyttelse. 

 

Ettersom at Prada solbriller pleier å være større enn andre merker, vil materialene som brukes være lettvektig og gi en komfortabel passform. Dette gjelder også brilleglass materialer, polykarbonat som er lette og gir kvalitets beskyttelse mot UV stråler.   

 

Du bør vurdere å legge til anti skrap belegg til UV brilleglasset i Prada solbriller. Dette vil få de til å se nye ut og vare lengre. 

 

Er Prada solbriller unisex?

Du kan finne et utvalg dame solbriller og herre solbriller som er forskjellig i stil, farger, størrelser og rammeform, men dette betyr ikke at du ikke kan finne et par unisex solbriller som passer for både herrer og damer.

 

Prada solbriller har et stort utvalg av dame, herre og unisex briller til mange ansiktsformer og eksentriske utseender. Noe som betyr at ethvert par du finner kan potensielt være riktig for deg, hvis de er komfortable og du liker å gå med dem. 

 

Hovedforskjellen mellom solbriller eller briller for herrer og damer er størrelsen. Avhengig av vår ansiktsstruktur bør vi finne briller som sitter perfekt på ansiktet. Hvis du har en lav nesebro og merker at vanlige briller faller ned, kan du prøve et par av Prada Asian-fit solbriller

 

Asian fit solbriller er mindre enn vanlige brille størrelse og gir dem med flate ansikts funksjoner fordelen av en komfortabel og stilig look.

 

Et annet eksempel på klassiske rammer som kan passe både herre og damer er cat-eyed solbriller. Disse tidløse rammene har blitt modernisert og er en overdådig stil for ulike ansiktsformer, antrekk og mote. Du kan ikke gå feil med et par eksklusive Prada cat-eyed solbriller

 

Hva er Prada solbriller laget av?

Lurer du på hvorfor Prada koster mer enn andre solbriller? Ramme og brilleglass materialer, som briller er laget av blir lagt vekt på i prisen. 

 

Det finnes Prada solbriller laget av acetat rammer som er lettvektige og hypoallergeniske. Acetat er en mer holdbar plast men fortsatt rimelig og tilgjengelig i mange forskjellige farger.  Acetat solbriller er også perfekt for sensitiv hud. 

 

Foretrekker du noe mer omdefinert og slankt? Prada titan solbriller koster mer med har høy slagfasthet og mer fleksible. Titan solbriller har de samme fordelene som acetat, da de gir en komfortabel passform med en lett hypoallergenisk ramme. 

 

Når du handler Prada briller er du garantert italiensk kvalitets håndverk gjennom tøff og unik estetikk.