Grid banner
1-59 av 329 produkter
Filtrer og sorter
Sorter
Populære valg
Kjønn
Tilbud
Merke
  • Prada
Alle merker
Egenskaper
Form
Ansiktsform
Innfatningsfarge
Rammetype
Linsetype
Rammemateriale
Størrelse
S
M
L
XL
48 mm61 mm
Pris
kr 1073kr 5517

Prada® Briller

Prada ble lansert i 1913 og spesialiserte seg opprinnelig på skinnbagasje og håndvesker. De har nå forskjellige moteriktige produkter, og har påvirket brilleverdenen med sine briller.

Alle Prada produktene sender et motebudskap. Deres briller er alltid stilige, overdådige og uunnværlige. Innfatningene er produsert av de beste materialene og de nyeste trendene i tankene. Enten du handler for noe morsomt eller for daglig praktisk bruk, er det luksuriøse innfatninger for alle anledninger. Hos SmartBuyGlasses kan du få de mest fantastiske Prada-innfatningene til de garantert beste prisene!

 

Prada briller: Herre & damekolleksjonen

Subtilt ekstravagante, disse innfatningene er et sofistikert valg. De er stilige med et særpreg, de vil helt sikkert få deg til å skille deg ut fra mengden. Med så mange farger og innfatninger å velge mellom, har du ingen problemer med å finne paret for deg. Hvis du leter etter en skarp stil, sjekk ut disse Prada PR07PVA-brillene. Disse innfatningene vil være det perfekte tilskuddet til det stilige utseendet ditt.

 

Prada briller for menn

Klassiske og stilige Prada-herrebriller hjelper deg med å sende et personlig budskap til resten av verden. SmartBuyGlasses ’utvalg av disse brillene for menn åpner døren til en verden av muligheter for dine neste briller. Se flott ut i Prada PR16MV-brillene og Prada PR13TV-brillene, noen av våre bestselgende innfatninger. Tross alt sier ingenting luksus som et stilig par av disse innfatningene.

 

Prada briller for kvinner

Prada-briller gir en følelse av mystikk. Prada-briller for kvinner gir et særegent, forførende og stilig utseende. Husk at ”the devil wears Prada.” Hvis du leter etter innfatninger som sier eventyr, kan det være lurt å prøve de frekke Prada PR11RV TRIANGLE-brillene. Hvis du vil ha noe mer praktisk, sjekk ut de sorte rektangulære brillene Prada PR16MV.

Skulle du mot formodning ønske alternativer til Prada briller, så husk at vi også tilbyr utrolig mange andre briller, slik som for eksempel  Oakley briller. De eneste brillene vi ikke har så langt, er vr briller!


Kjøp briller fra Prada hos SmartbuyGlasses Norge, så gir vi deg 24 måneders garanti på glass og 100 dagers retur!