Hjem/Briller/Virtuelt prøverom
Grid banner
Filtrer og sorter

Briller på nett

9,581
 • Blålysbriller
 • Progressive
 • Rimelig samling
 • Virtuelt prøverom
 • Gjennomsiktige rammer
Filtrer og sorter
 • Virtuelt prøverom
Sorter
Populære valg
På lager
Rimelig samling
Virtuelt prøverom
Kjønn
Barn
Dame
Herre
Tilbud
Billige briller
Lagersalg
Outlet
Merke
Toppmerker
Alle merker
Egenskaper
Form
Ansiktsform
Innfatningsfarge
Blå
Brun
Burgunder
Gjennomsiktig
Glitter
Grå
Grønn
Gul
Gull
Gunmetal
Hvit
Lilla
Mønster
Oransje
Regnbue
Rosa
Rosegull
Rød
Skilpadde
Svart
Sølv
To-tone
Rammetype
Linsetype
Rammemateriale
Størrelse
XS
S
M
L
XL
40 mm69 mm
Pris
kr 165kr 7624

Briller på nett

Kjøp av briller på nett

Leter du etter det beste stedet for å kjøpe briller på nett? Du har kommet til rett sted. På denne siden har vi samlet de mest solgte brillene som selges på SmartbuyGlasses Norge. Du kan være sikker på å finne noe som passer din smak, stil og føles behagelig. Hos SmartbuyGlasses Norge har vi gjort det ekstremt enkelt å handle briller på nett. Med våre avanserte teknologiske verktøy som virtuelt prøverom,våre profesjonelle optikere og nyttige veiledere, kommer du aldri til å gå tilbake til å handle fysisk igjen. Hva annet? Med vår beste prisgaranti, 2 års garanti, gratis frakt og et bredt utvalg av briller, vil du definitivt ha en kjempemorsom handleopplevelse.

 

Bestselgende briller på nett hos SmartBuyGlasses Norge

 

 1. Oakley OX8156 HOLBROOK RX 815601 Oakley Holbrook er en klassisk firkantet innfatning som kommer i en satinsvart finish. Disse innfatningene er også tilgjengelige i 3 andre farger, hvis du har et rundt ansikt, ettersom rammene fremhever de myke karakteristikkene i ansiktet og tilfører dimensjon til det generelle utseendet ditt.
 2. Michael Kors MK4067U SANTA CLARA
  Disse motebrillene av høy kvalitet fra Michael Kors ser bra ut på de fleste firkantede ansikter takket være den ovale innfatningen. De gjennomsiktige innfatningene gir fantastisk allsidighet og stilfaktor. Se hvordan det vil se ut på deg, ved å bruke vår virtuelle prøverom nå.
 3. Ray-Ban RX5154 Clubmaster Inspirert av stilen på 80-tallet, er Ray Ban clubmaster-brillene perfekte for å skille seg ut som en intellektuell person. Den unike øyebrynlinjedesignen er tilgjengelig i mer enn 15 fargekombinasjoner. Helrammedesignet er laget av en kombinasjon av plast og metall for å gjøre dem virkelig holdbare og allergivennlige. 
 4. Tom Ford FT5558-B Blue-Light Block 001 En klassisk firkantet helramme fra Tom Ford, med signaturen T ved tinningen, er tilgjengelig i 3 farger. Den innebygde blålysblokkeringen beskytter øynene dine mot de skadelige effektene av blått lys.
 5. Smartbuy Collection Taegan 2222  Smartbuy Collection Taegan 2222 Hvis du leter etter rimelige briller, sjekk ut Taegan-brillene fra SmartBuy Collection. De er rimelige briller, men av høy kvalitet. Designet har slanke rektangulære plastinnfatninger med helramme for å trekke oppmerksomheten til øynene dine.

 

Virtuelt prøverom

Mens vi leverer hvor som helst, har vi også en fantastisk funksjon som kan hjelpe deg med å bestemme hvilke briller som passer deg best fra det enorme utvalget til salgs: vårt nye virtuelle prøverom. Bare klikk på ikonet på hver produktside, så er du klar til å modellere designerinnfatninger på et blunk. Hvis du leter etter 'billige briller i nærheten av meg' eller 'rabatterte briller i nærheten av meg', har du kommet til rett sted - du kan prøve ditt favorittpar med billige briller på nett uten å måtte forlate hjemmet ditt!

For våre kunder har dette vært den ultimate erstatningen i 2020 for en flott dag med shopping - ettersom vi har tilpasset oss nye rutiner og holdt oss hjemme døgnet rundt, har det åpnet en masse ledig tid til å utforske vårt lagertømmesalg. Tross alt har det aldri vært en bedre tid for en luskende handletur på nett på en ettermiddag når du ellers kanskje hadde pendlet!

 

Materialer

Dette lagertømmesalget er fullpakket med briller i en rekke forskjellige stiler. Enten du leter etter fantastiske metall- eller plastinnfatninger, eller ønsker å på øverste hylle budsjettmessig med titan- eller acetatdesign, er det noe for alle i dette flotte salget av briller på nett. Hvis du har lyst på høykvalitets plastinnfatninger av høy kvalitet, kan du sjekke ut noen hippe modeller fra Arise Collective. Hvis du higer etter den kule, profesjonelle estetikken, er det noen fantastiske billige metallbriller fra bransjeledende merker som Gucci og Porsche Design også!

 

 

Brillesalg - Våre tre valg for deg

Med over 1000 innfatninger til salgs er du kanskje ikke sikker på hvor du bør begynne? La oss hjelpe deg med å ta avgjørelsen, her er våre topp-tre for hvilke briller du bør kjøpe i vårt nettsalg.

Gucci GG0608OK Asian Fit 002-briller er en av våre beste luksusmodeller i dette salget. Vi elsker de rene linjene og den rene, svarte overflaten på innfatningene til disse helrammede metallbrillene, og det er ingen bedre tidspunkt å skaffe deg et par enn nå. Disse brillene har blitt satt ned med 20% i vårt salg!

Disse Ermenegildo Zegna EZ5124 052-brillene er en av de mest moteriktige og uunnværlige produktene til salgs i dette brillesalget. Deres slanke brillearmer i kanonbronse utfylles av omhyggelig designede runde skilpaddeskall innfatninger. Designet gir assosiasjoner med til en retrostil, og til en fantastisk pris.

Disse Arise Collective Utah 008-brillene er et fantastisk stilalternativ for kjøpere som må passe budsjettet. De er laget av acetat, med ovale skildpaddeinnfatninger i helramme som passer til enhver ansiktsform. Som en del av vårt brillesalg er de redusert med 65% - det er verdt å sjekke ut disse fantastiske rimelige brillene hvis du er på utkikk etter et god kjøp!

Og husk, skulle du ønske alternativer til noen av brillene vi har nevnt ovenfor, så husk at vi tilbyr et utrolig stort utvalg av briller på nett. Vi til og med har noen veldig kule som kvalifiserer som raske briller! De eneste brillene vi ikke tilbyr så langt, er vr briller!

 

Ved å holde dette prisgunstige lagertømmesalget på slutten av sesongen, ønsker vi å vise at vi er forpliktet til kundene våre, i tillegg til å tilby de beste rimelige linser og briller på nett. Derfor gir vi 2 års garanti på alle briller, 100-dagers retur, GRATIS frakt og tilgjengelig briller for ethvert budsjett!

SmartbuyGlasses Norge: Topp merker, beste priser - det er briller på den enkle måten.