Hjem/Briller/Gjennomsiktig
Grid banner
Filtrer og sorter

Briller med klar ramme

8,059
  • Blålysbriller
  • Progressive
  • Rimelig samling
  • Nyankommet
  • Virtuelt prøverom
  • Gjennomsiktige rammer
Filtrer og sorter
  • Gjennomsiktig
Sorter
Populære valg
Nyankommet
På lager
Rimelig samling
Virtuelt prøverom
Kjønn
Barn
Dame
Herre
Tilbud
Billige briller
Lagersalg
Outlet
Merke
Toppmerker
Alle merker
Egenskaper
Form
Ansiktsform
Innfatningsfarge
Blå
Brun
Burgunder
Gjennomsiktig
Glitter
Grå
Grønn
Gul
Gull
Gunmetal
Hvit
Lilla
Mønster
Oransje
Regnbue
Rosa
Rosegull
Rød
Skilpadde
Svart
Sølv
To-tone
Rammetype
Linsetype
Rammemateriale
Størrelse
XS
S
M
L
XL
38 mm69 mm
Pris
kr 157kr 14834

Briller med klar ramme

Klassiske med en moderne tvist, gjennomsiktig men dristig - Briller med klar ramme er et kult og trendy brille valg å ha i garderoben. Passer godt til en hver stil og den perfekte unisex ramme, klar brilleramme trenden tilbyr en smart og diskret måte å være mote bevisst på.  Briller med klar ramme er det idelle tilbehør for å mykgjør og komplimentere hvilken som helst ansiktsform, noe som gjør at de blir mer og mer populære blant mote elskere! Hvis du ønsker å finne ut mer om gjennomsiktige briller er det bare å fortsette å lese.  

 

Er briller med klar ramme trendy? 

I de siste årene har motedesignere eksperimentert med klare farge som tilbehør, laget perspex hæler på sko og gjennomsiktige vesker for å modernisere hverdagslooken. Briller har fulgt moten med klare rammer og har blitt et populært mote tilbehør som gir en lekent tvist.

 

Gjennomsiktige briller er et steg foran tradisjonelle brillerammer, med sitt minimalistiske og stilige utseende elsker vi de minst like mye som kjendisene! En av grunnene til at det er så populære er at de er lette å gå med, gode for både kvinner og menn og gjør antrekket ditt kulere. Mange mote influencere viser frem klare brillerrammer uten styrke, så selv om du ikke bruker briller til vanlig kan du fortsatt følge denne mote! I profesjonelle sammenhenger setter disse gjennomsiktige brillene en seriøs tone, men hvis du bruker de sammen med et killer antrekk vil de ha en imponerende effekt.  

 

Vil gjennomsiktige briller passe meg? 

Hvis du lurer på om gjennomsiktige briller passer deg, da har jeg gode nyheter! Brille med klar ramme er veldig allsidige motebriller da deres gjennomsiktige natur gjør at de passer sammen med ethvert antrekk. Og dermed gjør det de til en meget bra trend og fantastisk valg for både menn og kvinner da de passer alle hudtoner, hårfarge og aldre. 

 

Fordelen med klare briller et at de ikke tar all oppmerksomheten fra ansiktet. Mens de mindre klare brilleglassene gir en behersket og undervurdert look, gir store brille deg muligheten til å vise deg uten at de tar all oppmerksomheten fra ansiktet. De gjennomsiktige klare rammene fremhever kinnbeinene til brillebrukeren, fremhever øynene og ansiktsformen - uten å være en distraksjon. Hvis du ikke er sikker på hvilken ansiktsform du har, kan du sjekke denne guiden her. Du kan bruke vår virtual try-on tool som vil gi deg anbefalinger basert på ansiktsform og når du finne et par med klare briller i virtual try-on utvalg som du liker kan du trykke på selfie view knappen for å generere et 3D bilde av deg med brillene på. 

 

Hvordan se bra ut i gjennomsiktige briller? 

Å finne riktig stil til klare briller kan virke vanskelig, derfor er vi her for å hjelpe med å opprettholde den kule klare briller trenden. Her er våre beste tips for å se bra ut og føle deg enda bedre i klare brillerammer.

 

1. Bruk de med lyse klær: Mørke klær vil ta oppmerksomheten vekk fra de klare brillerammene dine, så velg lysere farger for å sette fokuset på ansiktet ditt og dine gjennomsiktige briller. Vinklene på brillene kommer klarere frem når du går med lyse klær.  

2. Velg en stor ramme: Store klare brillerammer vil gjøre det lettere å se brillene på avstand, som snakker mer dynamisk for seg. Selv om de er store vil de ikke ta for mye plass på ansiktet slik som mørke rammer ofte gjør. 

3. Gå naturlig sminket: Legg på lett sminke, velg lysere toner for øynene og leppene. Mye sminke passer ikke bra med mørke briller, da mørk sminke kan ta oppmerksomheten vekk fra brilllene.  

 

Hvordan rengjør klare brillerammer

Klare brillerammer kan fort bli skitne da de ofte er utsatt for forurensing, sminke og hverdags skitt på ansiktet. Å vite hvordan man rengjør klare brillerammer er viktig fordi møkk vises lettere på gjennomsiktige rammer enn andre rammer. Sjekk ut nøkkelelementene for å få deg og dine briller til å se enda bedre ut. 

 

Steg 1: Vær sikker på at hendene dine er rene!
Høres enkelt ut, men det er viktig at første steget er på plass før vi går videre, for en mest effektiv rengjøring. 

 

Steg 2: Hold brillene dine under rennende lunkent vann i noen sekunder
Dette hjelper med å fjerne eventuelt skitt eller støv som ligger på de gjennomsiktige brillene. Vær sikker på at du bruker begge hendene når du vasker for å unngå at brillene faller og knuser. Husk at du aldri må bruke varmt vann da det kan ødelegge belegget på dine brilleglass. 

 

Steg 3: Bruk en liten mengde med vaskemiddel for å rense brilleglassene

Du trenger bare en liten dæsj, styr unna sterke vaskemidler spesielt de som inneholder alkohol.Sjekk med vår online optiker for å finne et vaskemiddel for brilleglass du kan kjøpe p nett eller på en lokal butikk.. 

 

Steg 4: Gni inn midlet på rammen og brilleglasset

Gni midlet på rammen og brilleglasset, ikke glem å neseputene! Disse plassene har større sannsynlighet for å bli skitne, så pass ekstra godt på de plassene.  Hvis skitten ikke går vekk kan du prøve å bruke en myk tannbørste for å løsne skitten.

 

Steg 5: Skyll og tørk!

Ved å bruke lunkent vann vil du fjerne vaskemidlet av brillene dine. Når du er sikker på at alt midlet er borte kan du bruke en mikrofiberklut til å tørke brillene. 

 

Hvis du er nysgjerrig på de nyeste trendene på klare briller, kan du ta en titt på vår kolleksjon av klare briller.  Da de nesten er usynlige på avstand, kan brillene dine være helt gjennomsiktige eller du kan pimpe de opp med litt farger for å gjøre de morsommere.