Grid banner
Filtrer og sorter

Plast Briller

33,012
  • Blålysbriller
  • Progressive
  • Rimelig samling
  • Nyankommet
  • Virtuelt prøverom
  • Gjennomsiktige rammer
Filtrer og sorter
Sorter
Populære valg
Nyankommet
Rask frakt
Rimelig samling
Virtuelt prøverom
Kjønn
Barn
Dame
Herre
Tilbud
Billige briller
Lagersalg
Outlet
Merke
Toppmerker
Alle merker
Egenskaper
Form
Ansiktsform
Innfatningsfarge
Blå
Brun
Burgunder
Gjennomsiktig
Glitter
Grå
Grønn
Gul
Gull
Gunmetal
Hvit
Lilla
Mønster
Oransje
Regnbue
Rosa
Rosegull
Rød
Skilpadde
Svart
Sølv
To-tone
Rammetype
Glass type
Rammemateriale
Størrelse
XS
S
M
L
XL
38 mm69 mm
Pris
kr 165kr 15855

Plast Briller

Briller i plast er det mest populære valget for herrer, damer og synskorrigerende briller for barn. Ikke bare er briller i plast lettvektig men de er også rimelige briller, som gjør dem tilgjengelige for alle. 

 

Synskorrigerende briller i plast er det beste valget om du vil ha litt farge og en morsom detalj til din hverdagsstil. Disse slitesterke brillene kan tilby en stor variasjon av farger og mønstre som du fritt kan velge mellom

 

Finn briller som passer din personlighet med sterke rosa eller svarte briller i plast. Eller, bruk vårt virtuelle prøv-på verktøy for å se hvor godt du kler et par fantastiske plast innfatninger for en smart og stilig stil!

 

Når du har funnet den perfekte fargen til dine nye plast briller, kan du utforske hvilken innfatning som best passer til din ansiktsform slik at du både føler og ser bra ut!

 

Hvis du har et ovalt eller rektangulært formet ansikt, bør du ta en titt på Ray-Ban sin kolleksjon av synskorrigerende pilotbriller i plast for en avslappende og trendy stil. 

 

Er innfatninger i plast gode?

Innfatninger i plast er et godt valg for alle dine behov. Innfatninger i plast er veldig slitesterke, allergivennlige, komfortable, sports-vennlige og også bra for å skjule tykkere synskorrigerende brilleglass.

 

Briller i plast er et godt alternativ til andre alternativer som metallbriller. Brillene er praktiske og kan likevel tilby et stort utvalg av moteriktige brille stiler 

 

Kan du justere innfatninger i plast?

Det som er så fint med briller i plast er at du lett kan justere dem hjemmefra slik at de passer perfekt. Sjekk ut vår guide om justering av brilleinnfatninger i plast for å få best komforten gjennom hele dagen. 

 

Når du kjøper briller på nett, er det viktig å passe på at du velger riktig størrelse. Ved å velge riktig størrelse, vil du unngå å måtte gjøre store justeringer på dine briller. 

 

Gjør et selvsikkert kjøp av ditt neste par briller i plast på nett hos Vision Direct, vel vitende om at du får de beste tilbudene!