analyticsTags

Hjem/Briller/Gunnar

Grid banner

Tilbud

Merke

 • Gunnar

Innfatningsfarge

 • Blå
 • Brun
 • Gjennomsiktig
 • Grå
 • Grønn
 • Gull
 • Hvit
 • Rosa
 • Rosegull
 • Skilpadde
 • Svart
 • Sølv

Rammemateriale

Størrelse

Linsebredde

mmmm

Pris

Gunnar Gaming Briller

(137)

Sorter:
Sett musemarkøren på et produkt
VTO page link
HB Upsell bubble in grid - BOGO50%

1-59 av 137 Produkter

Gunnar Gaming Briller

Spillbriller eller gaming briller spiller en viktig rolle i å beskytte øynene mot blått lys fra skjermer. Som andre elektroniske skjermer avgir spillskjermer blått lys, som ikke passer for det menneskelige øyet. Blått lys fra elektroniske skjermer kan føre til problemer for øynene når eksponeringen ikke begrenses. På lang sikt kan det forårsake ekstrem synshemming, eksempelvis tap av syn.

Spillere bruker mye tid på å spille spill foran gigantiske skjermer, hovedsakelig i rom som er mørke. Utvidet eksponering og spilling i mørke krever gaming briller (spillbriller) for å beskytte øynene mot blått lys. Briller er tilgjengelig for menn, kvinner og barn i forskjellige størrelser, innfatninger, linsespesifikasjoner og linsefarger. Du kan tilpasse gaming briller med reseptbelagte linser.

Spillbriller er designet spesielt for å redusere effekten av blått lys på øynene dine. De oppnår dette ved å redusere penetrasjonen fra blått lys for øynene og forbedre den visuelle representasjonen av objekter på skjermen. Briller som dette bidrar til å redusere belastningen på øynene dine fra å stirre på skjermene. Det blå lyset fra skjermer påvirker øynene negativt, noe som kan føre til en utvikling med mer alvorlig synshemming.

Gunnar eyewear er et av de beste merkene som tilbyr gaming briller (spillbriller). Gunnar briller er stilige og høykvalitets briller designet for å gi optimal beskyttelse mot skjermer ved spill. Linsene er spesiallaget med muligheten til å filtrere blått lys og redusere eksponeringen fra skjermutslipp drastisk. Gunnar briller kan forhindre øyeproblemer som inkluderer alt fra hodepine, ryggsmerter, tåkesyn, alvorlig øyebelastning til tørre øyne og vanskeligheter med å konsentrere seg.

 

 

Vil gaming briller eller spillbriller være til hjelp?

Briller for spill er fordelaktige. Disse reduserer belastningen på øynene og gjenskinnet forårsaket av digitale enheter. I tillegg forbedres også klarheten. Med spillbriller ser spillere farger tydelig med et antirefleksbelegg som gir utmerket beskyttelse, slik at alt ser klarere ut. Disse brillene er egnet for de som elsker spill og som spiller i mange timer om dagen, eller deltar i mange konkurranser. Langvarig eksponering for blått lys fra spillskjermer fører med seg alvorlige øyeproblemer i fremtiden. Med spillbriller så trenger du ikke å bekymre deg for øyehelsen din i det lange løp.

 

 

Hvordan rengjøres spillbriller/gaming briller?

Rengjøring av dataspillbriller innebærer noen få steg. For det første, bli kvitt løst smuss eller støv med en tørr og myk klut. Tørk støvet mykt av med fokus på noen viktige områder på brillene. Dette er for fjerning av løs smuss før du fukter brillene. Det må utvises forsiktighet for å unngå riper på linsene eller kraftig bøying av innfatningene.

Påfør rengjøringsspray for linsene direkte på briller, eller på den myke rengjøringskluten. Påføring av sprayen på brillene er å foretrekke hvis det er mye oppbygging av smuss. Bruk den myke våte kluten til å tørke av hele overflaten til brillene mykt og grundig. Hvis du sprayer direkte, sørg for at sprayer over hele overflaten til brillene.

Til slutt, bruk en myk og tørr klut for å tørke brillene grundig. Fortsett å tørke forsiktig til brillene er tørket uten spor av smuss eller striper.

Når du handler briller for spill, kjøp fra en troverdig brilleforhandler. Tenk det samme med vr briller. Det vil sørge for at du får tak i gaming briller/spillbriller av høy kvalitet. Velg størrelse og stil som passer perfekt til ansiktet ditt. Når du spiller spill, har du ikke tid til å justere brillene dine. Dette er grunnen til at de skal passe og være faste i ansiktet ditt. Lette briller foretrekkes fremfor tyngre rammer, for komfortens skyld.

For å sikre at du får maksimal beskyttelse mot blått lys fra spilling, velg innfatninger som er store nok til å dekke hele øyeområdet. Jo mer plass brillene dekker, jo mindre blått lys vil kunne krype inn gjennom sidene. Wraparound-innfatninger gir den høyeste beskyttelsen. I et nøtteskall, kjøp innfatninger som dekker hele øyeområdet.

 

 

Hvor kjøpe spillbriller?

Kjøp briller på nettet hos SmartBuyGlasses. Vi er en ledende forhandler av eyewear i over 20 land og med mer enn 1,3 millioner fornøyde kunder. Vi tilbyr et bredt utvalg av de beste gaming briller til rimelige priser. Vår service er både rask og utmerket. Vi har også et omfattende utvalg av andre briller, for eksempel solbriller av høy kvalitet, inkludert oakley briller. Vi tilbyr også vr briller, sjekk nettstedet vårt.

Våre spillbriller som beskytter mot blått lys, Gunnar briller, tilbys i forskjellige design, linsetyper og farger. Du kan filtrere søkene dine på nettstedet vårt basert på merke, linsefarge, type innfatninger og priser. Når du har funnet det som ser bra ut på deg, legger du dem til i handlekurven, skriver inn opplysningene dine og sjekker deretter ut. Dine bestillinger vil bli levert hjem til deg i løpet av kort tid, vi er så raske!

Kjøp dine drømmebriller fra vårt utvalg av herrebriller, solbriller for kvinner, barnebriller og briller for kvinner. Se også vårt utvalg av oakley briller. Vi tilbyr også ulike typer briller som spenner fra reseptbelagte briller, briller mot blått lys og polariserte solbriller.

Vårt kundeserviceteam leder deg gjerne gjennom kjøpsprosessen. Kjøp gaming briller hos SmartBuyGlasses og nyt gratis frakt over hele landet. Alle våre produkter kommer med en 2-års garanti, en 100-dagers problemfri retur og den beste prisgarantien.