Hjem/Briller/Regnbue
Grid banner
Filtrer og sorter

Reseptbelagt briller

74
  • Progressive
  • Rimelig samling
  • Virtuelt prøverom
  • Gjennomsiktige rammer
1-59 av 74 produkter
Filtrer og sorter
  • Regnbue
Sorter
Populære valg
På lager
Rimelig samling
Virtuelt prøverom
Kjønn
Barn
Dame
Herre
Tilbud
Lagersalg
Outlet
Merke
Toppmerker
Alle merker
Egenskaper
Form
Ansiktsform
Innfatningsfarge
Blå
Brun
Burgunder
Gjennomsiktig
Glitter
Grå
Grønn
Gul
Gull
Gunmetal
Hvit
Lilla
Mønster
Oransje
Regnbue
Rosa
Rosegull
Rød
Skilpadde
Svart
Sølv
To-tone
Rammetype
Linsetype
Rammemateriale
Størrelse
S
M
L
47 mm58 mm
Pris
kr 316kr 3144

Reseptbelagt briller

SmartBuyGlasses er din one-stop shop for luksuriøse og stilige briller. Løft motesansen din med vårt eksklusive utvalg av regnbuefargede briller med styrke for menn, kvinner og barn. Våre populære flerfargede brillemerker inkluderer blant annet Diesel, Calvin Klein og Emilio Pucci, og tilbyr en rekke alternativer som matcher din stil og dine behov.

 

Lag din egen signaturlook

 

Leter du etter sofistikerte regnbuebriller i Storbritannia til spesielle anledninger? Vi har alt fra stilige briller til elegante rammer som matcher dine stylingpreferanser. Men flerfargede brilleinnfatninger handler ikke bare om stil; funksjonalitet er like viktig for å gi deg et krystallklart syn. 

 

SmartBuyGlasses er stedet der stil møter det praktiske!  Vi tilbyr en sømløs kjøpsopplevelse med vårt virtuelle prøveverktøy. Nå kan du virtuelt se hvordan de fargede brillene du har valgt ser ut på deg før du foretar det endelige kjøpet.

 

Få det perfekte synet 

 

Nyt eksepsjonell visuell klarhet og presist syn med våre nøye utvalgte lesebriller. De reflekterende linsene er utformet for å motvirke blending og gi komfort utendørs. Abonner på vårt månedlige nyhetsbrev for å få de siste tilbudene og rabattene. 


Reseptbelagt briller - Ofte stilte spørsmål

De riktige brillene kan utvilsomt påvirke helhetsinntrykket ditt. Runde rammer myker opp kantede og skarpe trekk, mens katteøyne fremhever øynene dine. For et ungdommelig utseende kan du velge lyse fargetoner eller fargerike rammer for å tilføre et snev av spenning. 

Trender ser ut til å endre seg hvert år, og dine motevalg er basert på dine personlige preferanser og stylingbehov. I år handler alt om fargerike, mønstrede innfatninger for en moderne og elegant utseende. For en stilig look kan du prøve vintage-briller eller velge blålysbriller som skaper en illusjon av å være teknologikyndig og avansert. 

Hvis du er ute etter briller som passer til nesten alle antrekk og stiler, er nøytrale fargetoner det tryggeste valget. Men du kan også tilføre litt farge og liv til din utseende med regnbuerammer.