Grid banner
Filtrer og sorter

Reseptbelagt briller

4,500
  • Blålysbriller
  • Progressive
  • Rimelig samling
  • Nyankommet
  • Virtuelt prøverom
  • Gjennomsiktige rammer
Filtrer og sorter
  • Brun
Sorter
Populære valg
Nyankommet
Rask frakt
Rimelig samling
Virtuelt prøverom
Kjønn
Barn
Dame
Herre
Tilbud
Billige briller
Lagersalg
Outlet
Merke
Toppmerker
Alle merker
Egenskaper
Form
Ansiktsform
Innfatningsfarge
Blå
Brun
Burgunder
Gjennomsiktig
Glitter
Grå
Grønn
Gul
Gull
Gunmetal
Hvit
Lilla
Mønster
Oransje
Regnbue
Rosa
Rosegull
Rød
Skilpadde
Svart
Sølv
To-tone
Rammetype
Glass type
Rammemateriale
Størrelse
XS
S
M
L
XL
39 mm69 mm
Pris
kr 165kr 16530

Reseptbelagt briller

Brune briller er et fantastisk nøytralt valg som passer til alle hudtoner og passer til en rekke ulike innfatninger. De er et fantastisk valg for profesjonelle miljøer og er utbredt i retrostiler, tradisjonelle stiler og de nyeste brilletrendene.

 

I likhet med svarte briller går brune briller aldri av moten. De er stilige og ser bra ut på mange mennesker, men de vil være et mer passende brillevalg for noen enn for andre.

 

Ser brune briller bra ut?

 

Uansett hvilken innfatningsfarge du velger, må du ta hensyn til noen variabler før du velger brune briller eller en annen farge. Det er meningsløst å ha et par flotte brune brilleinnfatninger hvis passformen er ukomfortabel eller innfatningen ikke passer til ansiktsformen din. Ta en titt på vår praktiske ansiktsformveiledning for å finne ut hvilke innfatningsformer som passer best til deg før du bestemmer deg for en farge.

 

Hvis du liker den nøytrale tonen hos brune briller, men vil ha noe litt mer effektfullt, kan du velge brune skilpaddebriller og vise frem personligheten din med et finurlig mønster.

 

Hvilken farge på brillestellet bør jeg velge?

 

Det er et par ting du kan vurdere når du skal avgjøre om brune briller er noe til deg. Den første er hårfargen - visse typer briller passer til visse hårfarger. Når du har funnet et par som matcher hårfargen din, kan du ta brilleutseendet ditt til neste nivå. 

 

Stilguider anbefaler brune briller til personer med rødt hår. Brune, kobberfargede, skilpaddefargede og varme nøytrale farger reflekterer varmen i din naturlige hårfarge. Hvis du har mørkeblondt hår med mørkere undertoner, bør du prøve å fremheve rav- og honningtonene dine. Farger som brune briller er et fantastisk valg for å utligne de lysere tonene i det blonde håret ditt.

 

Men du trenger ikke å ta forslagene våre for god fisk. Enten du vil ha lysebrune briller, brune skilpaddebriller eller klassiske mørkebrune innfatninger, kan du selv finne ut om du ser bra ut med dem! Prøv vårt virtuelle prøveverktøy for å se brune briller på en selfie før du kjøper.