Hjem/Briller/Skilpadde
Grid banner
Filtrer og sorter

Skilpaddeskall Briller

9,585
  • Blålysbriller
  • Progressive
  • Rimelig samling
  • Nyankommet
  • Virtuelt prøverom
  • Gjennomsiktige rammer
Filtrer og sorter
  • Skilpadde
Sorter
Populære valg
Nyankommet
Rask frakt
Rimelig samling
Virtuelt prøverom
Kjønn
Barn
Dame
Herre
Tilbud
Billige briller
Lagersalg
Outlet
Merke
Toppmerker
Alle merker
Egenskaper
Form
Ansiktsform
Innfatningsfarge
Blå
Brun
Burgunder
Gjennomsiktig
Glitter
Grå
Grønn
Gul
Gull
Gunmetal
Hvit
Lilla
Mønster
Oransje
Regnbue
Rosa
Rosegull
Rød
Skilpadde
Svart
Sølv
To-tone
Rammetype
Glass type
Rammemateriale
Størrelse
XS
S
M
L
XL
39 mm69 mm
Pris
kr 103kr 11296

Skilpaddeskall Briller

Briller med skillpaddeskall er et annet fargevalg for Styrke Briller og solbriller som aldri vil gå av moten. Fra profesjonell til ultra hipster, de tradisjonelle flekkete rav, brune og varme honning tonene passer til enhver look.

 

Skilpaddeskall brillerammers unike design inkluderer tradisjonelt gule, brune, honning og svarte prikker. Men topp merker som Gucci og Ray-Ban har gjenoppfunnet skilpaddeskall brillene vi elsker.  

 

Du kan nå få skilpaddeskall briller i fantastiske fargekombinasjoner som blå, lilla og rød. Å legge til en morsom vri med livlige farger vil sørge for at du alltid finner et par skilpadde briller du elsker!

 

Er skillpadeskall briller trendy? 

Skilpaddeskall briller vil alltid være på moten, og med en god grunn også. Deres allsidige varme farger og tiltalende mønster passer til alt og føles både klassisk og moderne.

 

Ønsker du å være på toppen når det gjelder brille trender? Du kan enkelt eksperimentere med forskjellige former ved å velge kattøye eller Øyenbryns briller. Eller prøv et par skillpaddeskall firkantet briller for å være ekstra trendy! 

 

Hvem passer skillpaddeskall briller til? 

Takket være allsidigheten til innfatninger av skilpaddeskall, ser de bra ut og passer alle! Uansett om du er blond eller har mørkt hår, lys hudtone eller mørk, disse rammene og fargevalg gjør at du kan velge det som passer din look. 

 

Ikke overbevist? Se hvor godt du ser ut selv med bruk av vårt Virtual Try-On verktøy! Med bare noen få enkle trinn kan du raskt prøve tusenvis av briller og solbriller fra komforten av ditt eget hjem. Når du handler på nett hos Vision Direct, vet du at du finner de beste skilpaddeskall briller som finnes! 

 

Å handle på nett har aldri vært enklere med gratis frakt, best pris garanti og alle verktøyene du trenger for å se og føle deg best mulig!

 

Hva venter du på? Handle nå fra vårt utvalg av skilpaddeskall briller og se uanstrengt kult ut hele året.