Hjem/Kontaktlinser/Sfaeriske Linser
Grid banner
Filtrer og sorter

Kontaktlinser

  Filtrer og sorter
  • Sfaeriske Linser
  • Sfaeriske Linser
  Oops, beklager! Vi har ingen resultater til deg

  Kontaktlinser

  På samme måte som briller, hjelper kontaktlinser med å korrigere brytningsfeil, og gjør det ved å legge til eller trekke fra fokuskraft til øyets hornhinne og linse. Kontaktlinser gir en trygg og effektiv måte å korrigere synet når de brukes med forsiktighet. Kontaktlinser har imidlertid mange fordeler fremfor briller. Kjøp billige kontaktlinser på nettet hos SmartBuyGlasses for en rask, problemfri og sikker service. Finn ideelle linser for deg ved å bla gjennom vårt utvalg av anerkjente, men billige kontaktlinsemerker, inkludert Acuvue og Air Optix. Bestill kontaktlinser på nett hos SmartBuyGLasses for den beste opplevelsen!

   

  Vi har et bredt utvalg av rimelige kontaktlinser. Fra daglige engangslinser, astigmatisme-kontaktlinser og multifokale linser til kontaktlinser for nærsynthet og presbyopi - vi dekket dine behov.

   

  Daglige kontaktlinser

   

  Daglige engangslinser passer perfekt for folk som alltid er på farten og ikke har tid til å fjerne, rengjøre og oppbevare linsene sine før de legger seg hver natt. Disse linsene er også den ideelle løsningen for folk som bruker linser av og til, men ikke hver dag, kanskje bare i helgene eller for spesifikke aktiviteter.

   

  Daglige engangslinser gir friskt og klart syn, i tillegg til at de er et veldig hygienisk alternativ, siden du bruker et nytt par linser hver dag. De kan bidra til å redusere risikoen for øyeinfeksjoner, da det ikke er noen risiko for at linseavsetninger bygges opp siden paret blir kastet på slutten av hver dag.

   

  Noen av de mest populære engangslinsene vi tilbyr her på SmartBuyGlasses inkluderer 1-dags Acuvue Moist, Dailies AquaComfort Plus og Dailies Total 1. I det siste har populariteten til silikon-hydrogel kontaktlinser vokst fordi de er mer komfortable, mer pustende og mer fuktighetsgivende. Dailies Total 1 og Acuvue TruEye er noen av våre bestselgende silikonhydrogellinser.

   

  Månedlige kontaktlinser

   

  Månedlige engangslinser er det mest økonomiske linsevalget, ettersom de kan oppbevares i løsning hver natt og brukes neste dag i opptil 30 dager. For de fleste kan månedlige engangslinser føles mer komfortable enn daglige engangslinser ettersom de er tykkere. De er designet spesielt for bruk i lengre perioder og kan som sådan tilby brukeren maksimal komfort.

   

  Etter så mye teknologisk fremgang er månedlige engangslinser definitivt mer avanserte i disse dagene, og takket være Silicone Hydrogel er det nå alternativer som ikke trenger å fjernes om natten. Air Optix Aqua, PureVision2 HD og Biofinity fra CooperVision er alle utvidede kontaktlinser som trenger å skiftes ut bare en gang i måneden. Air Optix Night og Day Aqua er et godt valg for langvarig komfort. Sørg for å konsultere optikeren din for å se om de passer for dine behov.

   

  Månedlige engangslinser kan også brukes hvis du har astigmatisme, hyperopi og myopi samt presbyopi. Du vil garantert finne riktig linsetype du trenger hos SmartBuyGlasses.