Grid banner
Filtrer og sorter
Sorter
Populære valg
Kjønn
Tilbud
Merke
  • IZIPIZI
Alle merker
Egenskaper
Form
Ansiktsform
Innfatningsfarge
Linsefarge
Brun
Grå
Grønn
Rammetype
Glass type
Rammemateriale
Størrelse
M
L
52 mm54 mm
Pris
kr 372kr 620

IZIPIZI Solbriller

Tenker du på å kjøpe et nytt par solbriller til din neste ferie? IZIPIZI solbriller er noen av de beste og mest trendy solbriller som finnes. Disse lettvektige, holdbare solbrillene gir komfort og stil mens de beskytter øynene dine fra UV-stråler. Alt dette sammen med fornuftige priser!  Hos SmartBuyGlasses, tilbyr vi IZIPIZI barnesolbriller, IZIPIZI herresolbriller og damesolbriller. Disse kommer i plast og er perfekte som hverdags solbriller. 

 

Hvor kommer IZIPIZI fra? 

IZIPIZI er et fransk merke som ble grunnlagt i 2011 av tre venner som ønsket å gjøre verdens brilleverden morsommere og mer fargerik. Selskapet startet i Paris, hvor det første par briller ble designet og håndlaget før det ble distribuert gjennom Europa. I dag er IZIPIZI verdenskjent.

Er IZIPIZI solbriller polariserte? 

Dessverre har ikke IZIPIZI solbriller på vår nettside polariserte brilleglass. Men hvis polariserte briller er viktig for deg, har vi hundrevis av polariserte designer solbrillermerker.

 

Vårt IZIPIZI utvalg tilbyr noen modeller med speilvendte brilleglass eller fjærhengsler. Når du handler hos oss kan du legge til styrke til ditt nye par IZIPIZI solbriller hvis det trengs. Ikke sikker på hvilken innfatning form du skal gå for? Finn din ansiktsform og følg guiden vår for å finne ut hvilke modeller som vil se best ut på deg!  Vi har runde og ovale IZIZPIZI solbriller i sort eller skilpadde farger. 

 

Hvor mye koster IZIPIZI solbriller? 

IZIPIZI solbriller i Australia har prisvennlige priser på rundt 700 kr per par. Hvis du lurer på hvor du kan kjøpe Izipizi-solbriller på salg, bør du besøke vår tilbud seksjon. SmartBuyGlasses tilbyr beste pris garanti og en 2 års garanti! Merk, designersolbriller som kjøpes på nettsiden vår kommer med en autentisitets garanti. Hva venter du på? Kjøp dine nye IZIPIZI solbriller i dag!