Grid banner
Filtrer og sorter

Bvlgari® Solbriller

106
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
1-59 av 106 Produkter
Filtrer og sorter
Sorter
Populære valg
Kjønn
Tilbud
Merke
  • Bvlgari
Alle merker
Egenskaper
Form
Ansiktsform
Innfatningsfarge
Linsefarge
Blå
Brun
Grå
Grønn
Lilla
Rosa
Rød
Rammetype
Glass type
Rammemateriale
Størrelse
L
XL
53 mm66 mm
Pris
kr 1690kr 11712

Bvlgari® Solbriller

Den greske designeren Sotirio Voulgaris grunnla det luksuriøse brilleselskapet i 1884 i Italia og åpnet sin aller første butikk i den berømte motegaten Via Condotti i Roma. Det greske etternavnet hans ble tilpasset det italienske Bvlgari og ble selskapets navn. Bvlgari solbrillene regnes som noen av brillebransjens mest elegante og moteriktige produkter.

 

Er Bvlgari solbriller gode?

 

Bvlgari solbriller er noen av de mest stilige og holdbare brillealternativene til kvinner og menn. Bvlgaris linser har også antireflekterende teknologi, som bidrar til å beskytte øynene dine mot solens skadelige UV-stråler samtidig som du kan være moteriktig. Hvert par er dessuten håndlaget med stor oppmerksomhet på detaljer og omfattende arbeid.

 

De finnes i mange flotte farger, slik at du kan velge den som passer best til din garderobe. Hos SmartBuyGlasses NO finner du for eksempel Bvlgari solbriller i mange forskjellige farger, blant annet burgunder, skilpadde, grønn og gull. I tillegg kan du velge en bestemt type innfatningsform og velge mellom sommerfugl, oval, pilot og mange andre.

 

Hvordan vet jeg om Bvlgari solbriller er ekte?

 

Når du kjøper Bvlgari solbriller, bør du sjekke produktets ekthet. Ekte Bvlgari solbriller har merkets logo på linser eller stenger. Sjekk at navnet er riktig stavet og at ordlyden ikke har noen grammatiske feil.

 

En annen måte å finne ut om Bvlgari solbrillene dine er ekte, er å se på kvaliteten på ramme og linser for å forsikre deg om at de oppfyller selskapets høye kvalitetsstandarder. Bvlgari solbriller er laget av motstandsdyktige og holdbare materialer som titan, acetat og metall. Se også etter fine detaljer som antirefleksbelegg, ripebestandighet og vannavstøtende egenskaper, alle kjennetegn på ekte Bvlgari solbriller.


For å konkludere, den sikreste måten å ha autentiske Bvlgari solbriller er ved å kjøpe dem på vår hjemmeside. Dette er fordi vi selger alle produkter til menn og kvinner med den beste prisgarantien. I tillegg tilbyr vi også gratis frakt og 24-måneders garanti. Hva venter du på? Kjøp ditt favorittpar Bvlgari solbriller i dag!