Vår kolleksjon

Finn din signaturstil i våre skreddersydd briller. Oppdag det beste innen designerbriller og utforske de unike stilene som hver samling har å tilby.

Med hvert par du kjøper, nyt gratis frakt, gratis brilleglass og gratis trippelobjektiv.

Fra tidløse aviatorer til minimalistiske rimløse rammer, har våre samlinger et design laget for deg.

Gratis brilleglass

Gratis trippelbelegg

Gratis frakt

 

 

 

 

Clean Lines

 

En uforglemmelig samling designet for de som setter pris på en ren og enkel estetikk. Minimal oppstyr og elegante flytende linjer er det som definerer denne samlingen. Leveres med gratis linser og belegg. Prisene starter fra bare 329kr. Oppdater ditt utseende i dag!

 

 

 

Core 

 

Vår kjernekolleksjon består av våre bestselgende rammer som har vist seg å være en hit gang på gang. En rekke former og stiler består Core Collection av alt som våre kunder elsker. 

 

 

The Premium Selection

 

En elite samling av briller, laget av de fineste materialene med høyeste kvalitet håndverk, kompromisser disse rammene på ingenting. De tilbyr det aller beste i stil og design.

 

 

Titanium Light

 

En kul kombinasjon av sterke titanrammer og linser av høy kvalitet skaper en to-tone, enkel samling som tilfredsstiller alle behov. Lett og slitesterk, vår Titanium Light Collection er designet for minimalister.

 

 

Mixed Metallics

 


En samling som omfatter alt av elegant metallinnrammede briller. Delikate rammer som gjør store forskjeller. Denne samlingen leveres med det største utvalget av autentiske briller, med priser fra bare 219kr. GRATIS linser og belegg er også inkludert.

 

 

 

Sultry Sunnies


Denne samlingen omfatter det beste i solskinnbriller. En eklektisk samling av de mest populære solbrillestilene og designene, er garantert å finne et par du elsker. Shop våre sultry sunnies for originale, rimelige og kvalitetslinser med garantert UV-beskyttelse.

 

Clear Readers

 


En skreddersydd samling av elegante briller designet for de som trenger litt ekstra klarhet. Lag en luft av raffinert eleganse med best i briller designet for lesing. Shop våre kvalitetsrammer og styrkeglass til den beste prisen. Bare 249kr. Original, rimelig og garantert.

 

Clip-ons

 


En eklektisk blanding av de beste clip on-rammer for enhver smak. Om stilen din er firkantet, rund eller et sted i midten, er det et par clip on solbriller som venter på deg. Denne samlingen inkluderer gratis glass og belegg med hvert kjøp.

 

Kool Kids

 

Holdbare og stilige design laget for å motstå og forbedre alle dine barns daglige opplevelser. Det er rammer som både du og barna dine kommer til å elske. Uttrykk barnets individualitet med disse fantastiske rammene, fra kun 249kr. Få deres favorittpar i dag!

 

 

Eleganse for kvinner

 


Vår eleganse for kvinner samling er et utvalg av våre mest delikate og grasiøse rammer. Laget for de som liker en lettere berøring, lar de deg uttrykke din mykere side. Opplev våre kvalitetsbriller for mindre. Shop elegante briller, fra kun 409kr!