Del en drøm med Julbo: Utforsk visjonære skibriller designet av Julbo. Høy ytelse og behagelige sportsbriller for alle - det er hva de kan best. Hvis du planlegger et eventyr i bakken, da er disse goggles noe for deg! Ikke bare tilpasser de seg lyset og terrenget, men de fjerner også effektivt gjenskinnet fra snøen. De tilbyr et stort utvalg av beskyttelse i kategoriene 1-4.


"Jeg elsker å kjøre på ski med disse skibrillene. De gir deg bred sikt, takket være den minimalistiske innfatningen, og de er svært komfortable. Jeg liker det polariserte glasset, noe som er et viktig for å se alle detaljer og føle seg trygg i bakken."

- Romy Chapotte-Berthet 


"De minimalistiske XL-innfatningene gir deg det største synsfeltet. Dette er veldig viktig når du kjører ned bratte fjell, møter på hopp etc. Jeg bruker SnowTiger glass, de tilpasser seg alt mulig!"

- Sam Favret


"Jeg bruker Aerospace skibriller uansett hva værmeldingen sier. Om det er på toppen av de 4000 meter høye alpene, eller under stormene i Alaska, så har jeg har aldri blitt skuffet."

- Sam Anthamatten


"Aerospace-modellen er definitivt de beste skibrillene du kan tenke deg. De er ikke en hvilken som helst type skibriller; de er laget for alt, for hver dag, de er rett og slett fantastiske."

- Enak Gavaggio