Grid banner
Filtrer og sorter

Versace Solbriller

365
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
1-59 av 365 produkter
Filtrer og sorter
Sorter
Populære valg
Kjønn
Tilbud
Merke
  • Versace
Alle merker
Egenskaper
Form
Ansiktsform
Innfatningsfarge
Linsefarge
Blå
Brun
Grå
Grønn
Gul
Gull
Lilla
Oransje
Rosa
Rød
Sølv
Rammetype
Linsetype
Rammemateriale
Størrelse
S
M
L
XL
45 mm69 mm
Pris
kr 956kr 6412

Versace Solbriller

Våg å være annerledes med et par Versace solbriller. Du vil ikke kunne forandre folk til stein, men du vil sjarmere de du møter på din vei med dristige og stilige Medusa innebygde vintage Versace solbriller.  

 

Opplev utsøkte stiler som er rike på arv og med nydelige design. Et luksusmerke som gir liv til all den vakre estetikken av fascinerende kultur fra den varme og flotte regionen til sør italia. 

 

La øynene dine se gjennom tidløse design med klassiske farger av sort, hvit og gull eller Versace solbriller med moderne design, som de elegante sommerfugl innfatningene

 

Få tak i et par Versace solbriller og bli en gående hyllest til moteikonet som har gitt verden en brillekolleksjon som vil ta deg til neste nivå av en mystisk og iøynefallende look. 

 

Hvordan vite om Versace solbriller er falske?

Selv om det er mange som prøver å forfalske designersolbriller, forsikrer alltid Versace seg om autentisitet i hvert eneste par solbriller de leverer. Her kan du lese om hvordan du kan se at dine Versace solbriller er ekte. 

 

1. Versace har aktivert et verifisering system når du kjøper solbriller i butikk eller på nett. Du kan sjekke dette ved å skanne QR koden printet på produktetiketten. Hvis produktet har en CLG kode, kan du registrere direkte på nettsiden og sjekke autentisitet. 

2. Alle Versace solbriller er pakket i en merket boks. Logoen og skriften bør matche merket. 

3. På boksen skal det være informasjon om produsenten og en strekkode. Denne informasjonen må være samme som på solbrillene dine.

4. Inne i boksen har også Versace solbriller et garantikort med detaljer om produktet og forhandler. Det finnes også et informasjonshefte. 

5. Både tørkekluten og etuiet bør være gravert med den offisielle logoen. 

6. På solbrillens arm, navnet Versace etterfulgt av ‘Made in Italy’ skal være skrevet på. Mange nye modeller har også CE, som bekrefter at produksjonen har fulgt EUs krav og regler. 

7. På den andre armen, skal det stå målinger, farge og brilleglass. All denne informasjonen må stemme overens med produktetiketten.

8. Sjekk at serienummeret er skrevet på brilleglasset. 

 

Versace solbriller selges kun i Versace butikker, på deres offisielle nettside og hos krediterte forhandlere som SmartBuyGlasses. 

 

Er Versace solbriller polariserte?

Versace solbriller kan tilpasses mange type brilleglass for å passe din look. Vis deg frem med et par speilvendte Versace solbriller, designet og stilene er unike og chic.  

 

Kanskje du ønsker å se bra ut selv med en dårlig hårdag, med et par Versace polariserte solbriller, vil du kunne blokkere gjenskinn og redusere sollys som kan forstyrre synet på en solskinnsdag. Polariserte solbriller hjelper med å øke synets klarhet og forsterker kontraster, som gjør verden rundt deg mer levende.   

 

Versace polariserte solbriller passer for de som liker seg utendørs, enten det betyr å ligge på stranden eller klatre til toppen av et snøfylt fjell. Gjenskinnet og sollys vil bli blokkert av det polariserte belegget, det er kun tilskuere som vil bli blendet av synet av deg.  

 

Hvordan rengjøre Versace solbriller

Som med alle andre par solbriller, er det viktig å holde solbrillene dine rene slik at de holder seg lengre. 

 

Du bør ikke bruke midler som ikke er spesielt tilegnet briller og prøv å unngå fristelsen til å tørke brillene med skjorta. 

 

• Når du vasker solbrillene dine, bruk lunkent vann i stedet for varmt vann. 

• Oppvask såpe eller en rengjøringsspray laget for briller er det beste å bruke og bruk mikrofiberklut til å vaske overflatene. 

• Ikke glem å vaske begge sider av brilleglasser og innfatningen, skitt skjuler seg overalt. 

• Du kan skylle solbrillene igjen med lunkent vann og tørke dem med en mikrofiberklut. 

• Unngå sterke såper og midler når du vasker dine solbriller.

 

Når det gjelder polariserte brilleglass, har noen produsenter spesifikke anbefalinger som du kan finne på deres nettsider. Men generell steg for å vaske solbriller er universale, men hvis du er i tvil kan du oppsøke vårt optiske senter for mer informasjon om dine briller og syn.