Grid banner
Filtrer og sorter

Polar Solbriller

318
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
1-59 av 318 produkter
Filtrer og sorter
Sorter
Populære valg
Kjønn
Tilbud
Merke
  • Polar
Alle merker
Egenskaper
Form
Ansiktsform
Innfatningsfarge
Linsefarge
Blå
Brun
Grå
Grønn
Gull
Lilla
Rød
Sølv
Rammetype
Linsetype
Rammemateriale
Størrelse
S
M
L
XL
45 mm69 mm
Pris
kr 620kr 1572

Polar Solbriller

Polar solbriller er et merke det er verdt å huske. De leverer ikke bare et eksepsjonelt stilig produkt til en eksepsjonell pris, men de er også ekstra funksjonelle. Hintet ligger i navnet. Ta for eksempel Polar PL 116. Den kan ikke bare tilpasses akkurat din styrke, men den er også polarisert for enkelhets skyld.

 

Polar solbriller på nett

 

Polar PL POLAR SPORT er også polarisert. Det samme gjelder de wraparound PL POLAR SPORT 5/S. Aner du en rød tråd? Polars solbriller er polariserte for å motstå gjenskinn selv under svært frustrerende forhold. Gjenskinn er det som skjer når lyset treffer noe - spesielt noe uforutsigbart, men likevel reflekterende, som snø, is, vann, metall osv - som vil kaste det rett inn i øynene dine i en irriterende vinkel. Ikke bare vil det gjøre vondt hvis eksponeringen er dårlig nok, men det vil også være utrolig distraherende for deg. Gjenskinn kan ødelegge en fjelltur like lett som en elvetur. Polarisering er den magiske kulen.

 

Polar solbriller Norge

 

Med et bittelite filter som er lagt over linser, filtreres lyset bort hvis det kommer fra en vinkel som skaper gjenskinn. Det er ikke det at du plutselig blir bedre til å håndtere det når du bruker Polar solbriller. Det er at du ikke engang trenger å bry deg om det. Det enkle faktum er at gjenskinnet nesten er borte. Du får kanskje aldri bort alt - men de gjenværende restene er en god påminnelse om hvor mye du har fått bort.


Carolina Herrera briller er et annet merke som er verdt å huske. Vanlig svart går over til tofarget, og rosa går over til Brown Mocha Signature. Med en varierende smak og et eksklusivt og luksuriøst utvalg kombinerer Carolina Herrera briller form og funksjon på en spennende måte.