Hjem/Solbriller/Oh My Woodness!
Grid banner
Filtrer og sorter
Sorter
Populære valg
Kjønn
Tilbud
Merke
  • Oh My Woodness!
Alle merker
Egenskaper
Form
Ansiktsform
Innfatningsfarge
Linsefarge
Brun
Gjennomsiktig
Grå
Rammetype
Linsetype
Rammemateriale
Størrelse
M
L
49 mm56 mm
Pris
kr 510kr 853

Oh My Woodness! Solbriller

Oh My Woodness! Velkommen til vår samling av solbriller og treinnfatninger, hvert par solbriller med treinnfatning tilsvarer plantede trær rundt om i verden. Samarbeidet med Eden Reforestation Project, Oh My Woodness! bidrar til å finansiere planting av trær i Haiti, Madagaskar og Nepal, for å bekjempe avskoging og gi ressurser til noen av verdens mest sårbare samfunn.

 

The Oh My Woodness! Rammer av tre er nøye designet for å forvandle naturlig tre og bambus til fasjonable og unike briller. Håndverket med å skifte fantastiske naturmaterialer til levende, moderne design er laget for å se enkelt ut med denne kolleksjonen. Dristighet og lysstyrke kulminerer for å lage et utvalg som kan gi deg noen seriøse karmapoeng. Tre som materiale er bedre for miljøet og Oh My Woodness! er forpliktet til å forbedre verden på alle ledd.

 

Hvorfor velge trerammer?

 

  1. 1.Bra for miljøet  - Tresolbriller er et ideelt alternativ for personer som ønsker å redusere sin påvirkning på miljøet. Sammenlignet med andre materialer kan tre- og bambussolbriller være bærekraftig hentet og biologisk nedbrytbart. Andre solbriller laget av plast, metall og acetat kommer til å henge rundt i århundrer.

 

  1. 2.Svært slitesterk – Dette kan komme som en overraskelse, men tre er svært holdbart selv om det kan brytes ned. Det er bemerkelsesverdig, vi kan ikke understreke dette nok! Med riktig behandling vil solbrillene dine i tre få deg til å se flott ut i årene som kommer. Tre er motstandsdyktig mot varme, vann, og det er ikke etsende som noen metaller. Bambus er kongen av holdbarhetsbakken, den har imponerende strekkstyrke og dyrkes svært bærekraftig. Trerammer krever svært lite vedlikehold, sammenlignet med plast som blir sprø over tid, eller metallrammer som kan vri seg – trerammer møtes i skjæringspunktet mellom mote og fungerer perfekt.

 

  1. 3.Alle rammer er spesielle - Vi mener det når vi sier at hver ramme er laget spesiell. Tre er unikt ettersom ingen to rammer noen gang kommer til å være 100 % like, selv når de kommer fra samme tre. Detaljene og strukturen til rammene kommer til å variere fra hvert par, og tilbyr en liten, men spesiell måte å skille seg ut på.

 

Eden Prosjektet

Eden Prosjektet er her for å plante trær og redde liv gjennom deres innsats. Stasjonert i 8 land rundt om i verden, har de som oppgave å bekjempe avskoging og hjelpe samfunnene i regioner som er rammet av problemet. De har et unikt fokus og perspektiv for suksess, å bygge langvarige tette relasjoner med lokalbefolkningen er den eneste måten å sikre ekte innvirkning. Det er mange sider ved avskoging, men at lokalbefolkningen forstår og kjøper seg inn i praksisene er nøkkelen. Ofte er mennesker som er avhengige av avskoging og blir skadet av avskoging i underutviklede fattigdom rammede områder, noe som tvinger dem til å ødelegge naturressurser bare for å overleve.

 

Familier som står overfor beslutningen om å forsørge seg selv eller hugge trær for konstruksjon, drivstoff, varme og uholdbart landbruk vil bruke disse dårlige praksisene i desperasjon. Å bruke denne praksisen er nyttig for disse samfunnene på kort sikt, men langsiktige effekter vil merkes i årene som kommer over hele kloden. Disse økologiske effektene er allerede tydelige, ødeleggelser er sett i alvorlige flom, erosjon og ørkenspredning.

 

Eden-prosjektet forbereder lokalsamfunn for suksess gjennom to nøkkelkomponenter. Først finansiering gjennom givere, tilskudd og partnere som Oh My Woodness! Da viktigst gjennom lokalsamfunnene selv. For at et prosjekt skal ta tak i årevis, og forhåpentligvis tiår framover. Menneskene som gjennomfører og lever ut disse prosjektene må forstå og ønske restaurering og vedlikehold av skogene deres. Det må være en tro på fordelene med planting av skog. Dette er ikke alltid enkelt siden disse samfunnene vanligvis er fattige. Eden-prosjektene sysselsetter lokalbefolkningen i sine plante operasjoner, og skaper et stabilt levebrød som dekker familiens daglige behov som mat, husly og medisiner.

 

Virtuell prøving mens du handler

Det er ikke alltid like enkelt å handle på nett, det er derfor vi er her! Vi ønsker å gjøre det så enkelt som mulig å handle solbriller på nett. Prøv vårt virtuelle prøveverktøy, med det får du et øre-til-øre-perspektiv på hvordan de nye rammene dine vil se ut. Dette er et stort steg opp fra andre nettapper, med verktøyet vårt trenger du bare å ta opp en fem sekunders selfie-video, og du kan bla gjennom hundrevis av bilder, ikke bare Oh My Woodness! Med verktøyet vil du få en 180-graders utsikt og få en følelse av utseende og passform, glad shopping!

 

Handle med SmartBuyGlasses

Når du har valgt det perfekte paret med solbriller i tre for dame eller herre, er det på tide å stikke innom kassen. Der dine Oh My Woodness! solbriller kan tilpasses til dine eksakte behov. Hvis du trenger et par briller med styrke, skriv inn detaljene dine og velg glasset du ønsker. I tillegg kan du legge til belegg på solbrillene dine, kanskje et polarisert belegg eller speilfinish? Hvis du har spørsmål gjennom hele prosessen, ta gjerne kontakt med oss, så hjelper vi deg.

 

Vi elsker å skryte av at alle rammene våre som selges har to års garanti og har 100 dagers returrett. Så hvis du ikke er begeistret for dine nye tre solbriller, har du god tid til å sende dem tilbake.

 

Ikke gå glipp av det siste innholdet på bloggen og det optiske senteret vårt, hold deg oppdatert på de siste trendene og øyehelse relaterte artiklene. Vi har deg dekket på alt som er optisk, velkommen til briller på en enkel måte!