Hjem/Solbriller/Michael Kors
Grid banner
Filtrer og sorter

Michael Kors Solbriller

285
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
1-59 av 285 produkter
Filtrer og sorter
Sorter
Populære valg
Kjønn
Tilbud
Merke
  • Michael Kors
Alle merker
Egenskaper
Form
Ansiktsform
Innfatningsfarge
Linsefarge
Blå
Brun
Grå
Grønn
Gul
Gull
Lilla
Oransje
Rosa
Rød
Sølv
Rammetype
Linsetype
Rammemateriale
Størrelse
S
M
L
XL
42 mm69 mm
Pris
kr 1185kr 2835

Michael Kors Solbriller

Den anerkjente motedesigneren Michael Kors oppdaget sin lidenskap for mote i ung alder. Reisen hans begynte da han, bare fem år gammel, ga moren moteråd til brudekjolen hennes.

 

Denne tidlige fasinasjonen for stil førte til at han etablerte butikken "Iron Butterfly", der han solgte spesialdesignede klær. I 1981, da han var 19 år gammel, grunnla Michael Kors merket med samme navn, som siden har blitt synonymt med luksuriøst tilbehør og designerbriller fra Michael Kors.

 

Glamour møter kvalitet i Michael Kors solbriller

 

Michael Kors solbriller gir moderne glamour til de mest ettertraktede modellene. Hver ramme er laget av førsteklasses materialer som italiensk acetat og japansk titan, og representerer en moderne stil og varig kvalitet. 


Kolleksjonen består av markante briller som fortsetter å omdefinere moderne mote. Utforsk de attraktive modellene MK2183U MALLORCA 35553B, MK5004 CHELSEA 10034V og MK1117 RIMINI 10148G hos SmartBuyGlasses.


Michael Kors Solbriller - Ofte stilte spørsmål

Det er absolutt verdt å investere i solbriller fra Michael Kors. Disse brillene holder deg oppdatert på de nyeste motetrendene og har en eksepsjonell holdbarhet. De er laget av robuste materialer som sikrer lang levetid, mens den ekstra fordelen med full UV-beskyttelse beskytter øynene dine, noe som gjør dem til et verdifullt og stilig valg.

For å verifisere at Michael Kors solbrillene er ekte, bør du sjekke bokstavene på rammen, se etter varemerket, undersøke logoen og vurdere den generelle kvaliteten. Ekte Michael Kors briller kjennetegnes av omhyggelig håndverk.

Michael Kors befinner seg i det øvre sjiktet av rimelig luksus. Selv om det kanskje ikke kan klassifiseres sammen med store motehus som Louis Vuitton eller Prada, tilbyr det luksusopplevelser på linje med merker som Kate Spade og Guess. Michael Kors balanserer luksus og tilgjengelighet, noe som gjør det til et ettertraktet, men likevel oppnåelig valg.