Hjem/Solbriller/Marc Jacobs
Grid banner
Filtrer og sorter

Marc Jacobs Solbriller

340
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
1-59 av 340 produkter
Filtrer og sorter
Sorter
Populære valg
Kjønn
Tilbud
Merke
  • Marc Jacobs
Alle merker
Egenskaper
Form
Ansiktsform
Innfatningsfarge
Linsefarge
Blå
Brun
Gjennomsiktig
Grå
Grønn
Gul
Gull
Lilla
Rød
Sølv
Rammetype
Linsetype
Rammemateriale
Størrelse
S
M
L
XL
46 mm69 mm
Pris
kr 561kr 3061

Marc Jacobs Solbriller

Folk over hele verden har blitt inspirert av Marc Jacobs design og mote siden starten av merket hans i 1990. Marc Jacobs solbriller ble introdusert i samlingen noen år senere og ble umiddelbart synonymt med høy mote.

 

Marc Jacobs tilbyr en rekke farger som passer til enhver hudtone og stil. Du kan velge mellom en rekke fargetoner som svart, gull og brun. Mark Jacobs solbrillesortiment omfatter klassiske former som firkantede og pilotrammer, samt moderne design som geometriske solbriller og solbriller med enkeltglass.

 

Er Marc Jacobs solbriller gode?

 

Marc Jacobs linsene er laget av førsteklasses materialer og gir 100% UV-beskyttelse, noe som gjør dem til det beste valget for utendørsaktiviteter. I tillegg kan du legge til en resept på Marc Jacobs solbrillene dine for å gjøre synsopplevelsen enda mer behagelig. 

 

Innfatningene er designet med tanke på komfort, slik at de sitter godt på ansiktet uten å skli eller klemme. Du kan også være sikker på å finne den perfekte passformen for din ansiktsform. Alt i alt er Marc Jacobs et utmerket valg for deg som er på jakt etter solbriller av høy kvalitet som gjør inntrykk.

 

Hvor produseres Marc Jacobs solbriller?

 

Marc Jacobs solbriller produseres i Italia. Hvert par er designet med stor oppmerksomhet på detaljer og håndlaget med førsteklasses materialer, inkludert acetat og metall. Holdbare innfatninger, stilige brillestenger, linser av høy kvalitet og den berømte Marc Jacobs-logoen gjør disse solbrillene unike. Hos SmartBuyGlasses NO leveres alle briller med et autentisitetssertifikat og 24- måneders garanti. Marc Jacobs solbriller er ikke noe unntak. Når du handler hos oss, kan du være sikker på at vi passer på deg og gir deg en bedre handleopplevelse. Ikke vent lenger, og kjøp favorittbrillene dine fra Marc Jacobs i dag!