Grid banner
Filtrer og sorter

Chloé Solbriller

304
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
1-59 av 304 produkter
Filtrer og sorter
Sorter
Populære valg
Kjønn
Tilbud
Merke
  • Chloé
Alle merker
Sport
Egenskaper
Form
Ansiktsform
Innfatningsfarge
Linsefarge
Blå
Brun
Grå
Grønn
Gul
Gull
Lilla
Rosa
Rød
Sølv
Rammetype
Linsetype
Rammemateriale
Størrelse
S
M
L
XL
45 mm69 mm
Pris
kr 867kr 5437

Chloé Solbriller

Chloe er et fransk motehus med fokus på luksus som ble grunnlagt av Gaby Aghion i 1952. Hun var en av de første designerne som brakte prêt-à-porter (klar til bruk) til luksusmote. I 1953 samarbeidet Aghion med Jacques Lenoir for å administrere forretningssiden i Chloe. Dette tillot førstnevnte å forfølge den kreative veksten til merkevaren. Aghion fortsatte å drive Chloe frem til 1985, da merket ble kjøpt av Alfred Dunhill Ltd. Chloe eies nå av et holdingsselskap for luksusmerker som heter The Richemont Group. Med hovedkontor i Paris har Chloe nå også regionale kontorer i New York, Dubai, Tokyo, Shanghai og Hong Kong.

Slipp løs det frie i deg med Chloe solbriller eller andre typer Chloe briller. Innfatningen utstråler raffinement og stil for å gjøre hver dag fantastisk. Ta en titt på vår Chloe solbrille-kolleksjon av høy kvalitet, og velg mellom forskjellige stiler, størrelser, former og farger. For noen vil oakley briller være et alternativ, men kanskje for annen bruk. I fremtiden kan det være at Chloe vil tilby vr briller, tiden vil vise!

Chloe solbriller har også blitt brukt av mange kjendiser, inkludert Sienna Miller, Madonna, Clemence Poesy, Maggie Gyllenhaal, Marion Cotillard, Emma Stone, January Jones, Cameron Diaz og Katie Holmes. Chloe solbriller er tilgjengelig i en rekke ulike former og størrelser. Sjekk noen av de mest populære modellene, inkludert Chloe Carlina solbriller, Chloe Rosie solbriller og Chloe Ferry solbriller. Chloe Round solbrillene er også et ideelt valg for å umiddelbart fullføre antrekket ditt.

Et av de nyeste som ble publisert i «The Girl with the Golden Eyes», inneholdt Carlina Gold-solbrillene i begrenset opplag. Denne eksklusive brillen er støpt i 18-karat gull, noe som gjør det til en nødvendighet innenfor luksuriøst eyewear . Bortsett fra dette inkluderer de fleste ettertraktede Chloe brillene Chloe CE 143S, Chloe CE1245 og Chloe CE 114SD Asian Fit.

 

 

Chloe solbriller på nettet hos SmartBuyGlasses

Foreta din handel i dag hos SmartBuyGlasses. Når det gjelder våre Chloe solbriller er det er flere alternativer å velge mellom. Selv om du har muligheten til å handle de nyeste kolleksjonene, kan du også handle sesongens stiler på slutten av sesongen for mindre i vårt utvalg av Chloe solbriller på salg. I tillegg kan du kjøpe Chloe solbriller med total trygghet vel vitende om at vi gir en 24-måneders garanti på hvert par solbriller eller reseptbelagte briller som du kjøper, dette dekker både innfatningene og linsene. Husk også at vi tilbyr en rekke andre merker, inkludert oakley briller og vr briller. Hvis du ønsker å ombestemme deg om det nye kjøpet av briller, kan du enkelt gjøre det med vår 100 dagers retur.